VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påskdagen

Så mys det var med bio igår, även om inte filmen var den allra bästa. Så var sällskapet det! Och gott med godis ;)… Vi gick både dit och hem så med morgonens promenad samlade vi ihop ungefär 1,5 mils promenixande! Sen blev det spontandejt med våra nästangrannar – en gammal bekant till Mange och min nya vän Karin. Vi drack lite vin, pratade och skrattade fram tills klockan var alldeles för mycket egentligen (de har småbarn och M har haft jouren sen 06 men han klarade sig som tur är), så kan det bli när man har roligt! De har tre barn varav två i Elions ålder, perfekt att ha goda vänner med barn i närheten ju!

20140420-135000.jpg
Påskdagen startade jag med bodypump! Fick med mig bästaste Karro också lite sådär i allra sista sekund!

20140420-135103.jpg
Träffade på F och lillE där med och fick se dom träna på att stå på händer innan M kom och hämtade mig.

20140420-135156.jpg
Vi åkte bara hem en snabbis för att förbereda senlunch (blir grill i stugan igen) och så ritade vi även skattkartan som vi sen la i Elions påskägg. Han får två leksaker och några ferrarribilar. Haha jag sa till honom att påskharen varit och lämnat påskägg till honom, då förklarade han att han ju redan fått godis. Den ungen är inte så jättemycket för godis minsann ;).

20140420-135420.jpg
Och nu är vi här ute vid stugan igen och ska vara fram tills Elion kommer hem till oss om nån timme. Jag njöt en sallad i solen med fötterna på bordet medan M pratade med grannen och sen började projekt skyddakörsbärsträdet. Lite kul att vi har ett körsbärsträd på plats när det inte ens finns en färdig trädgård och dessutom massa träd och stenar runt om som ska ner hehe…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna