VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa!

20140412-135635.jpg

Bästa Karro och bästa Elin mitt i lekstunden innan idag! Karro är verkligen som en syster för mig och Elin är som Elions syster. Vi ÄR familj, så är det bara. Om inte jag och Mange hade träffats och blivit sambos innan jag blev arbetslös hade vi nog flyttat in hos dessa tjejer hehe ;).

 

 

20140412-135647.jpg

Att jag och Elion finns med i foton på väggen är bland det finaste jag sett ♥

 

 

20140412-135654.jpg

Att sitta ner med Karro och prata i några timmar var PRECIS vad jag behövde efter en vecka med mycket Eliontid. Förstå mig rätt, vi har haft det superdupermys och det är guld värt att få mer tid tillsammans, jag ÄLSKAR det. Men efter en vecka utan speciellt mycket vuxenprat då M har jobbat så mycket att han varit hemma sent och nästan somnat direkt var det hur skönt som helst att bara få sitta och skvallra ikapp med en kopp te (kaffe för Karro). Det var längesen nu och framför allt hon hade massa kul att berätta!

 

Nu kommer snart F och hämtar Elion och sen är det dags för oss att åka på roadtrip. Ännu mer vuxenprat 🙂


Kommentarer


  1. Sandra 12 april, 2014 on 14:23 Svara

    Kul att fara och kolla på en bil, vi har en A4, det enda jag tycker är lite synd är att baksätet inte är så stort.
    Haha sist jag och sambon var ensam var i somras på gyllene tider (4 timmar), men vi pratar ju såklart när dottern somnat (hon somnar tidigast runt nio men oftast omkring tio). Men klart det är skönt att prata med kompisar ibland. Mamma och syrran brukar föreslå att de ska vara barnvakt men jag vill inte vara borta från min dotter. Det är ju mitt allt, mitt hjärta och tiden går så snabbt ändå. Vill njuta varje sekund 🙂

    • Evelina 12 april, 2014 on 17:01 Svara

      Ja den var jättefin! Så länge man inte har stora barn behöver inte utrymmet vara större känner vi.
      Dags för egentid för er nu då, det är viktigt! 😉 utnyttja barnvaktserbjudande, det kommer barnen bara tycka är kul! Elion ska sov hos sin mormor och morfar nästa helg och han längtar massor!
      Det finns ju inget bättre än att tillbringa tid med sitt/sina barn och familj och vänner. Allra bäst när man kombinera tycker jag, barnen får leka och vuxna prata lite emellanåt de med!
      Har haft ”enkelt” med Elion som alltid somnat kring 19, läste en artikel för ett tag sen att sömnen innan 21 är superviktig för de små men visst får han också vara uppe längre emellanåt också om det är nåt speciellt… Fast kvällstiden känns rätt viktig för föräldrarna för att de ska hinna vara mer än bara föräldrar också tror jag :).
      Ha en fin kväll!

  2. alexandra 13 april, 2014 on 08:07 Svara

    Fantastiska muggar! Är det rusta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna