VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Planering I love

Wow vilken jobbdag! Det var helt galet mycket folk idag, fram till 14 fanns det inte en chans i världen att någon kunde smita iväg på rast ens ;). Fast det är mest bara kul, söndagar känns ju inte speciellt långa alls eftersom det bara är öppet mellan 11-16. Nu jobbar jag alla dagar hela nästa vecka också, med undantag för fredag då jag är ledig. Kommer nog kännas i kropp och knopp men det kommer kännas desto bättre i plånboken sen ;). Förresten, har ÄNTLIGEN fått ett beslut från a-kassan nu och det är på riktigt ett hallelujamoment! Tänk nästan tre månader med papperskrångel, telefonsamtal och framför allt den där känslan av att inte veta i magen… Det är go känsla att bocka av såna där jobbiga och trista to do’s 🙂

Efter jobb (fick förresten träffa Elion en stund idag på jobbpasset, vilken energi jag får då!) möttes jag och M upp hemma och sen åkte vi och handlade. Matlista skrevs och sen åt vi middsommarmat till kvällsmat. Sååå gott med sill (senapssill, mmm) och potatis med smör! Nu sitter M och ritar på ”slottet” (som blir allt finare i ritningarna för varje dag så därav namnet haha) och jag sitter här och surfar. Fixar med bankkonton och lite sådär. Så mysigt med småfix och planerande tycker jag! Vi pratar även lite löst om sommarplaner. Kolmården och Ullared önskade jag precis 😉 Ja med tanke på att det är mer dagsutflykter vi har tänkt oss. Den där spanienresan i våras satt bra! Reslusten utomlands är liksom inte lika stor nu. Och tanken på kanske en till sån resa i höst känns också helt okej! Hoppas det går att få in en resa bara. Jag vet ju faktiskt inte alla vad studier på högskola innebär.

 largeee

Du har varit så efterlängtad SOMMAR!

 


Kommentarer


  1. Diana DeMarkey- LiveYourDreams! 22 juni, 2014 on 22:34 Svara

    Åh vad jag älskar sommarplaner, har allt planerat redan och så kul det är att planera!! Love it. Sommaren däremot får gärna visa sig lite mer i Stockholm tycker jag, för det här är då inte kul. Vi har ca +7 grader på morgonen och maxar bara 14 grader under dagen, nä usch så tråkigt.

    Hoppas du får en fin vecka sötis!!

  2. Hanna 23 juni, 2014 on 08:23 Svara

    Planeringen är ju halva nöjet! Jag har också ullared på min önskelista, och borås djurpark 🙂 Precis som ni gjorde vi en resa i våras, fast på påsk, så vi gör också småutflykter i sommar! Jag har min första semestervecka nu och njuter av att ha allt framför mig. Samtidigt vet jag att tiden kommer gå såå fort! Ha en fin vecka!

    • Evelina 23 juni, 2014 on 13:24 Svara

      Ja den gör ju det…. Tycker också planering är halva nöjet haha! Inte så kul med en sambo som helst vill ta det som det kommer när vi väl är där 😉
      Kramar

  3. Caroline 23 juni, 2014 on 13:03 Svara

    Jag går på högskola och måste säga att det är väldigt tufft! Trots det så kom jag iväg på en utomlandsresa i maj, vilket var helt underbart! Men jag fick plugga väldigt mycket innan jag åkte iväg, både dagtid och kvällstid, men det var det värt! Kolla upp med dina lärare i tid vad du kan göra för eventuell komplettering av seminarium veckan du är borta.

    • Evelina 23 juni, 2014 on 13:23 Svara

      Tack för tips! Hoppas jag kan tajma lite som du gjorde då :). Vad pluggar du om man får fråga? Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna