VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite vinterförberedelse i sommarvärmen

Vilken sommardag! Synd att jag inte riktigt uppskattar det med mitt gravidmående men det är fint att se att alla, barn som vuxna, liksom blommar upp som om det vore sommar och semester igen. Folk är ute överallt och promenerar, cyklar, leker. Men, jag ska göra mitt bästa för att blomma upp i helgen jag med och bli lite av mitt gamla jag eftersom vi ju ska fira kärleken och umgås hela helgen jag och M. Han har lovat att inte jobba nånting i stugan och jag har bytt bort mina jobbpass. Det blir inget åka iväg för ja, även det skulle jag nog inte riktigt uppskatta men en helledig helg på hemmaplan tror jag är något vi båda kan behöva 🙂

Jag har pluggat hemma idag med men det har gått sisådär. Det är väldigt mycket så tycker jag, några steg framåt och några steg bakåt. Fast jag minns ju samtidigt när jag började nya jobbet i våras, då kändes det likadant från gång till gång. Ena dagen lärde jag mig hur mycket som helst och nästa kändes det som om jag hade gått bakåt i kunskap haha.

Pluggdagen slutade i alla fall när M kom hem från jobb och träning och sen har vi hunnit med en storhandling (köpte frukt och grönt för flera hundra, apelsiner går åt som smör i solsken just nu och jag längtar efter den riktiga apelsin- och clementinsäsongen, mmmm!) och matlagning pågår. Baconinlindad kycklingfilé och potatisgratäng var dagens önskemål från den gravida med alla olika cravings. Stackars M gör det bra som får stå ut med så mycket helvändningar i matväg! Eller ännu värre, när jag är sugen på allt och ingenting på samma gång ;)..

 

 

Reima vinter 2014

Även om det är högsommarvärme ute har jag faktiskt ägnat lite tid idag åt att titta på vinteroverall till Elion och i år tror jag det blir en från Reima. Det gäller att vara ute i god tid för vissa modeller och färger säljer slut snabbt så overallen brukar nog beställas hem vid den här tidpunkten för vår del.

 


Kommentarer


  1. Madde 4 september, 2014 on 18:36 Svara

    Ååh, jag känner igen craving-grejjen så väl! Jag åt clementiner alltid, köpte hela nät och klämde varje dag. Tills det plötsligt bara var stopp, kunde inte äta en enda..
    Minns att jag ringde hem från jobbet förtvivlad och var jättehungrig och bad min sambo laga nåt tills jag kom hem. Han undrade vad jag var sugen på; ”ingenting!!”. För att inte tala om när han hade lagat stekt mat när jag kom hem, utbrottet jag fick från toaletten, där jag typ spenderade kvällen… 😉
    Tungt men värt det alla gånger!! Kämpa på! Kram på dig

    • Evelina 4 september, 2014 on 19:11 Svara

      Hahah det är verkligen preciiis så det är! Himla tur att det är övergående alltså… ;(
      Kram!

  2. Maria 4 september, 2014 on 20:00 Svara

    Jag har läst dina gamla vinteroverallinlägg upp o ner pånytt eftersom jag kom ihåg att du gillat Molo. Har beställt en Pyxis åt min grabb som blir 1 i december, hur tyckte du att de var i storlek? Kommer ihåg att du skrivit att Elion var lång som bebis, kommer du ihåg hur lång 8mån-1år? Jag velar mellan storlek 80 o 86… Blir antagligen en 86a så att den räcker hela säsongen.
    Lite nyfiken på varför du ”överger” Molo i år haha 🙂

    • Evelina 5 september, 2014 on 21:07 Svara

      Elion var ju 12-14 månader den vintern typ och är rätt säker på att jag valde storlek 86. Molo är inte jääättestora i storlek, eller inte långa i armar och ben i alla fall, så jag skulle rösta på 86 :).
      Har verkligen älskat molo men nu har vi testat Reima i höst och det ska bli kul att testa även vinteroverall därifrån då jag hört väldigt mycket bra om märket.
      Trevlig helg!

  3. Hanna, Min väg mot en bättre löpare 4 september, 2014 on 20:43 Svara

    Ett litet pluggtips som passade mig när jag pluggade var att ställa en klocka och plugga i ”intervaller”. Jag läste koncentrerat i 20 minuter och sen gjorde jag något annat i 20 minuter just för att kunna fokusera på rätt sak och samtidigt få undan alla måsten jag annars skulle slösa för mycket tankar på.

    • Evelina 5 september, 2014 on 21:05 Svara

      Låeter definitivt som nåt för mig! 🙂 Tack!

  4. Marie 4 september, 2014 on 21:19 Svara

    Kolla in http://www.gneis.se. Superbra overaller och vilken kvalitet! Kan inte jämföras med några andra märken enligt mig.

  5. Madde 4 september, 2014 on 23:26 Svara

    Jag tror du väntar en liten flicka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna