VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Just the two of us (och bebis i magen)

IMG_7105

IMG_7188

Vi anlände till ett grått Göteborg tidig fredag eftermiddag, checkade in på Scandic Rubinen och parkerade bilen. Sen hängde vi på rummet en liten stund innan vi strosade lite på avenyn innan det var dags för middag.


IMG_7175

Det har hänt lite sedan jag stod här sist…. 😉


IMG_7141

Min älskling och jag


IMG_7211

IMG_7216

IMG_7210

Vi hade bokat bord på Miss Sophie efter tips från er! Väldigt, väldigt fin atmosfär och helt ok mat (ångrar att jag inte tog en rejäl köttbit haha). Vi beställde Sophies choice och jag gillar att få mat på en bricka och sen sitta och plocka ihop som man själv vill. Lite tapas style. Lovade mig själv att börja fota med annat än iphonekameran också, hade ju blivit något bättre bilder då 😉


Efter middagen traskade vi bort till VIP-bion och såg Fury, den nya filmen med Brad Pitt. Otroligt välgjord och otroligt obehaglig… Jag mår inte alls bra i hjärtat av krig. Detta var om andra världskriget men vår värld är ju fortfarande väldigt skev på många ställen. På lördagen tog vi en förmiddag på hotellet innan en eftermiddag på stan och i Nordstan. Ett tips till alla ni som ska till Göteborg är att spana in Göteborg city card (finns en app) för den ger bland annat gratis parkering och spårvagn, gratis entreér och mängder med erbjudanden. På morgonen låg vi i sängen och kollade på nyhetsmorgon efter frukost och Lillasyster sparkade heeej vilt. M fick ett par kickar rakt i kinden när han la huvudet mot magen hehe… Hon växer och växer tydligt för varje dag nu, precis som min kärlek till henne. Nu har jag börjat längta på allvar!!


Kommentarer


  1. Hanna 2 november, 2014 on 21:18 Svara

    Vilken mysig helg ni haft!

  2. Annster 2 november, 2014 on 23:53 Svara

    Ser riktigt mysigt ut 🙂

  3. Så mysigt, och ja! Det har verkligen hänt lite sen den sista bilden där på samma ställe 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna