VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FREDAGSKÄNSLA

IMG_4515.JPG  IMG_4528.JPG

Nu ska jag och lilla magen åka in till centrum för ett frisörbesök och vinka hej då till utväxten. Den är inte så farlig ännu men jag känner för att lyxa till det med allt vad ett frisörbesök innebär ;). Efter önskemål om bild på den perfekta t-shirten syns den här! Den faller snyggt och har plats för en växande mage i alla fall ett tag. Det är ju trots allt ”bara” vecka 14 på söndag så att magen kommer bli myyycket större är det ju ingen tvekan om. Det ska bli så MYSIGT och jag längtar efter att känna de små buffarna som nog inte är alltför långt bort. Med Elion kände jag dem redan i vecka 17-18 men ännu tidigare kände jag något annat, mer som en sprattlande eller vibrerande känsla. Samma som jag kände igår. Hur tidigt kände ni bebisen i magen första gången?

FREDAGSKRAAM!


Kommentarer


 1. Emelie 22 augusti, 2014 on 09:52 Svara

  I vecka 17 kände jag två buffar/sparkar ordentligt första gången 🙂

 2. Så mysig med dom första buffarna! Jag kommer inte riktigt ihåg i vilken vecka jag kände för första gången. Men runt 19, 20 tror jag 🙂

 3. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 22 augusti, 2014 on 10:14 Svara

  Oj jag kommer inte ihåg när jag kände min första gången, men det tog lång tid. Jag tyckte att det var jättesvårt för mig att känna något. Det var långt förbi 4 månader. Min svägerska frågade ALLTID och varje gång jag sa att jag inte känt något såg hon ut som om ”oj då kanske det är dåliga tecken….” och man mådde ju bara SKIT.

 4. Charlotte 22 augusti, 2014 on 11:26 Svara

  Åhh du är så himla fin Evelina, om du bara visste va avis jag är! Hoppas du börjar med veckobilder snart och sådan får se skillnaden, men din mage är ju bara helt underbar-redan 😉

 5. EMELIECATRINE 22 augusti, 2014 on 11:42 Svara

  Du är så otroligt fin Evelina, du strålar! =) vill ni ta reda på om ni väntar en flicka eller pojke? Kram

 6. Madde 22 augusti, 2014 on 12:14 Svara

  Super fin t-shirt! Får nog bli några sådana i höstgarderoben :). Ser fram emot att följa dig med denna bebben! Massa lycka till!!!

 7. Jenny 22 augusti, 2014 on 12:36 Svara

  Åh så fin du är!

 8. S 22 augusti, 2014 on 12:39 Svara

  Vecka 1

 9. Caroline 22 augusti, 2014 on 14:54 Svara

  Jag kände första rörelsen i vecka 15 ungefär. Det var som ett litet nervryck som kändes även utanpå magen där jag placerat handen. Var sjukt nervös inför att få lyssna på hjärtljuden hos BM dagen efter (om det ens fanns några… Var extremt orolig!) och bad bebisen tyst i mitt sinne att ge ett tecken om den fanns därinne och precis då kände jag det där svaga lilla ”nervrycket” som jag hoppades var bebisen. Det dröjde en vecka innan jag kände nåt mer efter det men även då påminde det om små nervryck men var ju minisparkar från min lilla minibebis! <3

  • Evelina 24 augusti, 2014 on 09:30 Svara

   Exakt så kände jag med häromdagen!! 🙂 kramar

 10. Mikaela 22 augusti, 2014 on 15:12 Svara

  Tack snälla du för att du ville visa den på.Den passade jättefint på dig och din fina lilla magen.Provade den rosa som hastigast i går men med en vild 1 1/2 åring och en uttråkad sambo och dessutom utanpå den t-shirt jag bar då gav nog inte en rättvis bild.Ville ha just den grå men fanns inte just i den butiken vad jag såg.
  Med första barnet kände jag rörelser runt v 18-20 kanske (minns inte nästan 8 år sedan) och med andra barnet kände jag tidigt,kanske v 14-15.Har haft moderkakan i framvägg med båda barnen.Avundas dig,det är en fantastisk upplevelse att vara gravid.Jag hoppas på en trea om ett par år.

 11. Camilla 22 augusti, 2014 on 18:54 Svara

  Rätt sent, runt vecka 22-23 kände jag mitt barns sparkar, men då var de väldigt intensiva:) Förresten vad är det du ska studera?

 12. Anna-Karin 24 augusti, 2014 on 08:35 Svara

  Med Lucas kände jag sparkarna runt vecka 23 men med Amanda kände jag dem redan vid vecka 11. Så det var stor skillnad på dem.

 13. Delia 24 augusti, 2014 on 13:15 Svara

  Såå fin du är Evelina! Så fint att se helkroppsbild! Du strålar och ser harmonisk och förväntansfull ut 🙂 vackra du!
  Undrar även som nån annan här, tänker ni ta reda på könet eller vill ni ha det som en överraskning?
  Stor kram! 🙂

  • Evelina 25 augusti, 2014 on 08:40 Svara

   Men underbara du, TACK för dina fina ord!!
   Vi tänker ta reda på könet, är alldeles för nyfikna för annat 😉
   Kramar!

 14. Jennie- Hemmamamma och fru 24 augusti, 2014 on 16:27 Svara

  Grattis till magen! Mina 2 första barn kände jag sparkar vid ”normal” tid. Hade moderkakan i framvägg. Tredje gången började jag känna fladder väldigt tidigt. Då hade jag moderkakan i bakvägg. Det är ju så mysigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna