VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen

Föreläsningar, dagishämtning, lek med vänner, mathandling, manhämtning, matlagning, soffmys, sängmys, promenad och nu tillbaka i soffan! Ja det är inte svårt att fylla dagarna alltså… 😉

large

Kalasplanering pågår lite till och från också. Jag är ingen som planerar till punkt och pricka när det kommer till sånt utan tänker att det blir som det blir, men det är klart att några riktlinjer behövs. När det gäller vad det ska bjudas på till exempel. Vi blir cirka 20 pers i vår lilla lägenhet på lördag haha…. Jag funderar på att testa göra cake pops? Ja och så tårta och lite sånt. Blir nog bra! Elion blir ju glad oavsett vad det bjuds på ;).


Kommentarer


  1. L 4 november, 2014 on 23:15 Svara

    Kul med kalasplanering, försöker planera en egen 30-års fest men kommer ingen stans 🙂 testade att göra cake pops för ett tag sedan, iof halvfabrikat, men de smakade bra och var mycket uppskattade dock var det väldigt klurigt att få till glasyren snyggt. Men kul kalasfika! Lycka till och tar gärna tips på om du får till glasyren 🙂

  2. malin 5 november, 2014 on 08:23 Svara

    åh va roligt med lite kalas! tänkte bara tipsa om ett par fantastiskt goda cakepops en kompis gjorde till en babyshower. hon krossade oreo-kex och blandade med philadelphiaost till lagom konsistens rullade till bollar och doppade sedan i mjölkchoklad! Så galet goda! och såklart med lite strössel på 🙂

    • Evelina 5 november, 2014 on 09:18 Svara

      Men åhh låter ljuvligt gott!! Vet du proportionerna oreos/philadelphiaost? 🙂

      • malin 5 november, 2014 on 11:02 Svara

        Ta ett helt oreo paket och ungefär 2 msk philadelphia 🙂

  3. Anna, mamma till Emil♡ 5 november, 2014 on 08:25 Svara

    Hej Evelina! Har följt din blogg i måånga år nu, och det är faktiskt den enda bloggen jag läser i nuläget☺ Jag går också i pluggtankar och undrar lite hur du tycker omställningen från jobb till plugg var? Jag har inte pluggat någonting sen 2007 och har jobbat heltid med ett relativt fysiskt jobb. Det är ju ganska stora kontraster liksom☺ känner du att du får myror i brallan?

    • Evelina 5 november, 2014 on 09:21 Svara

      Men vad glad du gör mig! Vad söt du är :)!
      Jag tyckte omställningen var väldigt passande just eftersom jag aldrig hade klarat av att jobba i butik som jag gjorde i våras, första halvan av graviditeten ;). Passar mig utmärkt att mest sitta haha. Och man blir ju väldigt stimulerad i hjärnan som tur är, men visst är det viktigt att se till att träna också för att kompensera och inte bli för rastlös i kroppen! Beror ju lite på vad du ska plugga? Du kanske kan jobba kvar ett visst antal timmar som jag gör, så får man liksom lite av båda världarna? Det som motiverar mig (för jag vill nog ändå hellre jobba och tjäna pengar haha) är att jag faktiskt måste göra detta för att kunna få såna jobb som jag vill ha, och som är mer ”tryggare” oftast än om man inte har en utbildning.
      Kram!

  4. D. DeMarkey 5 november, 2014 on 08:38 Svara

    åh vad fina dom ser ut! Juste han fyller ju någon dag eller efter mig va? 4e eller 6e?
    Vad snabbt tiden går. Stora pojken. <3

    • Evelina 5 november, 2014 on 09:21 Svara

      Japp, den 6e! STORT grattis till dig söta!!! Kram

  5. Agneta 5 november, 2014 on 08:43 Svara

    Jag gjorde ”fuskvarianten”, stack marshmallows på en pinne, doppade i vit el brun choklad, sen doppade jag i olika roliga strössel. Barnen älskade dem!

    • Evelina 5 november, 2014 on 09:21 Svara

      Hehe har också funderat på den….. 😉

  6. Sanna 5 november, 2014 on 10:02 Svara

    En paket ballerina och 50 g philadelphiaost brukar jag använda.

    • Evelina 5 november, 2014 on 10:12 Svara

      Yummie!!! Hur många blir det??

  7. Heléne 5 november, 2014 on 19:32 Svara

    Var på ett barnkalas där det serverades kokosbollar på pinne, doppade i vit choklad m strössel, en del i mörk choklad. Solklar hit!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna