VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagsunderhållning?

IMG_3216

Hoppas att varenda en av er har en mycket roligare kväll än vad jag har! Det är plugg för mig ikväll och så imorgon. Ska. Bli. Så. Skönt. När. Tentan. Är. Över. På. Söndag. Passade ju ändå rätt bra att M är ute på äventyr med ett gäng andra jägare, så att jag får pluggro idag och imorgon. Han slutade tidigare från jobbet idag och kom hem med fräscha tulpaner till mig och en massa kramar. En välbehövlig paus! Vi låg i soffan och kollade ett avsnitt Breaking bad och tankade lite närhet innan han blev upphämtad.

Sen tog jag en paus till (en tredje eftersom jag hade lunch- och cyklingspaus också), för att äta middag på köpcentret, handla trosor och utnyttja ett presentkort som är Ms ;). Tyvärr fanns det bara en frostad iittala kastehelmi ljuslykta kvar men jag köpte den i alla fall så får vi vänta på att fler kommer in. Eller ska man ha en i klarglas också? Eller några av varje? Eller en rosa eller vattengrön? Ja de är så himla fina allihop!


Kommentarer


  1. Agneta 16 januari, 2015 on 22:09 Svara

    Jag älskar iittala! Har tre såna i klarglas, andra lyktor, assietter å skålar fr Kastehelmis serie. Såg nu att den lykta du köpt kommit i färgen ”ökensand”, den såg fin ut!

  2. D. DeMarkey 17 januari, 2015 on 10:33 Svara

    Åh jag älskar tulpaner, så vacker, så fint.

    • Evelina 17 januari, 2015 on 10:37 Svara

      Ja VÅRIGT!! 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna