VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEMMAMYS NON STOP

Andra lediga dagen och vi fortsätter hemmamyset eftersom lillE är hängig. Och när han säger att han vill vara hemma och mysa hela dagen, då är det något som inte riktigt stämmer ;)…

Igår roade vi oss med att putsa fönster (jag ääälskar att rengöra fönster sa Elion haha) och jag letade upp mina mormorsrutor när Elion bara ville titta på TV i soffan. Tänkte att jag kanske kan göra klart den där filten jag tänkt göra i flera år? Fast nu tänker jag en liten babyfilt som kanske är ett mer realistiskt förstaprojekt.

Sen väntade förlossningsförberedande föreläsning i aulan på sjukhuset och den var väldigt bra! Jag kände ju igen mycket av det som sas, men samtidigt var det skönt att få ”uppfräschad” information. M sa att han tyckte att det nu känns mer verkligt, att han liksom insåg att ska bli pappa på ett annat sätt. Och det är ju svårare för pappan att greppa en graviditet när det är mamman som känner all förändring inom sig från start.

Därefter blev jag avsläppt och kom inte hem förrän framåt halv tio! Vad jag gjorde ska ni få se sen ;).


10559736_781744341872760_3018105025105107675_n

Ni som gillar Emelie Ohlsson måste även gilla hennes nya sida – Love by Emelie! Kanske jag och M kommer synas där i september!? Alltså tänk att vi ska gifta oss om några få månader! Eftersom det är Emelie som ska fota oss ska jag säga att jag älskar allt med den här bilden och gärna skulle vilja ha något liknande. Men med New York i bakgrunden då förstås… 😉


Kommentarer


  1. DeMarkey 20 januari, 2015 on 11:25 Svara

    Alltså att man kan vara så bra på att ta bilder, att man kan ha sån talang och kunskap, det vill jag med ha.
    Fattar heller inte att fotografen följer med till NY, hur häftigt är inte det. Fattar inte hur det funkar, är det ni som betalar eller hur gör man egentligen? Hade ni bara tur att hon skulle vara där? Så himla bra!

    Söta E som ääääälskar att städa. 😀

    • Evelina 20 januari, 2015 on 12:10 Svara

      Haha ja vi har anlitat henne och är oändligt tacksamma för att hon ville vara med och föreviga vår dag!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna