VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Redan helg!

Fredag som känns som onsdag. Pluggdagen ska strax kicka igång, har precis ätit frukost. Kanske får bli en längre lunchpaus sen med ett cykelpass som igår. Har börjat kolla på the Carrie diaries samtidigt som jag cyklar, då känns 40 minuter inte speciellt länge, när man tittar på något roligt samtidigt. Så det får vara min cykelserie! Kul att det handlar en del om New York också, det är ju lite årets tema för oss, näst efter lilla I förstås. Tänk att vi snart får en liten bebis i familjen!? Denna graviditeten går alltså galet fort…

Nästa steg är som sagt att boka hotell och vi har två favoriter hittills, Nylo hotel och Yotel. Ser ut att vara fräscha hotell som inte kostar skjortan. Nackdelen är väl väldigt små rum men samtidigt känns det som att vi hellre prioriterar det när det blir modernare och nyare. Men ännu har vi inte tänkt boka utan får börja titta på allvar nu framöver. Jag har ju massa tid över efter nästa söndag :)…

 

Yotel New York

Bild från Hotels.com, på Yotels takterass.

FINASTE FREDAGEN till DIG!

Är lite extra glad idag, för min kusin som också väntar smått igen!


Kommentarer


  1. Rebecca 9 januari, 2015 on 10:07 Svara

    Vi bodde på ett hotell som hette millenium brodway hotel. Låg en Tvärgata (ca50m) från time square och vi fick ett rum med utsikt mot time square. Skrev att vi ville ha ett rum högt upp vid bokningen på hotels.com. Rummet var rymligt och fräscht och de hade både lättare frukost om man ville samt AW varje dag med tilltugg och ett glas öl/vin som ingick om jag inte minns fel. Vi bodde 7 nätter och fick då en 7:e natten ”på köpet” och 10% rabatt på en hel bokning genom hotels.

  2. Anna 9 januari, 2015 on 11:01 Svara

    Vi bodde på Yotel när vi var på bröllopsresa i New York. Var verkligen JÄTTEBRA förutom tre saker:

    Glasdörr till toaletten, lite väl hård säng och rummen var pyttesmå (jag fick ha min resväska mellan toalettstolen och handfatet).

    Men iaf, coolt hotell, grymt bra service, bra läge, bra ac (var som kallast +37 grader ute när vi var där), mysig terass/bar, bra pris för att vara new york. Skulle absolut rekommendera det.

  3. DeMarkey 9 januari, 2015 on 12:18 Svara

    finaste fredagen till dig med vackra!
    ja andra graviditeten brukar gå snabbare, man har mer att göra. 🙂

    Hotellbilden ser kanonfräsch ut, tänk också på att man är inte så mycket på hotellrummet mer än några timmar…. 😉 Men annars är man ute och härjar så fokusera lite men inte för mycket på rummet, ett tips bara. 🙂

  4. Anna 9 januari, 2015 on 12:29 Svara

    Vi bodde på The Belvedere hotel när vi var i New York i 12 dagar, vi valde rum med eget pentry/kylskåp då frukosten skulle bestå av en muffins typ. Så att handla lite frukost och äta ute till frukost ibland var perfekt!
    Vi tyckte rummen var superfina och badrummen var i brun/vitt marmor.
    Visst, vi tittade också på de hotellen du skrev, men valde vårt så vi slapp glasdörr till toaletten! Nog för att vi älskar varandra, men en hel dörr ville vi ha 😉
    Vi valde oxå att promenera mycket då det var mkt dyrare att åka taxi där än vi trodde. Sen köpte vi kort på tunnelbanan istället, funkade utmärkt!

    Vi älskade New York och det var som att vara på dejt konstant under hela vistelsen! Vi har oxå börjat fundera på giftermål, men då blir nog ”bara” bröllopsresan till NY!

    Jag skriver nästan aldrig till dig, men jag beundrar hur du hanterar saker och är glad för att du har en så fin familj idag!
    Lycka till m fortsatt planering o lillasyster!
    /Anna

    • Evelina 9 januari, 2015 on 22:52 Svara

      Ska kolla in, tack för tips!!
      Tack snälla du för dina ord. Kramar

  5. Ida 9 januari, 2015 on 13:12 Svara

    Jag tränar mkt på crosstrainer hemma, tittar alltid på glee samtidigt

  6. Ida 9 januari, 2015 on 13:16 Svara

    Den glada gubben på slutet försvann visst!

  7. Elin 9 januari, 2015 on 13:31 Svara

    Rekommenderar åter igen RowNYC 😛

    • Evelina 9 januari, 2015 on 22:51 Svara

      Ska kolla in närmre ;)… Finns det takterrass?

  8. A 10 januari, 2015 on 17:12 Svara

    Sist jag var i New York bodde jag på Yotel. Det är väldigt fräscht och nytt! Dock ligger inte takterassen på taket utan ca 6-10 våningar upp (minns inte exakt), bara så du vet och inte blir besviken 🙂
    Rummet var okej men väldigt väldigt små. Det kan man ju dock leva med tycker jag men det kan nog bli väldigt trångt med två resväskor därinne, jag var själv.
    Största nackdelen tycker jag var läget, för även om det ligger på mitten av Manhattan så känns det ändå långt ifrån allt på något sätt… Svårt att förklara men de flest mysiga stadsdelarna ligger inte mitt på ön liksom.
    Overall var det ett helt okej och prisvärt hotell!

  9. Lene 12 januari, 2015 on 08:15 Svara

    Har också bott på Yotel och kan bara hålla med tidigare kommentarer. Det är nytt, fräscht och enkelt. Rummen är små och sängen är hård (en soffa som viks ner till säng) men där finns det mesta som man behöver. Att där är en glasvägg till duschen var inget som störde oss som gift par. Dessutom fanns där ett vitt ”gardindraperi” som man kunde dra för hela badrumsdelen om man ville känna sig lite mer privat. Men det var en udda känsla att sitta på toalettstolen och kunna se ut över staden. 🙂 En nackdel var att där inte fanns någon minikyl på rummet utan i pentryt i korridoren. Vi hade tur att våra saker i alla fall blev orörda. Restaurangen och terassen var trevliga.

    Läget trodde jag först var bra, men sen blev jag mest irriterad över att man var tvungen att promenera en bra bit för att komma till närmsta t-bana. Det blev mycket taxi efter shoppingturerna för att man inte orkade bära på alla kassar. Detta är nog den enda anledningen till att vi inte kommer att bo på Yotel vid nästa besök i New York.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna