VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAG & bröllopstankar

GODMORGON FREDAG!

Om jag hade träningsvärk igår är det iiingenting mot igår. Så härligt!! Älskar träningsvärk ;). Sen tror jag att jag inte har gjort något toabesök inatt. Låter kanske inte så märkvärdigt för er men med tanke på att det inte har hänt sen i juni innan jag plusade är det rätt stort! Alltså förstå första natten på nästan 5 månader som jag inte har gått upp mitt i natten. Eller ja tror det i alla fall. Med tanke på att jag numer är så trött att jag praktiskt taget går i sömnen till toaletten så kan det ju vara så att det var så det gick till i natt haha…

Morgonen startade vid 06 som vanligt med att M pussar på mig innan han går till jobbet. Sen sov jag vidare till 07 då jag satte på TV:n i sovrummet. Brukar göra det för att vakna till. Sen googlade jag lite på telefonen kring blommor till bröllopet. Och sen frukost i soffan med kommunuppgiften som sällskap. Blir hemmapluggdag hela dagen idag, de dagarna gillar jag!


IMG_7426.JPG

Lite blominspiration…

Från att ha gått i tankarna om ett litet stadshusbröllop här i stan, till att nu planera ett litet New York-bröllop med min favoritfotograf så kan man ju säga att förutsättningarna har ändrats lite. Bilderna blir ju helt plötsligt väldigt viktiga! Blommor till exempel måste vi ju ha, det vet jag inte om jag tänkte först. Det lutar åt vita och några ljusrosa pioner, kanske blandat med olika sorters rosor beroende på blomsortiment (vet inte om pioner finns i början av september i New york?). Buketten ska liksom vara lite slarvigt sådär, och väldigt ljus, men bara vitt är nog inte riktigt ”jag”.

Det känns så himla roligt att dagen är bokad, fotografen preliminärbokad, ring i planeringsstadiet och klänning är nog också på gång. Ring var vi ju och tittade på i början av veckan och det kommer bli galet fint. Guldsmeden som även gjort våra förlovningsringar är helt klart den bästa som liksom tar mina önskemål till verklighet. Och har svar och lösningar på alla mina frågor för att det ska bli som jag önskar. Redan när vi köpte förlovningsringarna pratade vi om att sätta i fler stenar i min förlovningsring när det är dags för bröllop (vi hade inte riktigt ekonomi för det då) så det kommer vi göra nu. Och så tillkommer vigselringen såklart, med en rad av diamanter i en lite speciell infattning… Ja ni kommer ju få se!


Kommentarer


  1. Hanna 14 november, 2014 on 10:43 Svara

    Jag gillar också att ha träningsvärk. Då vet jag att mina muskler verkligen fått jobba.

  2. E L 14 november, 2014 on 11:10 Svara

    Vilka vackra buketter! Kul att detaljerna faller på plats 🙂 Jag gifte mig också i september, när min dotter var sju månader, fast för fyra år sedan.
    Hur har du gjort med vigselringen från ditt första äktenskap? Har du sparat den till Elion i framtiden, eller sålde du den? Du behöver naturligtvis inte svara om du inte vill.

  3. Sandra 14 november, 2014 on 12:14 Svara

    Åh, pioner är så fint, det har jag tänkt till min bukett! Vi ska gifta oss i slutet av maj med bara familjen närvarande och sedan till N.Y på bröllopsresa.
    Hur tänker du kring klänningen? Det tycker jag är det svåraste! Eftersom det blir så jättelitet bröllop så vill jag inte ha världens brudklänning, men ändå en fin brudaktig klänning om du förstår hur jag tänker.

    • Evelina 15 november, 2014 on 22:13 Svara

      Ja jag förstår preciiis! Nu när fotografierna verkar bli en viktig del blir klänningen också viktigare känner jag 😉

  4. DeMarkey 14 november, 2014 on 12:16 Svara

    åh vad jag längtar efter att få se dig i din fina bröllopsklänning, vackra buketter och med den där härliga utstrålningen du har OCH ditt vackra leende. JA jag har läst din blogg för länge, haha. hejar på er och hoppas allt går bra. Kram på magen och trevlig helg finaste!!

    • Evelina 15 november, 2014 on 22:12 Svara

      Detsamma söta du! 🙂

  5. Fridha 14 november, 2014 on 12:21 Svara

    Jag gifte mig i slutet på augusti förra året, och ville egentligen ha pioner i min bukett. Jag fick som svar att det går att få tag på pioner på sena halvåret, men det blir väldigt dyrt eftersom de är vårblommor och måste importeras från ‘kontrollerade’ växtodlingar. Jag tror det finns pioner från Alaska som kan köpas fram till i början av september, men det beror ju helt på floristen i New York. Räkna med att det skulle bli väldigt dyrt i sådana fall.

    Det slutade med att jag gjorde en lite mer ‘slarvig’ bukett, min florist fick fria händer så vet inte riktigt vilka blommor som kom med tillslut, men det är bara att maila om du skulle vilja se några bilder på hur det kan bli.

  6. Cecilia 14 november, 2014 on 12:50 Svara

    Så kul att få planera bröllop! Är nyfiken på vem favorit fotografen kan vara? Jättefin buketter btw.

    • Evelina 15 november, 2014 on 22:12 Svara

      Ska skriva mer om det när det är mer klart 🙂

  7. Helena 14 november, 2014 on 13:56 Svara

    Det finns ju fejk pioner som är väldigt realistiska som man kan blanda med andra riktiga blommor.

  8. josefin 16 november, 2014 on 21:16 Svara

    Åh, vad roligt med bröllop.. Vi är också i planeringsstadier för vårt bröllop men inte kommit fram till varken vart vi ska vara, datum eller liknande :p kom gärna med tips och ideér.. 🙂

    Vi har funderat på att gifta oss på high chaparrall i småland i westernkyrkan men ändå ha vanliga bröllopskläder isf. för tidsenligt vill jag nog inte riktigt ha ändå..
    Men vet inte alls om det är det bästa ännu.. Kanske du kan tipsa om vart man kan beställa fina bröllopsklänningar osv??:)

    • Evelina 16 november, 2014 on 21:59 Svara

      Åh vad kul!!! Grattis till er 🙂 absolut, ska tipsa lite framöver! Gå på magkänslan så kommer det bli kanon! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna