VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BLACK FRIDAY

black friday

Jag gissar att det är många som tänker köpa julklappar idag när många butiker har så bra erbjudanden just idag!? Jag såg att Littlebloom har 25% just idag på sina ekologiska barnkläder så skynda fynda! Vi har nog köpt nästintill allt till Lillasyster nu och kläderna från Littlebloom är helt klart några favoriter i samlingen.

4428-3-au14-de04-de04

Denna har hon till exempel 🙂

 

Jag ska jobba senare idag och vi har också black friday så det kommer nog vara mycket folk. Ska jobba hela helgen och sen har jag jobbat tre eller fyra helger i rad? Ska bli mys med en ledig helg nästa helg, efter tentan och allt! Idag är det exakt en vecka tills det är tentadags igen och exakt tre månader till Lillasyster är beräknad att komma ut till oss.

Jag går sista skoldagen 18 januari vilket är terminen ut, men jag funderar på att kolla med kursansvarig för nästa kurs hur den är upplagd, om det skulle passa att man bara läser halva kursen eller om det blir dumt då. Det är nämligen en 10 veckors kurs och jag hinner ju inte riktigt det, samtidigt som jag inte bara vill gå hemma i 6 veckor heller. Vilket i-landsproblem va!? Jag är så tacksam, dagligen, över att jag har börjat studera till vad som känns helrätt yrke för mig och att Lillasyster kom till oss nu, men det krävs såklart precis som i alla hushåll en del planering kring föräldraledighet och uppehåll.

HAPPY BLACK FRIDAY!

 


Kommentarer


  1. Elina 28 november, 2014 on 11:33 Svara

    Förstår vad du menar, jag har en kurs som slutar 31 mars med ett seminarium. Men jag är beräknad till 20 mars… Får se hur det går! 🙂

  2. Emma 28 november, 2014 on 15:25 Svara

    Hej! Jag avslutade socionomprogrammet i Jönköping i juni. Tycker absolut att du ska prata med kursansvarig och påbörja kursen, det går ju alltid anpassa studierna efter ditt mående och ta igen det du kommer missa längre fram sen. Enligt min erfarenhet gör många så av olika anledningar. Nu vet jag inte hur du har tänkt men jag var iaf föräldraledig ett år mellan termin 5 och 6. Det klaffade perfekt och flera i min klass var föräldralediga det året, vi började ihop sen. Att vara föräldraledig är så värt det! Inga problem att börja ny klass sen, folk kommer och går hela tiden… Ingen stress med att bli klar, en hinner jobba många år efter utbildningen. Tiden med bebisen är ju viktigare än allt annat. Jag hade föräldrapenning baserad på inkomsten innan studierna så det funkade ekonomiskt med. Vet inte hur du har tänkt, lite tankar från mig iaf med liknande erfarenhet! 🙂

  3. Therese 28 november, 2014 on 16:03 Svara

    Väntar barn en vecka innan dig, och undrar, vad har ni köpt inkläder, o hur mkt i varje storlek? Det är ju Supersvårt!

  4. Linn 28 november, 2014 on 20:23 Svara

    Jag får inte rabattkoden att funka på LittleBloom 🙁 Du råkar inte veta något knep?

    • Evelina 28 november, 2014 on 20:49 Svara

      Det borde funka till kl 24? Försök igen annars kan du maila dom på maria@littlebloom.se! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna