VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fullspäckade dagar & läskiga nätter

IMG_7261.JPG

Godmorgon från en, förutom mig och Lillasyster, tom datorsal!

Igår gick dagen verkligen i ett. Satt på föreläsningar både för- och eftermiddagen och sen fick jag frågan om jag kunde hoppa in och jobba några timmar fram till stängning så direkt efter skolan hämtade jag Elion, sen M och sen skjutsade de mig till jobbet. Så skönt att killarna trivs bra ihop så att jag kan jobba lite akut sådär. De hade fullt upp de med, åkte till sortergården och tömde skräp från stugan och sen var de och tränade innan middag. Och så hämtade de mig vid stängning.

Natten har bestått av hemska drömmar, jag drömmer helt otroligt mycket under den här graviditeten och inatt var det en riktigt läskig dröm som gjorde det svårt att somna om och till och med satt kvar sen när det var morgon några timmar senare.

Nu väntar snart föreläsningar all day long igen så min tanke var att komma hit en stund innan och läsa igenom ett par artiklar.

Ha BÄSTA dagen och var rädd om dig!

KRAM


Kommentarer


  1. DeMarkey 4 november, 2014 on 10:55 Svara

    oj vilken energi! Ta väl hand om dig finaste. Kram på magen och dig <3

  2. Inne hos Ina - nygift 4 november, 2014 on 11:32 Svara

    Föreläsningar i ett här också, men man kan ju göra annat under tiden 🙂
    Kram

  3. Bella 4 november, 2014 on 12:41 Svara

    Du har sån disciplin när det kommer till att läsa osv.. Blir riktigt imponerad med tanke på att du även har barn att ta hand om samtidigt. Själv har jag aldrig haft orken till att läsa böcker/artiklar osv, visserligen har det gått bra eftersom jag tar examen om 2 månader, men ändå haha. Man kanske skulle väntat tills man blev mamma innan man börja plugga Verkar som att alla mammor, både du och de som läser med mig, har så mkt mer discplin haha.

    • Evelina 4 november, 2014 on 21:49 Svara

      Haha tack 🙂 hemligheten är nog att se det som ett jobb tror jag. Det måste göras liksom och det är ju inte som på gymnasiet där man får det mesta serverat utan just eget ansvar är väldigt viktigt. Heja dig som snart är färdig!!! Måste vara hur härligt som helst :)?! Kram

  4. Hanna 4 november, 2014 on 14:24 Svara

    Hoppas du får en bra dag. Har också suttit med skolböckerna hela dagen, tar nu en liten paus innan det är dags att ta tag i nästa sak på att-göralistan.

  5. amanda 4 november, 2014 on 21:54 Svara

    Ååh vart har du köpt din sjal? 😀 kram

    • Evelina 5 november, 2014 on 09:23 Svara

      På hötorget i stockholm för mååånga år sen ;)… kram!

  6. Bella 4 november, 2014 on 22:02 Svara

    Jo så är det absolut men själv tycker jag att sova är skönt haha! Alltså jag är bara snart 23 år och klar om 2 månader. Det känns helt galet! Har fått ett jobb som börjar två veckor efter examen så det känns super nu. Äntligen får jag börja spara för att köpa lägenhet osv. Men det har jag förhoppningsvis om något år 🙂 Måste lära mig skynda långsamt. Orka ha tålamod 😉

    • Evelina 5 november, 2014 on 09:23 Svara

      Ja det måste verkligen vara skönt! Jag hade gärna också varit klar NU men å andra sidan hade jag inte varit redo för en sån här utbildning förrän just nu så det får ta den tid det tar liksom ;). Vad har du studerat till? Tjäna pengar är ju inte helt fel så man kan spara till sånt som man drömmer om!! Tålamod ja, det har jag också en lite för liten dos av många gånger haha… Kram och lycka till!

      • Bella 5 november, 2014 on 11:35 Svara

        Läser också till socionom 🙂 Tack detsamma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna