VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NYSTART

domore-61

Japp, jag ledig från skola (har kvar mitt extrajobb så länge) och ska bara fokusera på att göra roliga saker! Eller ja, drömma går ju haha. Har ett hem som blivit försummat, måste putsa fönster och städa och sånt där. Men det hör ju till, bara att inte jag orkat lägga speciellt mycket tid på det senaste månaderna ;).

Vad konstigt det var igårkväll, att inte ha något att tänka på eller vad jag ska säga. Ni som pluggar eller har gjort förstår, man blir ju aldrig ledig mentalt liksom (självklart är det så för många jobb också). Nu är jag väldigt medveten om att man absolut inte kan planera när man blir gravid, men detta blev ju en väldigt välplanerad graviditet måste jag säga! Om jag hade blivit gravid senare  hade jag inte klarat av skolan med tanke på sommarens illamående, och nu blev det en bra brytpunkt precis vid terminsslut.

Idag är jag och Elion hemma och myser, vi ligger fortfarande i soffan. Han vill vara hemma och mysa med Signe säger han, vår lilla bonusmisse åker hem imorgon igen nämligen. Elion ska vara hos oss fram till lördag eftersom pappan är på vift på andra sidan jordklotet igen, fast i jobb denna gång.

Ahhh… Vilken nystartskänsla jag har idag!!


Kommentarer


  1. DeMarkey 19 januari, 2015 on 09:43 Svara

    Vad mysigt att vara ledig och vad mysigt att få ligga på soffan med E och mysa (för dig alltså). 🙂
    Jag saknar mina små faktiskt, det är alltid så på måndagar efter en mysig helg. Men snart är dagen över, det är skönt att jobba också, få vara jag och få göra saker utan tusen ”mamma, mamma, mamma…” hihi Men ack så söta och mysiga dom kan vara. 😀

  2. Milla 19 januari, 2015 on 09:57 Svara

    Ha en underbar måndag E

  3. Gabriella 19 januari, 2015 on 11:05 Svara

    Förstår verkligen vad du menar med att man aldrig mentalt är färdig med sitt plugg. Tog socionomexamen i fredags och det känns jättekonstigt att aldrig mer plugga? Åtminstone inte inom en snar framtid..

    • Evelina 19 januari, 2015 on 11:43 Svara

      Åh grattis till dig!!! Har du fått npgot roligt jobb? Kram

      • Bella 21 januari, 2015 on 15:29 Svara

        Jaa, börjar jobba 2 februari som socionom i Frälsningsarmén! Ser verkligen framemot det! 😀

  4. Monika 19 januari, 2015 on 13:53 Svara

    Kom ihåg när jag fick min lärarexamen 2007. Hade då pluggat heltid i 5 år, jobbat helger och lov samt var mamma till två småbarn. Känslan var så konstig när jag ”bara” skulle ägna mig åt mitt nya yrke. Nu 8 år senare saknar jag studierna mycket. Kanske tar hag upp det på deltid efter denna mammaledighet, som gärna får starta innan 19/3. Vill och orkar inte vänta 2 månader.

    Kram
    Monika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna