VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

London baby!

Ja efter att ha kollat igenom bilderna nu får jag ju verkligen säga att jag måste investera i en liten kamera! Just bilder är så mycket värt för mig så när man får såna där riktiga guldkorn är det ju roligare att ha dem i bra kvalitet som tål förstoringar bättre. Men lite är bättre än inget som jag brukar säga och det stämmer såklart även i fotosammanhang. Den här helgen i London har gett många fina minnen som jag sparar i hjärtat och jag längtar redan till nästa gång vi åker dit. Kanske blir det en extra speciell känsla över den här resan just för att det är vår första utlandsresa och första resa på tu man hand också? Att ge bort upplevelser och resor är verkligen att rekommendera! Ska nog alltid ge det till M i födelsedagspresent. Fast jag har fått lite skäll från två av hans bekanta för att jag bokade en resan mitt i jaktsäsongen haha… Ooops!

IMG_5741

Vi startade med några öl på flygplatsen. Skulle visst sitta där rätt länge men vips så var vi helt plötsligt sena till gaten!? Tiden går verkligen fort när man har roligt och det är då något vi alltid har tillsammans.

 

IMG_5746

Några timmar senare var vi framme vid oxford street och skulle ta oss till hotellet. Väldigt lite förberedda på typ ALLT vilket nog är väldigt olikt oss som båda gillar att planera och vara förberedda men jag vet inte… Det löser sig tänkte vi nog och visst gjorde det det ;). Allt med hela resan gick väldigt smidigt!

 

IMG_5755

Lördag morgon startade med en promenad genom Hyde Park/Kensington Park, rakt mot National History Museum!

 

IMG_5772

Som kan rekommenderas. Jag älskar museum!

 

IMG_5792

Sen mer promenad!

 

IMG_5797

 

IMG_5805

”Men Buckingham Palace är ju rätt nära, vi går dit med!” ”Okej. Haha det kommer säkert sluta med att sen är vi nära Big Ben också och så vidare…” Precis så var det. Vi gick typ överallt och runt en stor del av London! Men det är ju så man ser stan. Buss åkte vi bara två kortare sträckor på hela helgen.

 

IMG_5826

Lördag bjöd på helt fantastiskt väder! Sol och säkert 10 grader! London Eye hade vi bestämt att vi skulle åka.

 

IMG_5822

Och Big Ben måste man ju se, tur att de låg väldigt nära :)…

 

IMG_5833

 

IMG_5840

En riktigt brittisk lunch blev det bara för att!

 

IMG_5844

Innan det var dags för ett varv i det där ögat (vilket Manges val på sevärdhet)

 

IMG_5860

IMG_5858

Cool utsikt var det!IMG_5851

Väldigt mysigt att turista med den här mannen ;)..

 

IMG_5872

Sen blev det cirkus en timmes shopping!

 

IMG_5877

Innan en stunds vila och energipåfyllning på rummet

 

IMG_5881

Redo för middag!

 

IMG_5889

Som var såå god! Oxfile och sparris åt jag, kan lätt tänka mig att äta det varje dag!

 

IMG_5896

Sen gick vi till en pub innan det var dags för sängen men någon ordentlig pubrunda blev det inte eftersom M var rätt hängig… Next time baby!

 

IMG_5925

På söndagen hade vi bestämt Madame Tussauds och lite till shopping innan flyget hem. Eller okej, mitt val ;). Även om det var rätt kul kan jag nog säga att det kanske inte riktigt var värt två timmar i kö för att komma in haha. Gick där i en halvtimme! Så tips till er som vill göra dessa turistattraktioner – köp biljetter i förväg! Till London Eye köpte vi Fast track som kostade 100 kr extra per biljett men då slapp vi stå i kö. Lätt värt.

 

IMG_5918

Bild som tål att visas igen hehe…

 

IMG_5926

Min Mr Macho

 

IMG_5929

Och så en bild till Elion!


Annons

Kommentarer


 1. Anna 27 januari, 2014 on 21:05 Svara

  Åh nu blev jag grymt sugen på att åka till London (tur att jag idag bokade konsertbiljetter där i sommar så har jag ett bestämt datum att längta till..)! 😀

 2. Magdalena 27 januari, 2014 on 21:51 Svara

  Har varit i London två gånger och inte vågat mig upp i ögat någon av gångerna :) Höjdrädd :)…Sist hade jag tom köpt biljetter i förväg (för slippa köa) men åkte ändå inte. Vi hade också köpt biljetter till Madame Tusauds innan vi åkte. Tror sidan heter londonbiljetter.se. Men vi fick ändå köa…i ca en timme.

 3. maria 28 januari, 2014 on 09:45 Svara

  Det låter som att både resor i present och London var er grej, härligt! Jag är av helt samma uppfattning! :)

  Verkar vara olika med köer till attraktionerna, senast jag var där hade vi köpt biljetter till Madame Tussauds hemifrån och vi gick bara rakt in. Hade köpt både det plus busskort (Oyster card) från visitbritain.com, fungerade jättebra!

  Hoppas er nästa resa blir precis lika mysig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna