VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En dos solsken

20140623-081937.jpg

 

Jag tvingade mig själv till att inte somna om efter att M åkt till jobbet idag och sen gick jag ut på en morgonpromenad! Det kan behövas nu när jag ska jobba 9-19 ett par dagar och bara är inomhus… Måste ju passa på att få en dos solsken och frisk luft alltså! Nu har jag ätit frulle i soffan och måste hoppa i jobbkläderna och sminka mig lite. Den här veckan är väldigt välkommen i många avseenden! Inte minst för att det är lön på onsdag och frisörtid på fredag. Men jag saknar redan Elion så att det gör ont, jag är så glad att vi inte har varannan vecka rakt av. Visst att man kanske vänjer sig (om man nu kan det), men söndag till fredag som det blir nu känns alldeles för långt… Det är väl det där att han nu finns i andra änden av stan, på semestern när han ska upp till Norrland mycket längre tid än så är det liksom en annan grej. Men för att se det positivit, vi har ju fått mycket mer tid tillsammans nu sen jag slutade förra jobbet! Kanske det som gör det desto jobbigare nu i och för sig, när vi har vant oss vid just mer tid tillsammans.

Hoppas din vecka startar på bästa sätt!


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 23 juni, 2014 on 09:14 Svara

    Vilken fin bild och vad duktig du är som orkar dig upp så pass tidigt och ut på en promenad. Antar att du har bättre väder än mig här i Stockholm. Jag skulle nämligen göra det samma efter att ha lämnat barnen på dagis men nej nej jag går inte ut i det här vädret, hihi. Tur att man har motionsband här hemma… även om man egentligen vill ut i friska luften. =)

    Önskar dig en toppen dag finaste!

    • Evelina 23 juni, 2014 on 13:23 Svara

      Motionsband är ju bra komplement!! Nu är det sämre väder här med tyvärr… Kram!

  2. Cissi 23 juni, 2014 on 09:35 Svara

    Härligt med morgonpromenad 🙂
    Åker du kommunalt nu eller har du bilen när du åker till jobb o även när du lämnar Elion på dagis? Trevlig jobbdag 🙂

    • Evelina 23 juni, 2014 on 13:22 Svara

      Jag brukar få ta bilen när jag jobbar så tar M motorcykeln :). Om det inte regnar förstås och han behöver bilen, då tar jag bussen!
      Tack söta och detsamma. Kram

  3. Annika 23 juni, 2014 on 19:55 Svara

    Oj vad man ser Elion i dig på den här bilden. Ni är ju lika som bär!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna