VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alla pappors dag

Godmorgon och ett extra godmorgon till alla fina pappor därute!

Fars Dag hos oss startade med paket i sängen till pappan som ju är med om sin allra första Fars Dag. Ja jag anser att M redan är pappa, för barnet finns ju även om det nu råkar ligga i min mage ett tag till ;). Ungefär 16 veckor till! Bonuspappa inte minst också såklart, och båda rollerna är som gjorda för honom. Jag vet att han kommer vara bästa pappan även åt I när hon är utanför magen ♥


IMG_7325.JPG

Vi hade bjudit in Ms pappa på Fars dag-frukost idag, frugan hans är i Spanien så det var nog uppskattat med en riktig brakfrukost. Andra morgonen i rad med bakning tidigt, igår var det födelsedagstårtor och idag frukostfrallor. M gör de godaste! Ja han fick baka själv på fars dag hehe, men det var ju faktiskt till hans far ;). Och så en blå fralla till Elion haha…. Och så bjöds det även på pannkakor och smoothie (goood och fräsch med hallon, kiwi och vindruvor) vilka jag bistod med som kompensation med mera. Supersmarrigt!


 IMG_7324.JPG

M fick en personlig pappatavla (från Barntavlor i sitt paket), jag har gjort bilden suddig eftersom man ser Lillasysters namn men det är tavlan längst ner till vänster som nu sällskapar de andra tavlorna i sovrummet.


Elion vill bara (bara !) vara inne och leka med sin nya beyblade som han fick igår men jag har startat förhandlingen om att bege oss ut på cykeltur eller dylikt eftersom det verkar bli en riktigt härlig dag – inte så kallt och solen kikar blygt fram. Igår var jag inne precis heeela dagen förrutom en sväng till soptunnorna efter kalaset haha, så frisk luft cravar jag efter big time nu!!

 


Kommentarer


  1. Sara 10 november, 2014 on 20:57 Svara

    Kan du dela med dig av receptet på frukostbröden? Såg supergoda ut!

    • Evelina 10 november, 2014 on 22:10 Svara

      Ska fråga bagaren 😉 de är SÅ goda!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna