VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ergobaby

ÄNTLIGEN FREDAG!

Idag kör vi på soft morgon jag och Elion, ska nämligen inte vara i skolan förrän 10. Det får kompensera för att jag inte tog det helt lugnt igår kväll istället ;)… Hade ju lovat att renskriva seminarieprotokollet och det tog lite längre tid än jag tänkte. Men nu måste måste det bli en lugn helg för igår när jag stod och lagade mat fick jag jätteont i magen, så ont att jag som typ aldrig nojar upp mig kring sånt blev nojig. Det var inte sammandragning och inte heller foglossning tror jag. Eller så var det kanske det men ännu en ny variant?

Och en cool grej! När vi kom hem igår la vi oss alla tre i soffan en stund innan det var dags för middagslagning, och då såg man magen när Lillasyster sprattlade runt där inne! Så himla coolt, nu växer hon verkligen så det knakar och att känna buffarna bli allt starkare för varje dag är som balsam för själen ♥.

 192463

151926

Tusen tack för era tips om bärsele! Vet ni att vi väljer faktiskt Ergobaby istället för Babybjörn efter era rekommendationer och tips om den nya modellen där man kan ha bebisen framåt. För det är som sagt något jag verkligen vill kunna ha! Jag får bestämma färg så det blir den grå, med vaniljfärgade babyinlägget till.

(Bilderna lånade från Jollyroom)

Ha BÄSTA dagen nu!


Kommentarer


 1. Lisa 10 oktober, 2014 on 10:19 Svara

  Bra val! Vi var helnöjda med vår Ergobaby som vi köpte till lillasyster efter använt Babybjörn till storasyster. Enorm skillnad för ryggen!
  Och stort grattis till syster yster i magen!!

 2. Lisa 10 oktober, 2014 on 10:19 Svara

  Bra val! Vi var helnöjda med vår Ergobaby som vi köpte till lillasyster efter använt Babybjörn till storasyster. Enorm skillnad för ryggen!
  Och stort grattis till syster yster i magen!!

 3. Erika 10 oktober, 2014 on 12:45 Svara

  Hej Evelina!
  Jag undrar hur du tänker runt kub test? Har du gjort det med dina barn?
  Jag tror jag vill göra det för att få veta så mycket som möjligt om min bebis och kunna ha tid att förbereda mig om det skulle visa på något. Men är lite kluven. Alla verkar ha så olika tankar om huruvida man ska göra det eller ej.. Jag är 26 år.
  Tycker alla åsikter är intressanta så andra får gärna säga hur dom gjort också om dom vill :)
  Ha en fin fredag!

 4. Erika 10 oktober, 2014 on 12:45 Svara

  Hej Evelina!
  Jag undrar hur du tänker runt kub test? Har du gjort det med dina barn?
  Jag tror jag vill göra det för att få veta så mycket som möjligt om min bebis och kunna ha tid att förbereda mig om det skulle visa på något. Men är lite kluven. Alla verkar ha så olika tankar om huruvida man ska göra det eller ej.. Jag är 26 år.
  Tycker alla åsikter är intressanta så andra får gärna säga hur dom gjort också om dom vill :)
  Ha en fin fredag!

 5. Linda 10 oktober, 2014 on 13:43 Svara

  Ergobaby är en toppenbra bärsele, har den samt två Babybjörn (äldre modell) men använde bara Ergon. Vi bär än idag vår 2.5 åring i den på ryggen ibland när vi är i skogen länge.
  :)

 6. Linda 10 oktober, 2014 on 13:43 Svara

  Ergobaby är en toppenbra bärsele, har den samt två Babybjörn (äldre modell) men använde bara Ergon. Vi bär än idag vår 2.5 åring i den på ryggen ibland när vi är i skogen länge.
  :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna