VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Västkustsroadtrip

20140801-200115-72075280.jpg

Västkusten roadtrip – check! Igår körde vi ”förbi” Smögen på hemvägen från Strömstad (och Grebbestad, Fjällbacka och de andra små mysiga städerna däromkring) och stannade för att strosa omkring där på bryggan. Fikade och spontanshoppade. Det blev en rätt intensiv tripp och jag mådde småilla ungefär precis hela tiden men det var härligt att komma iväg tillsammans åtminstone två dagar.

Vi hade med badkläder och var förberedda på sol och bad men det blåste alldeles för mycket för det så vi har bara promenerat, tittat, ätit gott och njutit av att vara lediga utan måsten. Lovely!

När vi kom hem igår var vi rätt trötta båda två (även om jag somnade i bilen på vägen hem hehe) men vi fick ett ryck framåt kvällen och åkte iväg för att hyra film på Hemmakväll. Körde även runt i ett fint husområde utanför stan för att kolla på färgkombinationer på hus, stugbeslut måste tas snart ;). Sen kollade vi Robocop och somnade efter midnatt. M har redan åkt till stugan och jag har fått i mig frukost. Funderar på en snabbis på gymmet innan jag ska ut till stugan och joina M. Ikväll väntar grill med vänner. Tänk att det är min näst sista lediga dag redan! Hade utan problem kunnat vara ledig en vecka till ;).

 


Kommentarer


  1. alexandra 2 augusti, 2014 on 11:33 Svara

    Tiden går så fort! Har en vecka kvar.

  2. Emilie 3 augusti, 2014 on 20:05 Svara

    Vad heter modellen på dina solglasögon?
    Verkligen jättefina!

    • Evelina 3 augusti, 2014 on 22:36 Svara

      De finns faktiskt på Rusta för 39 eller 49 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna