VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kombi & Kristallkrona

20140414-201858.jpg

Hemma igen efter en dag i farten! Ny bil OCH ny kristallkrona fick vi med oss hem. Men det var tveksamt att vi kom iväg, efter min lååångpromenad kom jag hem till min M som hade 39 graders feber innan vi åkte (haha han var så söt när alvedon, bananer och solbrillor var det viktigaste att få med), som tur är hjälpte det nog att slumra i bilen på vägen upp för det gick bra att fixa bilaffären och köra hem. Men sen. Hur sjuk som helst igen! F lämnade av Elion när vi kom hem och den lillE har också varit hängig idag… Så nu sitter jag själv här brevid sovande M, med en sovande E i rummet brevid. Lite tyst och tråkigt! Självklart allra tråkigast att se dom febriga och helt energitomma men jag saknar verkligen deras sällskap haha. Och jag är lite rädd för att jag ska få den här skiten på onsdag eller torsdag när jag ska jobba mina första dagar…. Försökte få hit Karro innan med men hon hade visst bäddat ner sig redan. Och facebook är tråkigt, instagram är tråkigt och TV är tråkigt. Vad gör man egentligen i sin ensamhet? Jag är ju inte någon singeltjej i grunden som ni hör ;).

Visst är kristallkronan fin? Alltså jag vågade nästan inte tro att den skulle vara det för priset 2000 kronor och med tanke på hur stor den är fanns ju tankarna på att den bara skulle vara skit. Men var perfekt!! Precis vad vi har letat efter. Och bilen blir ju hur bra som helst den med, känns skönt att det är helt säkert att vi kommer till flygplatsen nästa fredag också. Tänk att det äntligen snart är dags för min underbara födelsedagspresent!!

Och just det, fick tag på en ny frisörtid redan på fredag! Inflyttningsfesten är ju samma kväll så jag hoppas att det är ok att jag smiter iväg ett par timmar innan ;)… Är ju rätt mycket att fixa med tanke på att vi inte har gjort nånting ännu. Fast dagen D ska det väl vara mest städning och matlagning kvar typ. Räknade lite på hur många som kommer precis och det blir ca 20 st. Ska bli så himla roligt att samla ihop alla våra vänner sådär.

Har ni haft en bra dag!


Kommentarer


  1. alexandra 14 april, 2014 on 19:45 Svara

    Åhh han ser helt förstörd ut hehe

    • Evelina 14 april, 2014 on 20:07 Svara

      Han ÄR det!! Har aldrig sett honom så dålig innan :/ Samma med Elion… Inte konstigt att jag är rädd för att få samma! 😉

  2. Martina 14 april, 2014 on 19:57 Svara

    Prata i telefon kan man göra när man har tråkigt

  3. alexandra 14 april, 2014 on 20:17 Svara

    Influensan tro?=(

    • Evelina 14 april, 2014 on 20:35 Svara

      Hur vet man om det är det? För febern? Usch och fyyy….

  4. Diana DeMarkey 14 april, 2014 on 20:27 Svara

    Vad kul det kommer att bli med den festen, kan tänka mig redan nu hur bra du kommer att må!! Och du, grattis till bilen sötis!!! Yeey, egen bil och allt, fasen vad bra och vad fin den är. =) Glad för din skull.

    • Evelina 14 april, 2014 on 20:35 Svara

      Thanx 🙂 Ja det kommer bli en BRA kväll, det är jag säker på! Kan liksom inte bli annat med så många härliga människor i vår lilla lägenhet 🙂
      Kram

  5. Tina 15 april, 2014 on 05:09 Svara

    hmm.. har jag missat att du fått jobb? Du kanske inge gått ut med det, men jag läste nu;) isåfall Grattis 🙂

    • Evelina 15 april, 2014 on 06:15 Svara

      Tack! 🙂 det är ”bara” ett extrajobb men det är ju vad jag vill ha om jag ska plugga. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna