VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tröttistisdag

Förmiddagen har precis passerat och jag har haft en sådan på hemmaplan med näsan i etikboken. Men jag blev så trött så jag fick lägga ner den en stund och bara vila i soffan haha… Jag hoppas så innerligt att jag får slippa den här tröttheten snart för den gör såklart att jag känner mig, och är många gånger, grymt ineffektiv. Men nu i eftermiddag väntar föreläsning och det ser jag fram emot! Få lite riktlinjer på vad som är viktigast i boken.

Och sen får jag hämta Elion. Lycka! Det är ju så himla tyst och tomt här i lägenheten utan honom! Han kommer bli så glad när han får se sin nya blomma sen, han önskade sig en rosa blomma i fönstret och jag passade på att köpa nya krukväxter i affären igår när jag ändå var i mitt fixarmood.

 

kragsta-soffbord__0256314_PE400187_S4Detta soffbord från IKEA tror jag att vi köper men det är slut på lager för tillfället. I min drömvärld hade jag letat upp ett fint, runt träbord på någon second hand och målat vitt (eller kanske svart!?) vid behov. Men jag inser mina begränsningar och fokus är att lägga den lilla energi jag har just nu på skola och familj!

Har ätit en lunchlåda med lasagne och ska styra mot skolan så jag förhoppningsvis hinner få en av de åtråvärda parkeringsplatserna i närheten av hälsohögskolan ;)…

KRAM


Kommentarer


  1. Tilda 2 september, 2014 on 12:16 Svara

    Känner lika dant, har bf två dagar innan dig (26/2) och är också sådär obotlig trött hela tiden. Studerar också och idag känner mig också otrolig ineffektiv. Jag menar, vad gör jag inne på din blogg när jag egentligen borde läsa ”tolkning och reflektion vetenskapsfilosofi och kvalitativ metod”? Haha ja, kan villigt erkänna att det är roligare att läsa din blogg helt enkelt.
    Lycka till i skolan

    • Evelina 2 september, 2014 on 18:21 Svara

      Hahah jamen det där känner jag väl igen ;)… Lycka till, till dig med!!
      Kram

  2. Julia 2 september, 2014 on 12:31 Svara

    Jag köpte precis ett väldigt likt soffbord på Harald nyborg! Hade också spanat in just det på Ikea 🙂

  3. Inne hos Ina - bröllop i september 2 september, 2014 on 14:18 Svara

    Man blir ju rätt så trött av att läsa också, även om det är något man tycker om 🙂

    Kram!

  4. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer 2 september, 2014 on 15:37 Svara

    Det där bordet kollade vi också på men så hittade vi ett dnarlika på jysk så vi köpte den istället 🙂

  5. Anna 3 september, 2014 on 19:39 Svara

    Det soffbordet har vi i vårt nyrenoverade vardagsrum. Älskar det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna