VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Renoverings time!

IMG_0920

IMG_0926

Middagsdags efter en lång och intensiv skoldag. Tillbringaren från AsIf 4476 kan jag verkligen rekommendera efter att ha testat den flitigt ett tag nu. Så fiiint med olika frukter/bär i mittenröret! Det känns som den perfekta presenten eller julklappen till typ svärmor eller pappa, såna som har allt ni vet?IMG_5481.JPG

Och nu kör vi, dags för nytt golv i vårt sovrum! Haha min duracellkanin till sambo vill ha något att göra nu när jag pluggar kvällstid en del emellanåt, han blir så rastlös av att bara göra ingenting och jag har inte lika mycket tid till att umgås just nu helt enkelt… Så win-win, han får stimuleras och jag får pluggro ;).

Skolan ja, idag var en sån där dag som är skön att bocka av. Vi hade grupparbete efter PBL (problembaserat lärande) och redovisning hela eftermiddagen. Jag hamnade i en kanongrupp och jag är jättenöjd med vår insats, tjoho! M ska iväg till frisören nu och jag ska ut på promenad med musik i öronen, i solskenet idag igen. Sen väntar plugg för min del och M ska riva ut de gamla golven. När vi kom hem hjälptes vi åt att bära in vår säng i Elions rum som vi lånar de här dagarna tills det är klart.


Kommentarer


 1. Sandra 17 september, 2014 on 19:24 Svara

  Hej, när du mådde illa tidigare i graviditeten, provade du något läkemedel tex postafen eller lergigan? Hjälpte åksjukebandet? Mitt illamående slog till rejält igår och det är så jobbigt..
  /Sandra

  • Evelina 18 september, 2014 on 07:20 Svara

   Nej jag ville inte ta postafen för de gör mig bara ännu tröttare (var redan halvt levande ungefär) men på slutet testade jag ju åksjukebanden och tror de funkade faktiskt! Ångrar att jag inte köpte dom tidigare 😉
   Hang in there!! Styrkekram

 2. Sandra 17 september, 2014 on 19:24 Svara

  Hej, när du mådde illa tidigare i graviditeten, provade du något läkemedel tex postafen eller lergigan? Hjälpte åksjukebandet? Mitt illamående slog till rejält igår och det är så jobbigt..
  /Sandra

  • Evelina 18 september, 2014 on 07:20 Svara

   Nej jag ville inte ta postafen för de gör mig bara ännu tröttare (var redan halvt levande ungefär) men på slutet testade jag ju åksjukebanden och tror de funkade faktiskt! Ångrar att jag inte köpte dom tidigare 😉
   Hang in there!! Styrkekram

 3. Sarah 17 september, 2014 on 20:34 Svara

  Hej
  Plötsligt tänkte jag på en sak-Har du kontakt med din pappa och alla dina syskon? Tyckte det var ett tag sen du nämnde din pappa och din stora syster. Och sen hade du vänner Skåne? Har ni fortfarande kontakt? Man blir ju nyfiken

 4. Sarah 17 september, 2014 on 20:34 Svara

  Hej
  Plötsligt tänkte jag på en sak-Har du kontakt med din pappa och alla dina syskon? Tyckte det var ett tag sen du nämnde din pappa och din stora syster. Och sen hade du vänner Skåne? Har ni fortfarande kontakt? Man blir ju nyfiken

 5. Carro 17 september, 2014 on 21:33 Svara

  Är tillbringaren av plast eller glas? Har lite svårt för plasttillbringare pga nojjig över kemikalier och sånt. Men är den av glas så verkar den ju toppen för en sån som mig som älskar att dricka vatten! 🙂

  • Evelina 18 september, 2014 on 07:18 Svara

   Plast! Kanske står mer om det på hemsidan?

 6. Carro 17 september, 2014 on 21:33 Svara

  Är tillbringaren av plast eller glas? Har lite svårt för plasttillbringare pga nojjig över kemikalier och sånt. Men är den av glas så verkar den ju toppen för en sån som mig som älskar att dricka vatten! 🙂

  • Evelina 18 september, 2014 on 07:18 Svara

   Plast! Kanske står mer om det på hemsidan?

 7. Johanna 17 september, 2014 on 23:54 Svara

  Jag köpte tillbringaren efter att du visade den på instagram. Jag är så nöjd, blir alldeles lagomt med smak på vattnet och blir inte alls så där ”grumligt” (heter det så? Haha) som jag tycker det kan bli när man tex lägger ner citron löst i tillbringaren. Så den är verkligen värd pengarna! 🙂

 8. Johanna 17 september, 2014 on 23:54 Svara

  Jag köpte tillbringaren efter att du visade den på instagram. Jag är så nöjd, blir alldeles lagomt med smak på vattnet och blir inte alls så där ”grumligt” (heter det så? Haha) som jag tycker det kan bli när man tex lägger ner citron löst i tillbringaren. Så den är verkligen värd pengarna! 🙂

 9. Elin 18 september, 2014 on 07:20 Svara

  Hjälp, skulle aldrig klara av att plugga hemma ifall det pågår renovering men du kanske går nån annanstans och pluggar 🙂 I och för sig väldigt svårt att som mig bara kunna koncentrera sig hemma om allt är tipp topp och i ordning och tyst, lyckos dig om du sluppit den störningen… 🙂

  • Evelina 18 september, 2014 on 07:39 Svara

   Haha nää en riktig renovering hade jag rymt ifrån men nu är det ju i ett av sovrummen bara 🙂

 10. Elin 18 september, 2014 on 07:20 Svara

  Hjälp, skulle aldrig klara av att plugga hemma ifall det pågår renovering men du kanske går nån annanstans och pluggar 🙂 I och för sig väldigt svårt att som mig bara kunna koncentrera sig hemma om allt är tipp topp och i ordning och tyst, lyckos dig om du sluppit den störningen… 🙂

  • Evelina 18 september, 2014 on 07:39 Svara

   Haha nää en riktig renovering hade jag rymt ifrån men nu är det ju i ett av sovrummen bara 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna