VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STILL PREGNANT

Dagens mage, fortfarande bebisfylld! Men det känns inte som att den blir större direkt, vilket kanske beror på att barnmorskan sa igår att hon har sjunkit ännu längre ner.

Förkylningsstatus är bättre! Var uppe mellan två och fyra inatt (och kollade The Carrie Diaries) för jag tycker verkligen att det är såå jobbigt att sova med täppt näsa och allt annat som en dunderförkylning innebär. Tog igen den sömnen på förmiddagen, vilket känns bra även för att dagen känns kortare tills M kommer hem. Hahah alltså ja ni hör ju hur roliga mina dagar är just nu! Bara väntar och väntar. Det ska bil alldeles ljuvligt när förkylningen slipper och ”bara” vara höggravid igen ;).

Idag har det varit M och jag i 1,5 år! Vi skulle gärna fira det på förlossningen, snälla lillasyster!?


Kommentarer


 1. Anna 6 mars, 2015 on 12:13 Svara

  Min första förlossning startade på natten så när jag väntade tvåan så var jag så inställd på att det skulle börja nattetid. Varje morgon när jag vaknade var jag så besviken. Fick ettan 39+1 så när jag var 40+0 med tvåan var jag SÅ less. På eftermiddagen tog jag min mamma på promenad (hade inte gått en promenad på 5 månader säkert pga foglossning och otymlighet) med orden ”nu ska bebisen ut”. Efter 500 meter gick vattnet och samma kväll föddes han. Så det kan fortfarande hinna bli bebis idag!:) lycka till!

 2. Anna 6 mars, 2015 on 12:13 Svara

  Min första förlossning startade på natten så när jag väntade tvåan så var jag så inställd på att det skulle börja nattetid. Varje morgon när jag vaknade var jag så besviken. Fick ettan 39+1 så när jag var 40+0 med tvåan var jag SÅ less. På eftermiddagen tog jag min mamma på promenad (hade inte gått en promenad på 5 månader säkert pga foglossning och otymlighet) med orden ”nu ska bebisen ut”. Efter 500 meter gick vattnet och samma kväll föddes han. Så det kan fortfarande hinna bli bebis idag!:) lycka till!

 3. Martina 6 mars, 2015 on 12:29 Svara

  Finns fortfarande tid… Mitt startade vid 17-tiden o han kom 23.44. Håller tummarna! Kram

 4. Martina 6 mars, 2015 on 12:29 Svara

  Finns fortfarande tid… Mitt startade vid 17-tiden o han kom 23.44. Håller tummarna! Kram

 5. Annika 6 mars, 2015 on 12:37 Svara

  Snyggaste preggot jag sett 😀
  Idag får hon faktiskt komma ut!

 6. Annika 6 mars, 2015 on 12:37 Svara

  Snyggaste preggot jag sett 😀
  Idag får hon faktiskt komma ut!

 7. maria 6 mars, 2015 on 12:39 Svara

  Jag håller tummarna. Jag lider med dig, Jag gick över 3 veckor med första och 11 dagar med andra. Ut kom dem med rasande fart sedan. :-)

 8. maria 6 mars, 2015 on 12:39 Svara

  Jag håller tummarna. Jag lider med dig, Jag gick över 3 veckor med första och 11 dagar med andra. Ut kom dem med rasande fart sedan. :-)

 9. Magda 6 mars, 2015 on 12:44 Svara

  Grattis på eran dag!! ❤️ Jag hoppas ni snart får hålla lillasyster i er famn! Krya på dig & ladda inför det som snart sker!
  Kramar

 10. Magda 6 mars, 2015 on 12:44 Svara

  Grattis på eran dag!! ❤️ Jag hoppas ni snart får hålla lillasyster i er famn! Krya på dig & ladda inför det som snart sker!
  Kramar

 11. Mia 6 mars, 2015 on 14:29 Svara

  Kom igen nu lillasyster å sätt fart ut i vida världen. Många som är nyfikna :)
  Blev inget plus för mig häromdagen :/ Bara en väääääldigt sen mens (4dagar, den som alltid är så punktlig annars) Men men, snart dags att göra ett nytt försök då 😉

 12. Mia 6 mars, 2015 on 14:29 Svara

  Kom igen nu lillasyster å sätt fart ut i vida världen. Många som är nyfikna :)
  Blev inget plus för mig häromdagen :/ Bara en väääääldigt sen mens (4dagar, den som alltid är så punktlig annars) Men men, snart dags att göra ett nytt försök då 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna