VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma!

IMG_7242.JPG

Bild från igår men det är idag vi går in i vecka 24… Tiden rusar!

Nu mår jag äntligen bättre än på länge, bästa sen jag fick veta att jag är gravid ungefär. Rätt många veckor som varit kämpiga med andra ord och det är så skönt att illamåendet är borta och att det låga blodtrycket inte kommer lika ofta för tillfället. ”Bara” foglossning känns riktigt lyxigt för det påverkar ju mest att jag går väldigt sakta och har svårt att sova och att det är svårt att vända på mig när jag ligger ner, men den smärtan tar jag alla gånger framför illamåendet och yrseln för det är grymt hindrande.

Vilka mysiga dagar vi hade i Göteborg, och det var härligt att få komma iväg tillsammans, tog till och med lite bloggledigt igår som ni märkte så jag återkommer ikväll istället med några bilder från vår tripp. Nu väntar snart några timmars jobb och därefter kommer Elion hem igen från Norrland så jag ska titta och krama på honom efter jobb och fram tills han ska sova hehe… I veckan som kommer fyller han fem! Kan inte riktigt greppa det. Tänk att jag var höggravid med honom för fem år sen och att jag några dagar senare skulle få känna på en kärlek som är större än allt annat. Jag är så tacksam varje dag för att jag får vara mamma! Ja nu när jag mår bättre än på länge känner jag sån enorm lycka över typ allt. Livet är underbart helt enkelt!

KRAM


Kommentarer


  1. D. DeMarkey 2 november, 2014 on 16:19 Svara

    OMG fina magen, så vacker den är. Du är verkligen så vacker gravid, så otroligt vacker kvinna. <3

  2. Tove 2 november, 2014 on 17:45 Svara

    Vad fin du är! Jag ligger bara några dagar före dig (bf 18/2), roligt att följa dig 🙂

  3. Annster 2 november, 2014 on 18:20 Svara

    Fin mage!
    Så mysigt med en liten bebis 🙂

  4. Elina 2 november, 2014 on 19:22 Svara

    Vilken fin mage! 🙂 Jag går in i vecka 21 idag och ligger då exakt tre veckor efter! 🙂 Idag köpte vi bilbarnstol och beställde vagn, det blev en emmaljunga superviking och jag känner mig helt salig! Det första vi har köpt till den lilla förutom en body och att fixa och dona inför ankomsten är ju bara så mysigt märkte jag <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna