VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oh happy day!

Goood morgon!

Alltså jag är så glad så glad, och tacksam! Det där första ultraljudet, speciellt så tidigt innan man känner buffar och rörelser, då känns det ändå lite overkligt att det faktiskt ligger en liten bebis där inne. Även om man mår som man mår, även om magen börjar puta… Men så ser man den där lilla varelsen med ett litet hjärta som slår så snabbt och man känner ett helt annat lugn. När jag vaknade i morse och mindes just ultraljudet fick jag fjärilar i magen av lycka åter igen!

Jag blev även lycklig över hur jag känner över högskolan! Jag är så otroligt förväntansfull och det känns så spännande allting. Det stora frågetecknet är såklart hur jag ska göra med föräldraledighet men det får vi ta när det närmar sig, när jag vet hur det faktiskt är att plugga och om det skulle funka att fortsätta med det ett par månader efter att bebis är född. Som det känns nu vill jag nog pausa efter en termin och vara med bebisen den första tiden. Men vi får se, vi pratar om det ofta och hur det skulle passa bäst med allt, med Ms jobb och sådär. Det enda jag vet är att jag vill vänta med förskola ungefär lika länge som med Elion och sen får vi helt enkelt pussla på bästa sätt. Det kan vara lite krångligt med familjepusslande men åh vad jag älskar att ha just det pusslet.

4555_live_the_life_you_love_copy

Igår började M bli krasslig så jag har nog smittat honom… Och ni vet ju alla hur det blir när en kille är förkyyyld! Haha nej då, skojar bara men nu är han hängig istället och Elion började också låta förkyld igår när jag pratade med honom. Tur att det brukar vara snabbt övergående och att det bara är en förkylning! Men feber och hängighet är jobbigt för alla såklart. Lyssnar på just förkylning och smittor på nyhetsmorgon nu men ska snart åka mot högskolan där två infomöten väntar idag.


Kommentarer


  1. Barbara 19 augusti, 2014 on 09:16 Svara

    Grattis till bebisen söta! Och jag tror du fixar att pussla med plugget och bebisen galant faktiskt. Vem vet, det kanske till och med går att ordna vissa kurser på distans så du kan plugga hemifrån och vara med bebisen? 🙂 <3

  2. Ah det första ultraljudet är ju så spännande, eller ja, det är alla ultraljud man gör 🙂 Ska ni göra ett 3D ultraljud?

    KRAM

    • Evelina 19 augusti, 2014 on 09:50 Svara

      Ja verkligen! Vi pratade om det igår faktiskt, så kanske 🙂
      Kramar

  3. Emma - gravid med vilde nr 3 19 augusti, 2014 on 11:11 Svara

    Jag har studerat under mina två senaste graviditeter (inkl den nu) och har alltid prioriterat att vara hemma med barnen så länge det gått. När ”tvåan” föddes 3 veckor före bf hann jag inte riktigt färdigt med det jag var tvungen att göra, så jag fick fortsätta när han var ca 6 mån. Det är, helt ärligt, det värsta jag utsatt mig för! Jag läste vissa kurser på distans (på gymnaisenivå då) men avskydde att aldrig kunna vara helt närvarande för barnet..

    Nu med ”trean” läser jag mitt sista år på universitetet, och kommer att vara hemma i ett år. Jag hinner jobba i drygt 35-40 år ändå när jag är klar, jag förstår inte varför jag ska stressa nu? Ett barns första tid kommer ju aldrig igen.. Men, som sagt, det där känner en bäst själv, vad som passar just dig. 🙂

    Jag har klasskamrater som inte varit hemma alls, utan som haft barnets pappa tillgänglig nära skolan för amning o så. Det skulle jag personligen aldrig orka med..

  4. Martina 19 augusti, 2014 on 13:06 Svara

    Jag tror man ska vara öppen o inte fatta några beslut innan bebis är född…man vet aldrig hur man mår eller vad som händer.. Kan vara jobbigt att ha bestämt nått o sen kan man inte genomföra det man tänkt…

    • Evelina 20 augusti, 2014 on 14:27 Svara

      Absolut, därför vi inte kan besluta så mkt just nu, bara prata olika utfall 🙂 Kram!

  5. Vägen till mamma och pappa 19 augusti, 2014 on 17:18 Svara

    Så spännande! Är socionom och det är underbart att studera ihop med likasinnade! Så roligt! Kändes som igår, men tog ju faktiskt examen 2011! Tiden går för fort

    Kul med ultraljudet och att allt såg bra ut=)

    Kram

    • Evelina 20 augusti, 2014 on 14:26 Svara

      Kram!

  6. Cissi 19 augusti, 2014 on 19:30 Svara

    Så underbart att bebisen mådde bra. Åh så härlig tid ni har framför er! All lycka med skola,bebis och hus 🙂 Kram

    • Evelina 20 augusti, 2014 on 14:26 Svara

      Tack snälla du, ja det känns fantastiskt!!
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna