VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julklappstips 1

mama-11-2014mama-7-2014mama-3-2014 mama-4-2014

 

Graviditet och bröllopsplanering är ju verkligen livshändelser som får i alla fall mig att vilja köpa tidningar som berör just de ämnena. Har för ett tag sen startat en prenumeration på MAMA där jag även fick med en prenumerationsgåva som man ofta kan få. Hos tidningskungen finns en kategori där man får premier till sin tidningsprenumeration! Prenumererar ni på någon tidning? Jag tycker att det är ett väldigt bra presenttips med en tidningsprenumeration också, eftersom det många gånger inte är något man unnar sig själv då det ju finns såå mycket annat att prioritera. En tidningsprenumeration som julklapp kanske? Är man rädd att välja ”fel” tidning (vilket jag inte tror att man kan göra egentligen då det ju är så himla roligt att få hem en speciell tidning) finns det även presentkort som ger prenumerationer av olika slag.

Nu fanns det inte några svenska bröllopstidningar var jag kan se, men jag ska definitivt hålla ögonen öppna efter antingen ett internationellt nummer eller svenskt, med New York-tema. Även om det som sagt står mycket på nätet så är det något speciellt och mysigt med att ha en tidning i att bläddra i. Jag har bara köpt en gravidtidning so far och den köpte jag precis i början, i somras när jag mådde sååå illa och mest bara låg och sov eller vilade i skuggan, då bläddrade jag i den medan M snickrade på brevid på stugan haha… De bästa gravidtidningarna, speciellt till förstagångsföräldrar tycker jag är de som är specialnummer då de ofta tar upp det viktigaste att tänka på samt listar mycket av det man behöver införskaffa inför bebisens ankomst.

 


Kommentarer


  1. Liselotte 5 november, 2014 on 14:42 Svara

    Du rekommenderar alltså MAMA till förstagångsföräldrar?

    • Evelina 5 november, 2014 on 19:14 Svara

      Ja och då speciellt gravidspecial som sagt 🙂

  2. Eva 5 november, 2014 on 19:41 Svara

    Hej Evelina. Är detta ett inlägg du skriver i samarbete med någon form av tidningspremunationstjänst? Om det är reklam skulle jag som läsare vilja veta att det är det det handlar om! Dvs att det är något du får betalt för att prata om och inget du faktiskt önskar råda oss om ”med handen på hjärtat” liksom. Jag vet att ni bloggare tjänar era pengar på reklamen och det tycker jag är helt ok, men jag vill gärna kunna urskilja reklamen från resten, om du förstår

    • Evelina 5 november, 2014 on 20:13 Svara

      Nej endast ett av många julklappstips jag tänkte ge här inne fram till jul 🙂
      Kram!

      • Eva 5 november, 2014 on 20:51 Svara

        Ok! Då vet jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna