VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TORSDAGSPLUGG

IMG_8940.JPG

Igår köpte vi flygbiljetter till New York, tjoho! Nästa steg blir att hitta det hotell som uppfyller det vi vill ha och boka även det. Sen är det väl min klänning som är det största frågetecknet för mig just nu, men just nu kan jag ju ändå inte göra speciellt mycket med min höggravida kropp ;)… Får ta tag i det framåt våren/sommar beroende på min återhämtning efter förlossningen! Vi tänker att det blir här i Central Park vi kommer gifta oss men vi är på plats ett par dagar innan för att lära känna parken och staden lite..

Idag blir det pluggdag på hemmaplan, statistiktentan nästa söndag (!?) är nästa anhalt och något jag verkligen inte känner att jag har koll på… Men det är också det sista jag gör i skolan innan ett års uppehåll vilket det peppar lite extra. Tänk att terminen redan är klar sen!? Så snabbt den gick.


IMG_3108

IMG_3116

Vi har så många fina blommor här hemma just nu! Ett tips till dig som ska ge bort en bukett blommor är att göra som jag gjorde igår – jag valde två 10-pack vita tulpaner, såna där som inte kostar så mycket, och bad om att de skulle lägga till lite andra vita blommor (blev nejlikor, ranuklar och blåbärsris) och binda om det. Man kan såklart även bara binda om de där tvåpacken. Lite lyxigare feeling! Tavlorna hänger nu på plats brevid varandra, en över jkpg och en över ny. Trycken finns här!

Ha BÄSTA torsdagen!


Kommentarer


  1. Maria 8 januari, 2015 on 10:35 Svara

    Ska barnen följa med till New York? 🙂

  2. Vägen till mamma och pappa 8 januari, 2015 on 11:46 Svara

    Gud så kul! Det händer saker=) Spännande med New York!

  3. DeMarkey 8 januari, 2015 on 12:38 Svara

    Åh vad kul, att ni är ett steg närmare, så roligt och jag blir alldeles pirrig för din skull, er skull. Längtar! !

  4. Elin 8 januari, 2015 on 15:07 Svara

    Dom tavlorna är så fina, har tittat på dom länge och önskade mig dom i julklapp, men fick dom inte. Så igår beställde jag två st. En över malmberget och en över Kalix (våra hemorter).

  5. Malin 8 januari, 2015 on 21:18 Svara

    Så spännande när det närmar sig med resan, blir lite mer verkligt på nåt vis, med bokade biljetter 🙂 Blir det ”bara” ni som åker, eller följer några nära & kära med? Kram!

  6. Frida 15 januari, 2015 on 16:21 Svara

    Ni kommer få det helt fantastiskt i NYC! Kan tänka mig att det är lite varmare och skönare när ni är där än nu när vi var där, även om vi hade ordentlig tur med vädret. Det underlättar ju när man ändå är ute så pass mkt som man är där. HELT fantastisk stad i alla fall, ni gör helt rätt i att gifta er där! <3

    • Evelina 16 januari, 2015 on 09:16 Svara

      Jaa det känns som en dröm 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna