VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FARS DAG-TÄVLING

fars_dag_tavla.jpg_0_0_100_100_594_306_100

I samarbete med Barntavlor.se har jag en tävling inför Fars Dag som snart är här.

Priset är valfritt tryck att ge bort till en pappa i din närhet som du tycker ska firas lite extra!

För att vara med och tävla vill jag att du skriver – i en kommentar till detta inlägg – vilket tryck du skulle vilja ge bort och varför du vill ge det till just den här pappan.

LYCKA TILL

(Tävlingen pågår till och med onsdag 29 oktober)


Kommentarer


  1. Jaaaa! Perfekt tävling!! Min underbara man är världens bästa pappa till våra 3 små troll. Tror han skulle känna sig väldigt uppskattad med fina ord på tavlan med Dymobokstäver!

    Kram!

  2. Hanna 27 oktober, 2014 on 13:07 Svara

    Jag skulle vilja vinna Trycket där det står Morfar..
    Den skulle jag tillsammans med mina barn vilja ge till min pappa.
    Han ställer upp för oss så otroligt & att kunna ge en tavla med det trycket för att visa en liten del av vår uppskattning & kärlek till Pappamorfar <3

  3. Mikaela 27 oktober, 2014 on 13:09 Svara

    Jag vill vinna en tavla med dymobokstäver i vitt och svart åt min underbara man! Han är pappa åt våra tre prinsessor och han gör ett fantastiskt jobb med dem och som den underbara man han är, men han litar inte på sig själv att han kan, han är nervös att han inte skall klara allt som jag klarar med barnen och att då få ge honom denna tavla för att visa att han kan hade betytt oerhört mycket. Han är världens mest kärleksfulla med barnen och jag önskar att han fick självförtroendet att han är superpappan som kan allt som jag fixar!

  4. Elin 27 oktober, 2014 on 13:21 Svara

    Åh vilken perfekt tävling! Jag som sökt efter den perfekta farsdagspresenten till min sambo! Han har världens goaste grabb på 5 år och i februari väntar vi vårt första gemensamma barn. Han är världens bästa pappa till Alvin och kommer bli DEN BÄSTA tvåbarnspappan. Hade inte kunnat få en bättre pappa till min bonusson och kakan i magen <3
    Oavsett om jag vinner eller inte så ska jag och Alvin beställa en tavla "Dymobokstäver" till Pappa Andreas. Tusen tack för tipset! 🙂
    Kram

  5. Veronica Marie 27 oktober, 2014 on 13:26 Svara

    Då min egen pappa inte finns i livet längre så önskar jag mig tavlan ”Dymobokstäver” som jag så gärna skulle vilja ge till min sambo, som även är pappa till våran son Leo 4år och lillasyster i magen. Han är så fantastisk på alla sätt och vis och gör allt för att vi ska ha det så bra som möjligt. Han är en helt fantastisk pappa. För sonen är han kung och någon som sonen verkligen ser upp till, det är hans stora idol och förebild.

    Det vore en så fin farsdag-present att få ge, jag vet att han skulle bli så glad. Hoppas! <3

  6. Therese 27 oktober, 2014 on 13:32 Svara

    Jag skulle vilja ge bort den med dymobokstäver till min pappa. Jag och min sambo har precis fått veta att vi väntar barn och skulle vilja överraska honom med den och ”avslöja” bomben 🙂

  7. Madelene R 27 oktober, 2014 on 13:44 Svara

    Åh va fina tavlor!
    Jag önskar att jag och Rasmus, vår son på 7 år vann tavlan
    ”Dymobokstäver”
    Den skulle vi ge till min sambo, Rasmus pappa…För att han är en så stabil och omtänksam pappa och sambo fast hans egen barndom var krånglig och ledsam. Han har vänt det till något bra när han tar hand om vår familj! <3

  8. Carolina H 27 oktober, 2014 on 14:46 Svara

    ÅÅ va skoj!

    Frågade min andra hälft vad han önskade sig i farsdagspresent av vår 10-månaders lilltjej häromdagen. Han svarade -”En mugg eller en kudde som det står världens bästa pappa eller nått sånt på.”
    Så trist tänkte jag, men dessa tavlor var ju SÅÅÅ mycket roligare! Så jag (och lilltjejen) hade velat ge sin pappa ett ”bokstavskaos med färg” på hans första fars dag! Han är så hjälpsam och tar ledigt varje fredag fastän det blir lite tajt ekonomiskt för att vara hemma lite extra med oss innan det är dags för högskola och förskola 🙂 Världens bästa pappa, helt enkelt 😉

  9. Jennie - mamma till W&A 27 oktober, 2014 on 15:01 Svara

    Åh, vilken bra tävling! Skulle vilja vinna tavlan ”Dymobokstäver” att ge till mina små gossars pappa. Självklart är han i mina (och våra söners) ögon den bästa och mest fantastiska pappan i hela världen! För äldsta sonen är han den stora idolen och han ska bli precis som sin pappa när han blir stor :).
    Kram

  10. Elin 27 oktober, 2014 on 15:02 Svara

    Jag skulle vilja vinna den längst till vänster till min man. Vi har två små barn och han är en fantastisk pappa som alltid finns där, vägleder, älskar och stöttar våra små genom allt. Jag har dessutom haft det tufft med förlossningsdepression sedan minstingen kom och det har inneburit att han fått ta extra mycket ansvar för både hem, barn, nattliga blöjbyten, ekonomi m.m. Därför vore det fantastiskt att få hylla honom lite extra med en fin pappa-tavla ♡ Han är vår klippa i vått och torrt!

  11. Marlene w 27 oktober, 2014 on 15:15 Svara

    Jag skulle vilja vinna trycket MORFAR åt mina barn. Så dom kan få ge det till sin morfar som verkligen alltid ställer upp i vått och torrt för mig och mina 3 barn! Vi bor 10 mil ifrån varandra och ändå kommer han och hämtar oss om vi vill komma på besök (har ingen bil och krångligt att kånka på 3 barn, vagn plus packning själv på tåget), hjälper oss att tapetsera, ställer upp som barnvakt, hjälper till ekonomiskt osv… Han är verkligen en stjärna i barnens ögon! Som de brukar säga, ”MORFAR ÄR BÄST!” 😀 <3

  12. Johanna 27 oktober, 2014 on 15:45 Svara

    Helt klart den till vänster, så enkel och snygg, precis som mina barns far 🙂 Skulle sitta perfekt på väggen över hans sängbord!

  13. Veronica 27 oktober, 2014 on 15:56 Svara

    Skulle vilja ge den svarta och turkosa till min pappa och barnens morfar! Han har sen i juli när vi köpte vårt hus. Rivit ut och renoverat hall, toalett och kök åt oss. Han har lagt ner varje ledig minut (han jobbar heltid med annat) under fyra månader på vårt hus och nu är det inflyttningsklart inom några veckor! Dessutom har han tidigare på samma sätt hjälpt mina två småsyskon med liknande husbyggen! Världens bästa pappa med andra ord!

  14. Sandra 27 oktober, 2014 on 16:32 Svara

    Jag skulle vilja ge ”bokstavskaos 1” till min sambo och barns far! Och självklart få låta mina barn säga egenskaper/ord som står för sin pappa. Skulle vara oerhört kul att ge det till honom som en uppskattning på honom som just pappa på Fars dag! Han behöver det!

  15. Sandra - Mamma till Milla och Molly 27 oktober, 2014 on 17:12 Svara

    Jag skulle vilja vinna den med Dymo-bokstäver till min kära make tillika barnens pappa. Han har haft ett tufft halvår bakom sig med sjukdom som gjort honom väldigt svag och fått spendera tid på sjukhus. Han har ångest som inte orkar med barnen på samma vis längre men nu äntligen ska han få göra en operation som skall göra honom frisk och därmed hoppas vi på en piggare pappa här hemma. Skulle därför vara kul att gå ge honom denna tavla med ord som beskriver honom, äldsta dottern får nog bestämma orden. Hon är 4. Lilltjejen som fyller 1 år på självaste operationsdagen kan inte säga så mycket mer än just pappa. Nu håller vi tummarna på att få ge honom denna fantastiska tavla. 🙂

  16. Sandra 27 oktober, 2014 on 17:28 Svara

    Åh, vilken bra tävligt!

    Om jag hade vann skulle jag vilja ha den näst längst till höger. Det är till min underbara sambo, min dotters pappa 🙂
    Han är den bästa!! Han tänker alltid mer på oss än sig själv. Han kommer ofta hem med små presenter och överraskningar till oss… och jag har så svårt att ge tillbaka eftersom jag inte vet vad jag ska köpa riktigt.
    Nu när han har fått sitt drömjobb, plus att det är farsdags skulle det vara så kul om jag kunde få ge honom denna 🙂

  17. Sofie 27 oktober, 2014 on 17:50 Svara

    Om jag vinner så vill jag ge en tavla till min pappa och barnens morfar. För ett år sen så separerade jag och av förståeliga skäl så har det varit en tuff period på många sätt. Flytt, nytt jobb, ny bostad och sen ett nytt privatliv me varannanvecka liv som mamma.
    Båda mina föräldrar har ställt upp otroligt mycket men speciellt min pappa som ofta åker 40mil ner till oss för att hjälpa till när livet krisar på ett eller annat sätt.
    Barnen har blivit så förälskade i sin morfar så att de nu gärna leker bebis, mormor o morfar, hur sött är inte det?! 🙂

    Kram Sofie
    (En som uppskattar din blogg otroligt mycket o speciellt då du gav mig kraft mitt i min seperation genom din text)

  18. Hanna 27 oktober, 2014 on 18:58 Svara

    Jag skulle vilja vinna den tredje från vänster till min underbara man, min dotters pappa. Han är världens bästa man & pappa, som alltid finns där för oss.

  19. Jeanette 27 oktober, 2014 on 19:31 Svara

    Åh jag skulle vilja ge min man en tavla med dymobokstäver!
    Vi gifte oss för två månader sedan, och har två fina barn ihop.
    Jag vill visa min (vår) uppskattning (som är lätt att glömma i vardagen) då han är så fin. Det är han som hämtar på förskola, handlar och lagar mat varje vardag! Då jag själv inte kan reglera mina arbetstider faller detta på honom, som sällan klagar! Han går alltså dra det tunga vardagslasset medan jag kommer hem till dukat bord mån-fre.

  20. Pernilla 27 oktober, 2014 on 19:55 Svara

    Jag skulle (som de flesta andra här) vilja vinna ”dymobokstäver” till min sambo. Vi väntar vårt första barn i januari och njuter nu av att se vårt lilla frö växa. Den här graviditeten var högst önskvärd, men inte självklar. Eftersom min sambo äter tabletter som man inte får ta på flera månader om man vill bli gravid/göra någon gravid var det ett svårt beslut att ta. Skulle det gå? Det gjorde det! Han klarade sig utan tabletterna i några månader OCH vi lyckades bli gravida direkt. Lyckan vi kände när vi såg ett plus på stickan är obeskrivlig! Det hade därför varit extra roligt att överraska sambon med en pappatavla på hans första fars dag (för visst är man väl förälder från första stund?). Som tack för vårt lilla frö och uppskattning för att han stod ut några månader i smärta för att vi skulle få det finaste som finns 🙂

  21. Lisa 27 oktober, 2014 on 21:04 Svara

    Jag skulle vilja vinna den med en svart cirkel på. Den skulle jag givetvis ge till min pappa. Trotts att jag är 33 år så ringer han varje dag till mig för att se till att jag mår bra och inte behöver ha hjälp med någonting. Han kommer alltid om jag behöver ha hjälp med saker hemma, vare sig det är att sätta upp en tavla, montera möbler, gräva en grop eller få skjuts från stallet. Han är verkligen världens bästa pappa och det vore roligt att få ge honom en annorlunda farsdags present

  22. Anna 27 oktober, 2014 on 21:08 Svara

    Hej!
    Jag skulle viilja ge Bokstavskaos 1 till min pappa, för att han alltid ställer upp för mig. Han är den mest trygga, snälla, varma och omtänksamma person som jag känner och jag är så tacksam att han är just min pappa. Vi tröstar varandra när vi har det svårt. Han skulle bli jätteglad för ett så fint tryck 🙂
    Vänliga hälsningar, Anna

  23. Linda 28 oktober, 2014 on 06:56 Svara

    Hej. Jag skulle vilja vinna pappatavlan som är näst längst till vänster. Där skulle jag skriva in dom nio ord som beskriver min sambo på bästa sätt:) han är pappa till våra två små busungar o även när allt är tufft runtomkring är det alltid vi som går först. Han är omtänksam o generös<3
    Nu håller jag tummarna för att få ge bort den fina tavlan nästa söndag. Kram!!

  24. Lisa 28 oktober, 2014 on 09:43 Svara

    Skulle vilja vinna den som heter ”Bokstaven”, inte med på din bild men på deras hemsida.
    Den skulle vi ge min sambo som är pappa till vår son, som snart fyller 2 år, samt ska, om allt går vägen, bli pappa till tvillingar i maj.

  25. Johanna-mamma till L&L med lillasyster i magen 28 oktober, 2014 on 10:20 Svara

    Åh en toppen tävling!Jag skulle vilja ge en ”dymo bokstäver”tavla till min fantastiska sambo som för 7,5år sedan tog till sig min son som sin egen(fast han har en bra pappa som han bor hos varannan vecka)och för att han är en helt underbar pappa till vår dotter och kommer bli lika underbar med dottern i magen också.Din M verkar tagit till sig Elion väldigt bra han också!Tyvärr är det inte allt för vanligt(att det är äkta iaf)så det tycker jag ska hyllas lite extra.När karln säger att han älskar min son och min son säger att han älskar honom och dom verkligen menar det från hjärtat,inte mkt som värmer så mkt.Håller tummarna!
    Kram Johanna

  26. Caroline Engström 28 oktober, 2014 on 11:31 Svara

    Jag skulle vilja vinna ”Världens bästa pappa” och ge till min dotters far. Vi lever inte längre tillsammans, men en bättre pappa och kille får man leta efter 🙂 Dessutom har han renoverat sovrummet, och jag VET att det finns plats att hänga denna fina tavla där, på platser där det tidigare hängt familljefoton.. 🙂

  27. Madeleine 28 oktober, 2014 on 12:08 Svara

    Den första tavlan med cirkeln skulle jag vilja vinna så sonen kan ge den till sin underbara pappa. Fantastiskt fina tavlor på namntavlor.se

  28. Desiree 28 oktober, 2014 on 12:36 Svara

    jag skulle vilja vinna ”världens bästa pappa” till min man som är just världens bästa pappa åt våra två barn! Håller tummarna att jag vinner även om jag inte har en lång motivering 🙂

  29. Jessica 28 oktober, 2014 on 13:06 Svara

    Jag vill ge trycket ‘världens bästa pappa’ till min far som nyligen drabbats av en stroke. Jag har aldrig känt sån maktlöshet och skräck som när jag såg min starka vänlige goa pappa ligga i sjukhussängen. Nu har han återfått lite krafter men oron finns kvar som en knut i magen. Jag vill hänga tavlan på hans vägg så att han kan läsa varje dag att han är världens bästa pappa!

  30. Martina 28 oktober, 2014 on 13:27 Svara

    Jag skulle vilja fira älskade man med en dymotavla. Vi fick vår två:a, en lite sessa i juni. Tyvärr fick jag en svit av förlossningsdepression. Och min man har verkligen ställt upp till 1000% under allt det jobbiga. Därför vill jag vinna det lilla extra till honom. Och tacka för våra underbara barn.

  31. Frida 28 oktober, 2014 on 14:39 Svara

    Hej hej!

    Tavlan All you need is Love skulle jag till min pojkvän vilja ge för att han fick mig återigen att kärleken se.
    Bonuspappa han är och han lyser verkligen upp vår värld.
    Han sköter de åtagande som någon annan skulle ha gjort,
    att han tar sig den platsen är något otroligt stort.
    Kärlek övervinner verkligen allt <3

    Önskar dig en fantastisk dag!
    Hälsningar Frida

  32. Lenita Blom 28 oktober, 2014 on 15:04 Svara

    Jag vill vinna Bokstavskaos 1 till världens bästa pappa/morfar, som även är min bästa vän!

  33. Maria 28 oktober, 2014 on 20:10 Svara

    Jag är med och tävlar och hoppas att vinna tavla med ”All you need”. Den stämmer så oerhört mycket. Vi har haft vårat tuffaste år, vid 10: de tillsammans, när vår nyfödde son dog.. Men vi har tagit hand om varandra och vår 4årige son, med just detta motto kommer man långt.. Mina söners pappa är den bästa pappan, maken, sonen man kan ha. ställer upp och finns där för alla i sin omgivning.. <3

  34. Therese Hagman 29 oktober, 2014 on 06:56 Svara

    Jag skulle vilja vinna Bokstavsordning nr 1.. Den skulle min sambo få eftersom han är världens bästa pappa.. 🙂 Dessutom skulle den passa perfekt på hyllan ovanför sängen..
    Kram

  35. Petronella 29 oktober, 2014 on 09:47 Svara

    Jag vill vinna ”Bokstavskaos 2” där man kan välja beskrivande ord. Då skulle barnen få bestämma vad som ska stå, och sedan kan de ge den till sin pappa. Vi gick skilda vägar för 4 1/2 år sedan, men han är verkligen den BÄSTA pappan och förtjänar all hyllning!!

  36. Ewa-Lena 29 oktober, 2014 on 12:19 Svara

    Jag skulle önska mig ett tryck där det står ”Välkommen till familjen… Ursäkta röran, barnen skapar minnen” och ge till barnens pappa. Vi städar inte ofta, framför allt pappan prioriterar att leka med barnen, och det är KAOS hemma. Men alla är glada och en sån tavla i hallen skulle fungera som en bra förklaring till kaoset till gäster som dyker upp. =)

  37. Malin 31 oktober, 2014 on 07:16 Svara

    Jag vill hylla min pappa Kent på farsdag, för han är en fantastisk människa. Vi har en stor familj där jag har både hel, ”bonus” och halvsyskon. Denna sommar och höst har min far varit sjuk och legat på lasarettet en period. Här har kärleken synts, där pappa är den centrala personen i vår ”La familja” och alla strålat samman både på plats och över telefon för att ge pappa och varandra styrka.

    Så jag hoppas jag vinner, vill då ha tavlan med Dymo1-trycket och byta ut konstnärlig till ”La Familja”

    Med vänlig hälsning
    Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna