VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KVÄLLSMAGEN

Dagens mage i soffläge och sammandragning, graviditetsvecka 41+2 idag!

Ja det märks att jag varit sjuk länge, och inte ens hade mycket energi innan jag blev sjuk, för nu blir jag verkligen heelt slut efter bara nån timme igång. Så nu väntar en kväll i soffan med Weeds och iskallt bubbelvatten! Har tvingat i mig mat hela dagen men iskalla drycker är det enda som jag bara måste ha.


Kommentarer


 1. Modevärlden 10 mars, 2015 on 20:45 Svara

  Åh krya på dig och hoppas du blir piggare snart!!!

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där jag hyllar alla mammor med underbara bilder!!!

  Kram Johanna

 2. Modevärlden 10 mars, 2015 on 20:45 Svara

  Åh krya på dig och hoppas du blir piggare snart!!!

  Missa inte http://www.modevarlden.se idag där jag hyllar alla mammor med underbara bilder!!!

  Kram Johanna

 3. Elina 11 mars, 2015 on 08:04 Svara

  Förvärkar alltså, jag var vaken mellan halv fem och halv sju, sen lyckades jag slumra lite… Har du förvärkar typ varje natt? Jag har nio dagar till bf och ser inte fram emot att ha det så här länge till… :-/

  • Evelina 11 mars, 2015 on 09:20 Svara

   Innan jag blev sjuk fick jag förvärkar i perioder en vecka innan BF, sen hade jag paus under tiden jag var sjuk, och inatt hade jag ett race igen. Heeela natten med onda förvärkar som sen inte blev mer ;). Man kan visst ha det ett par veckor innan! Störigt men samtidigt bra för livmodern att träna kanske? Förhoppningsvis kanske de gör någon nytta också :).
   Kram och lycka till!

   • Elina 11 mars, 2015 on 09:46 Svara

    Så frustrerande är det i alla fall! :) Minns att jag hade med dottern, men minns inte hur tidigt eller hur länge det brukade hålla i sig… Och med henne gick jag över 9 dagar. Har ingen lust att få upp hoppet fram och tillbaka i ytterligare 3,5 vecka innan det i så fall blir igångsättning.. :/ och jävlar vad trött man blir! Ska försöka jobba nu (hemifrån som tur är) men hu vad ögonen går i kors!
    Hoppas att både du och jag får lön för mödan snart! :)

 4. Elina 11 mars, 2015 on 08:04 Svara

  Förvärkar alltså, jag var vaken mellan halv fem och halv sju, sen lyckades jag slumra lite… Har du förvärkar typ varje natt? Jag har nio dagar till bf och ser inte fram emot att ha det så här länge till… :-/

  • Evelina 11 mars, 2015 on 09:20 Svara

   Innan jag blev sjuk fick jag förvärkar i perioder en vecka innan BF, sen hade jag paus under tiden jag var sjuk, och inatt hade jag ett race igen. Heeela natten med onda förvärkar som sen inte blev mer ;). Man kan visst ha det ett par veckor innan! Störigt men samtidigt bra för livmodern att träna kanske? Förhoppningsvis kanske de gör någon nytta också :).
   Kram och lycka till!

   • Elina 11 mars, 2015 on 09:46 Svara

    Så frustrerande är det i alla fall! :) Minns att jag hade med dottern, men minns inte hur tidigt eller hur länge det brukade hålla i sig… Och med henne gick jag över 9 dagar. Har ingen lust att få upp hoppet fram och tillbaka i ytterligare 3,5 vecka innan det i så fall blir igångsättning.. :/ och jävlar vad trött man blir! Ska försöka jobba nu (hemifrån som tur är) men hu vad ögonen går i kors!
    Hoppas att både du och jag får lön för mödan snart! :)

 5. Sandra 11 mars, 2015 on 09:34 Svara

  Jag drömde att jag gick in in här och ni hade fått :)
  Fast i drömmen blev det en liten kille.

  Snart så :)

  Kramar

 6. Sandra 11 mars, 2015 on 09:34 Svara

  Jag drömde att jag gick in in här och ni hade fått :)
  Fast i drömmen blev det en liten kille.

  Snart så :)

  Kramar

 7. Joysan 11 mars, 2015 on 16:07 Svara

  Hoppas det sätter igång ordentligt nu! Ville bara passa på att tipsa om att boken som du har tipsat om förut (växa och upptäcka världen) finns på adlibris igen om du har läsare som undrar. Jag fick precis hem min och ser fram emot att läsa den

 8. Joysan 11 mars, 2015 on 16:07 Svara

  Hoppas det sätter igång ordentligt nu! Ville bara passa på att tipsa om att boken som du har tipsat om förut (växa och upptäcka världen) finns på adlibris igen om du har läsare som undrar. Jag fick precis hem min och ser fram emot att läsa den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna