VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fjärde advent…

IMG_8419.JPG

…och graviditetsvecka 31!

Nu är lilla I ca 40 cm lång och väger 1,7 kg och ska mest bara tjocka till sig lite innan hon är redo att komma ut. Förvärkar har jag börjat få, vet inte vad det är för skillnad på sammandragningar och förvärkar i medicinsk term, men sammandragningar har jag haft typ hela graviditeten men nu får jag en del som gör riktigt ont. Inatt vaknade jag vild halv 5 av den ondaste hittills och den höll i sig länge men kom bara i singular. Tänk vad häftigt det är att kroppen och Lillasyster hela tiden förbereder sig för förlossningen! 69 dagar kvar till BF känns som ingenting, den här graviditeten verkligen springer förbi (har säkert att göra med att jag har både skola, jobb och barn sen tidigare som tar upp all min tid ungefär) och det är med blandade känslor! Jag vill såklart möta henne, och foglossning som gör mig lite rörelsehindrad är mindre kul såklart, men alltså så magiskt det är!! Jag skojar inte när jag säger att jag tänker på hur lyckligt lottad jag är flera gånger varje dag!

 

IMG_2846

Vi var inne på mitt jobb i fredags och fyllde på med klappar till Elion. Skönt med personalrabatt hans klappar har inte kostat många kronor mot vad de skulle gjort! Sen sa vi att det var tomten som varit förbi med dom och Elion listade ut tre av fem klappar bara av att känna på dom haha. Bok är ju kanske lätt att lista ut, men lego och plus plus klarade han också. Han får en större och några mindre men det är de mindre han kommer uppskatta mest gissar jag. Han är ju så, skulle kunna bli gladast för en studsboll typ ;). Han och F hade haft minijul igår och han fick bland annat en stor bilbana från farmor och farfar och nån liiiten liten backugan figur. Det var det sistnämnda som var det allra bästa haha! Tur det ligger en sån bland våra paket med ;).

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag hämtar Elion! M håller på med golvet i köket så vi ska sysselsätta oss med att handla mat och leka med Karro och Elin idag tänkte jag.


Kommentarer


  1. milla 21 december, 2014 on 15:26 Svara

    Mysig mage gumman,hon växer minsann.

    • Evelina 21 december, 2014 on 18:54 Svara

      O jaa!!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna