VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En regnig söndag

IMG_4381.JPG

Dagens cravings!

Husvisning check! Det var precis som vi anade – ett totalt renoveringsprojekt och bilderna förskönade verkligheten kan man säga… 😉 Men det kan bli väldigt bra om ett par år när pengarna till det finns, om vi skulle lyckas köpa det nu skulle det mest vara för läget och för att få en egen liten trädgård som underlättar livet med småbarn i familjen. Samtidigt som huspriserna i den här stan brukar spåra ur en del då efterfrågan är väldigt stor så vi hoppas inte för mycket. Är det meningen att vi ska ha just det huset så får vi ju det, tänker jag. Alltså den här graviditeten är rätt bra för mitt psyke, jag släpper liksom på kontrollen och låter saker och ting bara ske. Har ett lugn jag inte riktigt haft innan. Sen är det säkert inte bara graviditeten, utan även just för att våren har visat just det – att det blir inte alltid som man tänkt sig men det blir alltid bra ändå!

Efter visningen krashade jag totalt och ville mest sova i soffan, den här förkylningen är inte alls snäll. Men slappa i soffan var inte så lätt med en överaktiv Elion som såklart behövde leka av sig sin energi! Tur F var snällast i världen och hämtade honom lite tidigare. M fixade i badrummet och hämtade sen hem mat och därefter blev jag lite piggare och fick ett ryck om att Elions rum nog ska vara möblerat på ett annat sätt, så så blev det. Och sen var det ju bara ett måste med nya beiga handdukar för att matcha det ”nya” badrummet haha. Och sen var jag ju bara tvungen att köpa frukt (plommon, vattenmelon, äpplen, laddade även upp med kexchoklar inför morgondagen) och i affären mötte jag min Karro som jag skjutsade hem.

NU är jag nyduschad och ska verkligen inte göra något mer än att slappa i soffan och ladda för imorgon. Ultraljud är ju liksom något så otroligt spännande och roligt, men också nervöst! Och direkt därefter ska jag skynda till min nya heltidssysselsättning för ett par år framåt… Spännande vecka som sagt!


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 17 augusti, 2014 on 21:16 Svara

    Hoppas det är för er den här bostaden, eftersom den verkar vara bra för er. Kul att få göra om lite hur man vill och allt.

    Lycka till och njut av din härliga graviditet.

  2. Linnéa 17 augusti, 2014 on 21:53 Svara

    Tänker på dig imorgon! Underbart mäktigt med ultraljud, önskar att jag en dag får uppleva det igen…!

    Tack för dina inlägg, jag tänkte på det att det skulle kännas jättetomt och sorgligt om du skulle sluta blogga! Du har verkligen en underliggande positivitet och sprider glädje, hopp och trygghet i din blogg och det smittar av sig <3

    Lycka till med allt imorgon!

  3. Cissi 18 augusti, 2014 on 09:06 Svara

    Lycka till idag söta med både skola och ultraljud 🙂

  4. Hoppas det gått bra på ultraljudet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna