VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

The perfect new years eve

Nyårsafton del 1 bestod av några timmar ute vid stugan, på isen med med vänner, varm choklad och korvgrillning! Så glad över att vi tog en dag ute eftersom snön är borta idag…


IMG_0577
Jag som inte åkte skridskor höll värmen med Ms täckbyxor, mina är alldeles för små nu skulle jag tro 😉 Här står jag framför det som kommer vara altandörren ut till altanen från vårt stoora sovrum!



IMG_0555

I början fick vi hålla honom i handen men efter bara några minuter klarade han sig själv. Så söt, istället för att ramla när det blev ostadigt gjorde han en liten piruett och klarade sig från att ramla haha…


IMG_0592

IMG_0563

IMG_0587

IMG_0603

IMG_0590

UNDERBART väder och Elion sa att det var BÄSTA dagen – musik för mina öron!

 

 

IMG_2976

IMG_2983

IMG_2990

Sen kom vi hem för att värma oss med dusch och nya kläder. Ja min klänning känner ni ju igen vid det här laget, den finns hos Mom2Mom och har verkligen varit en perfekt gravidklänning över julfestligheter och nyår.



IMG_3005

IMG_3008

Nyårsafton del 2 tillbringades hemma hos Karin & Boris. Vi åt hummer till förrätt, rådjursplanka till huvudrätt och glass till efterrätt. Fyra barn gör ju att inte allt går som man tänkt alla gånger men det var så skönt att vara med nära vänner och det liksom inte spelar någon roll. Man får tid att prata, ta det lugnt, fixa iordning och bara mysa mellan varven. Vi var ett rätt trött gäng så kvällens upplägg var perfekt, ingen stress och inge press. Bara familjemys. Tiden gick alldeles för fort och det var trevlighetsfaktor till max!


 
IMG_3035

Vid tolvslaget lyssnade vi till det traditionella ”Ring klocka ring”, skålade i champagne/cider, pussades och gick ut först därefter för att tända fyrverkerierna. Elion hade för första gången någonsin fått lov att vara vaken så länge han ville och han klarade sig förbi tolvslaget. Han gjorde det med bravur dessutom, var glad hela tiden och tyckte nog det var väldigt spännande.

 

IMG_3042

IMG_3057

IMG_3045

Värdparets nyårskyss

 

IMG_3050

Och vår. Aldrig ska jag sluta älska dig!!

 


IMG_3068

Sen hamnade vi i soffan, Elion sa nu vill jag sova så han somnade brevid mig med fötterna i Ms knä och sen bar M honom hem över gatan en timme senare. En katt som Bonnie vill jag ha, så hiimla fin och snäll, en blandning mellan raggdoll och birma. Idag har vi bara planer på bio men myser i pyjamas i soffan fortfarande.

 

Hade du också en perfekt nyårsafton?

Hoppas!


Kommentarer


  1. D. DeMarkey 1 januari, 2015 on 16:34 Svara

    Låter och ser ut som en kanon fina kväll, jättefint nyårsfirande!

    God fortsättning finaste!

  2. milla 1 januari, 2015 on 17:37 Svara

    God fortsättning fina ni

  3. Hanna 2 januari, 2015 on 14:38 Svara

    Vilket fint nyårsfirande ni hade. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna