VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fortfarande köksstök

ikea_kokdepartment_banner_jul2_1060x415

Tänk om vårt kök kunde vara lika mysigt som detta från IKEA… Nu är det fortfarande rejälv halvfärdigt även om kaklet nästan är helt på plats! Planen var att ha köket färdigt till jul, men med tanke på hur mycket M har jobbat nu (kom t ex hem efter 22 igår och då börjar han 06.30) blir det mest troligt lite förskjutet. Jaja, vi ska ändå inte fira jul hos oss så ingen fara på taket!

Jag har lämnat Elion på förskolan och väntar på ett mail innan vi (jag och min grupp) kan lägga upp tiden de närmsta dagarna. Vi vill alla tre få färdigt uppgiften innan julen så att vi kan fokusera på hemtentan och tentan sen. Kämpar mot illamående som jag nog får skylla mig själv för. Är inne i en sån där zombitrötthetsperiod igen så jag var helt enkelt för trött för att äta frukost direkt när jag gick upp vilket jag annars gör. Och tydligen går inte det så bra att göra så haha…

Tänk att det redan är fredag imorgon igen!? Längtar efter lördag då vi ska åka med hela Ms familj till Liseberg, för julbord och julmarknad. Det är ju SÅ fint där med alla miljontals lampor! Hade önskat mig en till ledig dag för att sooova också men på söndag är det jobb igen!

KRAM


Kommentarer


  1. Tilda 11 december, 2014 on 12:18 Svara

    Så ni kämpar, både du och M.
    Ställ inte för höga krav på er själva!
    Låter som att M måste säga ifrån, det är inte rimligt att jobb från 06:30-22:00 och det mår ingen människa bra utav i slutändan.
    Även du Evelina verkar ta på dig mycket jobb och studier samtidigt. Din kropp säger uppenbarligen ifrån, lyssna på den. Du är inte sämre för att du inte orkar jobba varje helg, du är mer än tillräcklig oavsett.
    Vet att du inte ville ta studielån men se det inte som en prestige att inte låna ifrån CSN, utan gör hellre det och gå ner i arbetstid om det får dig att orka och må bra.
    Vill inte låta uppnosig eller som att jag vet bäst, för det gör ni självklart själva! Vill bara påminna dig/er om att ni är bra som ni är, ta det lugnt och stressa er inte framåt med jobb, studier, renovering och allt vad det är.
    Stor kram och lycka till med allt ni tar för er, men glöm aldrig att lyssna på vad kroppen ber om.

    • Evelina 11 december, 2014 on 12:30 Svara

      Söta du, tack för som omtänksamma kommentar.
      Att M har så långa dagar hör såklart inte till vanligheterna, nu hade han kvällsjour utöver sin vanliga tjänat som slutar 15, och sen hade han otur att bli uppbokad precis hela jouren.
      Jag försöker lyssna på kroppen, men det är svårt när man vill mycket 😉 gillar att både plugga och jobba! Dessutom tar jag gärna extrapass nu när jag mår hyffsat och när inte skolan eller Elion sätter stopp för det, delvis beror det tyvärr på csn. Har inte fått beviljat bidragsdelen ännu och alltså inte fått en enda krona via dom ännu. Hade verkligen behövt den slanten men lån ska jag inte behöva i dagsläget.
      Kram på dig

  2. Anna-Karin 11 december, 2014 on 12:18 Svara

    Vad härligt att ni snart är klara med köket! Vi renoverade vårt förra året och det var en ljuvlig känsla när det väl var färdigt.

    Mysigt med Liseberg. Vi funderar med på att åka dit på lördag, kanske springer på dig då?
    Får man säga hej i så fall? 🙂

    Kram

    • Evelina 11 december, 2014 on 12:25 Svara

      Kan tänka mig det!! Jamen klart du får det 🙂
      Kram!

  3. Joanna 11 december, 2014 on 19:21 Svara

    Det låter verkligen kämpigt! :/ Men jag förstår dig till viss del. Jag känner själv att det känns skönt att passa på innan föräldraledigheten. Men samtidigt förstår jag också hur andra tänker. Barnmorskan rekommenderar ju ofta att sänka tempot, inte höja det under graviditeten. Så ta hand om dig, tänk på att det kommer en tid efter, man vill ju inte starta föräldraledigheten helt utmattad och åka på sjukdomar bara för att man stressat på… Haha, nu får jag ta o lyssna på mina egna ord, för är tyvärr oftast likadan! 😉 KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna