VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BEBISVECKA!

Här startar vi denna vecka med våfflor! Vi har ju köpt nytt våffeljärn så Elion som inte testat det ännu sa att han vill ha våfflor till både frukost, mellis och lunch haha. Våffelälskare som sin mor ;).

Solen skiner så vi siktar på att ta oss ut, kanske i omgångar, men i alla fall njuta av solen! Min förkylning är såå mycket bättre och inatt var första natten på en vecka som jag inte behövde sätta mig upp en stund mitt i natten. Däremot är mina ögon röda idag, suck.

I eftermiddag väntar barnmorskebesök, ett besök vi självklart hade hoppats på att slippa men nu är vi båda inställda på igångsättning på söndag. Och det vore kanske bara bra så jag hinner bli helt fri från baciller. Men oavsett blir det förhoppningsvis bebisvecka den här veckan, även om det blir igångsättning!


Kommentarer


 1. Elina 9 mars, 2015 on 10:08 Svara

  Hoppas att det sätter igång snart! :) För mig är det max typ fyra veckor kvar om jag skulle gå över tiden, vilket jag räknar med då jag har gjort det två gånger innan. Men oj vad jag börjar bli otålig nu! Har jobbat undan en massa så bebisen skulle kunna komma nu utan att det blir speciellt svettigt.. Det kan bli en lång väntan det här känner jag. Undrar hur tidigt man kan få en hinnsvepning? Innan bf?
  Lycka till hos BM! :)

 2. Elina 9 mars, 2015 on 10:08 Svara

  Hoppas att det sätter igång snart! :) För mig är det max typ fyra veckor kvar om jag skulle gå över tiden, vilket jag räknar med då jag har gjort det två gånger innan. Men oj vad jag börjar bli otålig nu! Har jobbat undan en massa så bebisen skulle kunna komma nu utan att det blir speciellt svettigt.. Det kan bli en lång väntan det här känner jag. Undrar hur tidigt man kan få en hinnsvepning? Innan bf?
  Lycka till hos BM! :)

 3. Hanna 9 mars, 2015 on 10:49 Svara

  Åh, snart är hon utanför magen istället. Hoppas du får en underbar dag. Här är det strålande sol och ganska varmt. Temperaturen på vår uteplats visar 23 grader. Hur härligt är inte det då?

 4. Hanna 9 mars, 2015 on 10:49 Svara

  Åh, snart är hon utanför magen istället. Hoppas du får en underbar dag. Här är det strålande sol och ganska varmt. Temperaturen på vår uteplats visar 23 grader. Hur härligt är inte det då?

 5. DeMarkey 9 mars, 2015 on 11:02 Svara

  Åh vad spännande, den här veckan blir det bebis oavsett hur. Längtar, sååå kul !!!

 6. DeMarkey 9 mars, 2015 on 11:02 Svara

  Åh vad spännande, den här veckan blir det bebis oavsett hur. Längtar, sååå kul !!!

 7. Elin 9 mars, 2015 on 11:12 Svara

  Va skönt att du mår bättre! Hoppas du och Elion får en härlig dag, men det låter ju lovande med tanke på våffelmenyn 😉
  Kram

 8. Elin 9 mars, 2015 on 11:12 Svara

  Va skönt att du mår bättre! Hoppas du och Elion får en härlig dag, men det låter ju lovande med tanke på våffelmenyn 😉
  Kram

 9. Malin 9 mars, 2015 on 11:44 Svara

  Skönt att du känner dig bättre, och så spännande att det är så nära nu! Hoppas ni får njuta av dagen :) Kram

 10. Malin 9 mars, 2015 on 11:44 Svara

  Skönt att du känner dig bättre, och så spännande att det är så nära nu! Hoppas ni får njuta av dagen :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna