VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

2 DAYS TO GO?

large

 

Fortfarande ingen bebis som vill ut. Men än är det ju hela två dagar till beräknat förlossningsdatum så än är vi faktiskt inte ens på övertid. Kanske är en väldigt punktlig bebis ;)? Det ända som händer just nu är att jag börjar känna mig förkyld och det enda jag är sugen på är oboy! Alltså på riktigt, finns inget jag vill äta och inget annat jag vill dricka. Kan man ha det som kost för en dag? Känns ju sådär med allt socker haha…

Idag ska jag till barnmorskan på extra koll för mitt blodtryck som hade skjutit i höjden i tisdags. Hade högt blodtryck med Elion men då under hela graviditeten i stort sett så skönt att det kom nu på slutet bara i alla fall. Då var jag mycket mer svullen också, mellan ett besök på två dagar emellan gick jag upp typ 2 eller 3 kg i vätska, det var helt galet! Denna graviditet är jag knappt svullen nånting, det märks liiite på förlovningsringen som sitter något tajtare men inte alls mycket. Viktuppgången ligger fortfarande på 14-15 kg vilket den har gjort sen ett par veckor tillbaka och det tycker jag är väldigt skönt med tanke på att jag ökade ungefär det dubbla sist! Det var tungt! Plus att jag började på ungefär 5 kg mer än nu också… Summa summarum är att jag har haft två helt olika graviditeter, det enda som varit likt är väl foglossningen ungefär. Rätt häftigt egentligen, att kroppen kan reagera såå olika samma sak? Men resultatet blir detsamma, en liten bebis som växer som den ska och som kommer ut när den själv känner för det ;)… SOM vi längtar efter dig vår lilla I!!

 

large

En stor kram och TACK för peppande kommentarer på sistone… Ni förgyller mina dagar nåt otroligt ska ni veta! Och gör väntan lite lättare haha. Men det är ju faktiskt en väldigt spännande väntan ändå! De senaste dagarna har jag insett att en förlossning också kommer innebära att magen kommer försvinna och vad konstigt det kommer kännas. Kommer säkert sakna den och känslan av att ha den direkt när hon är ute så ska försöka njuta lite mer och vänta lite mindre ;).


Kommentarer


 1. Evelina 26 februari, 2015 on 10:21 Svara

  Ny stämmer det inte till 100% men det är till stor del mannens spermier som avgör hur kvinnan mår, framförallt i början av graviditeten. Därför mår man oftast väldigt annorlunda om man blir gravid med olika män. Men jag tycker man kan må annorlunda ändå!

  Kommer du ge amning ett försök?

 2. Evelina 26 februari, 2015 on 10:21 Svara

  Ny stämmer det inte till 100% men det är till stor del mannens spermier som avgör hur kvinnan mår, framförallt i början av graviditeten. Därför mår man oftast väldigt annorlunda om man blir gravid med olika män. Men jag tycker man kan må annorlunda ändå!

  Kommer du ge amning ett försök?

 3. Sofia 26 februari, 2015 on 10:26 Svara

  Åhh sådär var det för mig på slutet också. Högt blodtryck och snabb vikt ökning. Det visade sig va havandeskapsförgiftning. Så ut kom en bebis på 2,6 istället för 3,2 som man trodde. Men det har säkert din barnmorska koll på.

 4. Sofia 26 februari, 2015 on 10:26 Svara

  Åhh sådär var det för mig på slutet också. Högt blodtryck och snabb vikt ökning. Det visade sig va havandeskapsförgiftning. Så ut kom en bebis på 2,6 istället för 3,2 som man trodde. Men det har säkert din barnmorska koll på.

 5. maria 26 februari, 2015 on 10:26 Svara

  Det är så spännande att titta in här varje dag nu! Hoppas ni inte behöver vänta för länge på nya familjemedlemmen :) Pepp och kram!

  • Evelina 26 februari, 2015 on 17:32 Svara

   Tack snälla! Kramar

 6. maria 26 februari, 2015 on 10:26 Svara

  Det är så spännande att titta in här varje dag nu! Hoppas ni inte behöver vänta för länge på nya familjemedlemmen :) Pepp och kram!

  • Evelina 26 februari, 2015 on 17:32 Svara

   Tack snälla! Kramar

 7. Hanna 26 februari, 2015 on 10:35 Svara

  Mina två graviditeter har också varit som natt och dag. Kanske hade det att göra med att vi först fick en tjej och sen en pojke? De har fortsatt sen utanför magen också då syskonen än väldigt olika varandra till sättet också då storasyster är väldigt lugn och eftertänksam och lillebror är en riktig liten vilding och totalt orädd!

 8. Hanna 26 februari, 2015 on 10:35 Svara

  Mina två graviditeter har också varit som natt och dag. Kanske hade det att göra med att vi först fick en tjej och sen en pojke? De har fortsatt sen utanför magen också då syskonen än väldigt olika varandra till sättet också då storasyster är väldigt lugn och eftertänksam och lillebror är en riktig liten vilding och totalt orädd!

 9. Johanna H 26 februari, 2015 on 12:13 Svara

  Alltid lika spännande att titta in här varje dag för att se om det hänt något :) jag had också en cravings för O’boy men också rostade mackor, ett måste varje dag!kanske inte så nyttigt men gott var det;)

  Hoppas lilla I tittar fram snart så väntan inte blir så lång! Kramar

  • Evelina 26 februari, 2015 on 17:32 Svara

   Haha ja rostade mackor har det blivit många av här också!! 😉
   Hoppas jag med :)
   Kram!

 10. Johanna H 26 februari, 2015 on 12:13 Svara

  Alltid lika spännande att titta in här varje dag för att se om det hänt något :) jag had också en cravings för O’boy men också rostade mackor, ett måste varje dag!kanske inte så nyttigt men gott var det;)

  Hoppas lilla I tittar fram snart så väntan inte blir så lång! Kramar

  • Evelina 26 februari, 2015 on 17:32 Svara

   Haha ja rostade mackor har det blivit många av här också!! 😉
   Hoppas jag med :)
   Kram!

 11. Agneta 26 februari, 2015 on 18:15 Svara

  Med ettan var jag ”tvungen” att dricka kall oboy varje natt!!! på slutet… Jättekonstigt. Jag tyckte inte det gjorde nåt, tror kroppen såna gånger kräver vad den behöver.

  • Evelina 26 februari, 2015 on 18:28 Svara

   Ja alltså jag MÅSTE också ha det, känns som jag torkar ut utan eller nåt haha…. Och jag som inte ens gillar mjölk alls, eller oboy speciellt 😉

 12. Agneta 26 februari, 2015 on 18:15 Svara

  Med ettan var jag ”tvungen” att dricka kall oboy varje natt!!! på slutet… Jättekonstigt. Jag tyckte inte det gjorde nåt, tror kroppen såna gånger kräver vad den behöver.

  • Evelina 26 februari, 2015 on 18:28 Svara

   Ja alltså jag MÅSTE också ha det, känns som jag torkar ut utan eller nåt haha…. Och jag som inte ens gillar mjölk alls, eller oboy speciellt 😉

 13. Agneta 26 februari, 2015 on 21:05 Svara

  Jag dricker inte heller mjölk… Tycker inte om. Men det våldsamma suget efter oboy med första barnet… My lord alltså. Å mest på natten!

  • Evelina 27 februari, 2015 on 09:39 Svara

   Haha I hear you! Nattetid är det dock bara vatten som gäller för mig :)

 14. Agneta 26 februari, 2015 on 21:05 Svara

  Jag dricker inte heller mjölk… Tycker inte om. Men det våldsamma suget efter oboy med första barnet… My lord alltså. Å mest på natten!

  • Evelina 27 februari, 2015 on 09:39 Svara

   Haha I hear you! Nattetid är det dock bara vatten som gäller för mig :)

 15. Julia 26 februari, 2015 on 22:28 Svara

  Åh, så trist med lyktstolpen! Haha, måste berätta! När vi precis hade köpt vår nya bil så skulle jag köra till bilfirman och lämna lite grejer till vår gamla bil. Utanför bilfirman kunde man endast fickparkera längs vägen och vad gör jag?! Jo, jag drar hela fälgen längs trottoarkanten! Menar verkligen hela, den såg hemsk ut. Sambon höll på att bli särbo (skämt åsido men han var inte glad). Två dagar senare ska vi hämta pizza på vår lokala pizzeria och vad gör min sambo då? Jooo, han drar samma fälg längs trottoarkanten. Hahaha! Skratta bäst som skrattar sist. Tur det bara är materiella ting och att huvudsaken är att ingen blev skadad

  • Evelina 27 februari, 2015 on 09:38 Svara

   Hihi tur att ni båda gjorde samma iaf ;)…. Ja visst är det så! Kram!

 16. Julia 26 februari, 2015 on 22:28 Svara

  Åh, så trist med lyktstolpen! Haha, måste berätta! När vi precis hade köpt vår nya bil så skulle jag köra till bilfirman och lämna lite grejer till vår gamla bil. Utanför bilfirman kunde man endast fickparkera längs vägen och vad gör jag?! Jo, jag drar hela fälgen längs trottoarkanten! Menar verkligen hela, den såg hemsk ut. Sambon höll på att bli särbo (skämt åsido men han var inte glad). Två dagar senare ska vi hämta pizza på vår lokala pizzeria och vad gör min sambo då? Jooo, han drar samma fälg längs trottoarkanten. Hahaha! Skratta bäst som skrattar sist. Tur det bara är materiella ting och att huvudsaken är att ingen blev skadad

  • Evelina 27 februari, 2015 on 09:38 Svara

   Hihi tur att ni båda gjorde samma iaf ;)…. Ja visst är det så! Kram!

 17. Julia 26 februari, 2015 on 22:30 Svara

  Hela min kommentar såg inte ut att komma med: avslutningsvis skrev jag ”hoppas att lillasyster vill kika ut till er snart” ❤️

 18. Julia 26 februari, 2015 on 22:30 Svara

  Hela min kommentar såg inte ut att komma med: avslutningsvis skrev jag ”hoppas att lillasyster vill kika ut till er snart” ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna