VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KLIPPDAGS

Idag väntar frisörbesök och jag läängtar! Fräscha till håret är aldrig fel. M ska också klippa sig så hela lilla familjen ska dit, Elion är ledig från förskolan. Sen vet jag inte vad som väntar? En promenad förhoppningsvis, det är så skönt att kunna gå igen men jag tar det lugnt och det blir inga megapromenader för kroppen är rätt så svag känner jag. Eftersom vi var på sjukhus två dagar förra veckan har M fått två extra pappadagar så han blir hemma hela denna veckan också, lite tur i oturen sådär. Önskar att vi var lediga tillsammans alltid ungefär haha, så himla mysigt. Men, vardagen har också sin charm förstås!

Igår var Karro här en sväng efter vi kom hem från middagen hos svärisarna. Hon har bara sett Idun ute i vagnen innan så detta var första riktiga mötet. Hon sa att hon blev kär! Och vår lilla mystjej trivdes såå bra i hennes famn, såklart. Karro är ju en sån där människa som liksom inte går att ogilla. Äkta och god rakt igenom. Och min extrasyster och barnens extramamma ♥

 

 

 


Kommentarer


 1. Alexandra 23 mars, 2015 on 14:36 Svara

  Hur kommer det sig att han får två extra pappadagar? Räknas inte de dagar man är på sjukhus. Nyfiken fråga från blivande mamma. Kan inte alls sånt här.

  • Evelina 23 mars, 2015 on 14:50 Svara

   När barnet är inskrivet på sjukhus för sjukdom behöver man inte ta sina föräldradagar utan får tillfällig föräldrapenning (vab). Och det gäller båda föräldrarna, så jag behöver inte heller ta vanliga föräldradagar.

 2. Alexandra 23 mars, 2015 on 14:36 Svara

  Hur kommer det sig att han får två extra pappadagar? Räknas inte de dagar man är på sjukhus. Nyfiken fråga från blivande mamma. Kan inte alls sånt här.

  • Evelina 23 mars, 2015 on 14:50 Svara

   När barnet är inskrivet på sjukhus för sjukdom behöver man inte ta sina föräldradagar utan får tillfällig föräldrapenning (vab). Och det gäller båda föräldrarna, så jag behöver inte heller ta vanliga föräldradagar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna