VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mina svar!

Hur känner du för bröllop i framtiden? Känner du att du gjort det nu eller vill du gifta dig igen om du hittar rätt? Vill passa på att tacka för din fina blogg som jag följt sedan du och F gifte er, ingen flitig kommenterare dock. Tycker du verkar vara en härlig tjej!

Om du hade frågat mig för ett år sen hade jag sagt att jag aldrig never ever skulle vilja gifta mig igen och även undrat varför nån vill gifta sig över huvudtaget… Men så går tiden och man bearbetar och går vidare. Jag är ju ändå den där hopplösa romantikern som nog aldrig kommer förlora hoppet om en evig kärlek. Att gifta sig är för mig ett statement man gör om att man hoppas och tror på att hålla ihop för alltid. Det är en fin och otroligt kärleksfull gest för att fira och lova kärlek och det hoppas jag att jag får göra igen. Tack snälla du för fina ord!

 

Jag undrar om katterna finns kvar? Om dom gör det hur löser ni kattvaktande under julen då ni är bortresta?

Nej de bor inte kvar… Kattvakt har vi alltid kunnat lösa tack vare världens bästa Karro :).

 

Ska du o M flytta ihop?
Har F träffat nån ny?

Vem vet och vem vet? Haha nej då, jag och M har bara nuddat ämnet lite för om vi fortsätter träffas är det såklart något vi vill göra. Vi drömmer båda om att köpa ett litet hus en dag i framtiden och har väl typ kollat hemnet tillsammans sen första veckan ungefär ;). Vi har i alla fall konstaterat att vi tycker väldigt lika när det kommer till boende och inredning i alla fall ;)! Fredriks kärleksliv vill jag inte kommentera men jag kan ju bara säga att den som fångar hans hjärta kommer bli en lycklig tjej.

 

Hej!
Har 2 frågor.
Om ditt ex flyttar till annan stad, hur tror du då att ni kommer samverka för sonens skull?
Har inte sonen några kompisar att leka med på fritiden?

Jag kan inte tänka mig att F skulle flytta till en annan stad eftersom han vill vara nära Elion, men OM det skulle hända kommer vi såklart lösa det precis som vi alltid löser saker – prata och komma fram till vad som är bäst för Elion i första hand.

Elion har många fina kompisar men det är ju inte jätteofta man hinner leka, och framför allt inte på vardagarna. Han är ju gärna med sina bästa kompisar mamma och pappa dessutom som tur är 😉

 

 

Finns barn med i planerna med m?=) hur snart skulle ni kunna tänka er attbörja försöka i så fall? (om ni inte redan gör det iof hihi)

Det är väl samma där, om det är vi i framtiden hoppas jag att vi får barn tillsammans. Jag vet att han vill ha barn, jag vet att han skulle bli en helt underbar pappa och jag vet ju att jag vill ha fler barn ;).

 

 

Hur tänker du när folk mer eller mindre finkänsligt uttrycker att du knappt varit singel sedan uppbrottet med F? Är du rädd för att vara ensam eftersom du nästan direkt träffade G och sedan M?

Jag och F delade på oss i september 2012. Sen ser jag det faktiskt som att jag var singel i ett år, fram tills jag träffade M. Jag och G träffades januari-juli ungefär men vi var aldrig riktigt tillsammans och jag kallade aldrig honom för pojkvän. Vi träffades väldigt ofta i och för sig så jag var väl inte självsjälv i den bemärkelsen… Men det var aldrig vi, och det var mest en ganska destruktiv period på många vis även om vi också hade väldigt roligt tillsammans. Jag är glad att jag Inte träffade M förrän jag hade stabiliserat upp mig själv igen. Det hade nog inte varit det bästa att gå in i nåt seriöst direkt efter ett förhållande på åtta år! Jag har inga problem med att vara ensam, kan tycka det är skönt emellanåt, behöver lite tid för mig själv ibland. Precis som de flesta antar jag ;). Men, jag föredrar absolut att dela vardagen med någon annan. Att vara singel tycker jag inte är speciellt roligt och jag är väl liksom ingen singeltjej helt enkelt. Det har jag aldrig varit och familjeliv är helt klart det liv jag vill leva. Jag vill vara del av en familj (gärna stor), vill vakna upp varje morgon brevid min man, ha ett par kids som förgyller livet så som bara barn kan. För att jag vill, inte för att jag måste. För mig finns det inget finare, bättre, roligare, mer kärleksfullt eller mer betydelsefullt än just familj!

 

 

Om du fick tre önskningar som skulle bli uppfyllda, vad skulle du önska dig då?

Jag önskar mig och mina kära långa, lyckliga liv. Inte känna några what ifs på slutet. Få älska och skratta mycket.
Jag önskar att fattigdomen försvinner.
Jag önskar att krig försvinner.

 

En sak jag tänkt på ibland när jag läser dina inlägg är om Fredrik läser din blogg? Blir inte han ledsen när du skriver att M är den bästa och att du aldrig varit så lycklig förut, att du hittat hem osv. Du måste väl ändå känt så med Fredrik eftersom ni gifte er och skaffade barn. Förut skrev du att Fredrik var den bästa osv. Funderar bara, jag tycker inte att det är konstigt att man ändrar sig heller, men det kan ju bli lite känsligare när man har det nedskrivet. Missuppfatta mig inte :-) Har du och Fredrik pratat med varann om det du skriver i bloggen eller finns risken att han tror att du ser på ert äktenskap som nåt mycket sämre än du har nu? Att det var dåligt men du inte insåg det då? Är du inte orolig att göra honom ledsen när du skriver sånt?

Fredrik läser nog min blogg då och då. När jag skriver att jag hittat hem menar jag inte med M, eller någon annan. Jag menar mer i mig själv. Och jag hoppas att F vet att han är en stor anledning till att jag är där jag är idag. M är världens bästa och Fredrik OCKSÅ. Utan honom skulle jag inte vara den jag är och jag skulle ju framför allt inte ha Elion. Självklart kommer han alltid ha en speciell plats i mitt hjärta och det värsta med hela seperationen har varit att se honom ledsen. Även om det gått rätt smidigt för oss har det varit väldigt tufft också såklart. Men livet är. Förändringar sker. Jag tror att man är i behov av olika människor under olika delar av sitt liv. Om man sen ska fortsätta tillsammans (för det tror jag att man kan) är förutsättningarna att man just går precis samma väg, sida vid sida och man är på exakt samma plats i livet samtidigt. Att man är synkade vid samma tid liksom. Så även om jag och F inte lyckades hålla ihop betyder inte det att jag inte längre tycker att han är världens bästa. För det är han, men inte den rätta för mig. Nu är M den bästa för mig och jag hoppas såklart att han alltid kommer vara det, att vi klarar av att följas åt sida vid sida. Vi har ju precis börjat vår resa men det enda frågetecknet är mest om det verkligen kan kännas så här bra och enkelt ;)… Det kanske är just så här det ska kännas?

 

 

Har du någon gång funderat på vad medelåldern är på dina läsare ??
och vad tror du den ligger på i genomsnitt ??

Jag skulle gissa på att den ligger kring 30 år? Inte en aning men mellan 20-35 känns som vanligaste åldern på er som kommenterar. Lämna gärna en kommentar och berätta hur gamla ni är vet ja!? 😉

 

 

Nu när jag själv jobbar så blir det problem med att hinna blogga och att man heller kanske inte FÅR blogga.. Min fråga är, hur håller du bloggen vid liv när du knappt bloggar på arbetstid (under dagen)? Tips?

Det är svårt att få ihop det pussel som kallas livspussel. Jag har E varannan vecka, jobb på annan ort, två olika boenden i olika delar av stan, ingen bil, bloggen, vänner…. Jag prioriterar alltid familj, jobb och vänner såklart, men sen försöker jag bara hitta en balans som känns bra för mig liksom. Blogg blir det ju inte lika mycket som förr eftersom jag har Elion, men ett tips för att hinna med bloggen så mycket som möjligt är att förbereda ibland, blogga i farten ibland och helt enkelt bara ta sig tiden. Jag vill alltid få med i alla fall två inlägg och gärna tre. I början när jag bloggade var det inte ovanligt med 5-7 men det känns inte helt rimligt nu längre ;).

 

 

Har F träffat någon ny? Tror du att ni alltid kommer att umgås? Och vad säger M att ditt X åker hem till dig (själv) och går på händer utan tröja ;) hihi :) Hur kommer ni göra med huset? Kan du inte visa hur du lockar håret?

Haha, har egentligen tänkt massor frågor till dig men bara för det så står det still nu ;) Kanske återkommer om man får med fler frågor :p Kramisar

Haha Fredriks kärleksliv får allt lämnas utanför den här frågestunden ;)… Jag tror att vi alltid kommer umgås eftersom det är viktigt för oss att vara vänner för Elions skull. Självklart har vi inte filmkvällar och så som förra hösten till exempel, men vi kan äta middag tillsammans ibland vid Elionbytet och så där. Jag hoppas att vi alltid kommer vara goda vänner för det tror jag att Elion kommer uppskatta ich framför allt må bäst av. Haha M har inte sagt något om det men jag tror inte att det gör så mycket för han vet nog var han har mig och mina känslor ;). Själv var han ju inte riktigt med tanke på att han i första hand kom för att lämna Elion. Huset är numera bara Fredriks och han kommer nog sälja det om ett tag när det är dags för Elion att börja skolan. Angående håret, testa att kolla på youtube efter video där man lockar håret med plattång! Kram

 

 

Jag har aldrig ställt frågor i bloggen innan men känner för att följa strömmen.
Fråga 1. När ska vi ha dubbeldejt? :-P
Fråga 2. När ska vi på nästa biodejt? ;-)
Frågor jag kunde smsat dig ju men det blir roligare så här ;-)
Kom förbi ngn dag snart när vi är friska, jag är ju skyldig lite cupcakes <3

Hihi heeej Cintya…. Ja NÄR ska vi det!? Ni är alltid upptagna, bortresta eller sjuka, eller så är vi det?? Kanske blir svårt att få till innan jul ens en gång? Men det är ju långledigt över jul och nyår för både mig och M så om ni är hemma då..? Biodejt låter väldigt lockande!!! Ser fram emot cupcakes :). Puss

 

 

Har lite bloggfrågor: Hur kom det sig att du började blogga? Hur länge har du bloggat? Hur många läsare snittar du på? Skulle bli supergald för ett svar! Kram

Jag började blogga för att jag alltid gillat att skriva. För mig hjälper det mycket att skriva ner det jag tänker och är med om, det är lite som terapi på något sätt. Sen gillar jag att ha kontakt med så många människor som det innebär med en stor blogg. Det är ett eget litet Community som ger mig väldigt mycket glädje! Annars skulle jag ju inte göra det. Det är även kul att gå tillbaka och läsa i sin egna dagbok med bilder. Har bloggat sen 2007 (ni kan dock inte se så långt tillbaka) och har ungefär 2500 unika besökare om dagen. Beror ju lite på hur man mäter det där. Min blogg är nummer 13 på listan över de mest besökta i kategorin föräldraskap och barn på Bloggportalen. Kram!

 

 

Förresten , har en fråga till, den snygga halsduken du har på bilden, ser nästan ut som två halsdukar, är det det? Bra ide i så fall… Ta en stickad o en i spets och tvinna ihop liksom å bära samtidigt…hih.. är ju så snyggt med spets blandat med grövre material.

Ja visst är den fin? Från Love forever, men det är bara en halsduk :).

 

 

Skulle du tycka det var ok om F bloggade om sina tankar, sitt liv och kärleksliv?
Och kanske skrev om dig?
Vad tror du E säger när han är 15 år och du bloggar om honom?
Är du inte rädd för att E blir mobbad pga din blogg?

Klart det skulle vara ok! Jag gillar när människor i min närhet bloggar haha. Skulle såklart vara ok om han skrev om mig med. Vet inte vad Elion säger då, kanske jag inte ens bloggar alls eller inte om honom, om han redan sagt att han inte vill vara med? Varför skulle han bli mobbad på grund av den? Skriver ju aldrig något som känns för privat och det kommer jag aldrig göra.

 

Hej!
Är det inte konstigt när din pappa, mamma och farmor och farfar till E läser din blogg?

Konstigt hur? Eftersom alla är på avstånd är bloggen delvis nyttig för då får de inblick i vad som händer med Elion och i våra liv. Pappa och Maria vet jag läser, min mamma har jag inte en aning om och Elions farmor vet jag också läser. Min enda ”skräck” med att de jag känner läser, är att de av den anledningen skulle sluta höra av sig, för att de tycker att de redan vet vad som händer liksom ;).


Kommentarer


  1. Anne 27 november, 2013 on 19:27 Svara

    Jag är 24 år och har läst din blogg i sex år inhefär 🙂

  2. Liselotte 27 november, 2013 on 20:03 Svara

    Jag är 30 höstar 😉

  3. Sandra 27 november, 2013 on 20:05 Svara

    Jag är 26 och har läst din blogg sen du var gravid. Du ger alltid en sådan positiv energi och att gå in här och läsa kan vända vilken dålig dag som helst 🙂

  4. maria 27 november, 2013 on 20:18 Svara

    Måste bara få kommentera det du svarar om att ert enda frågetecken är att det känns så bra och enkelt och om det är så det ska vara.

    Jag undrar fortfarande när jag och min andra hälft sedan 5 år tillbaka, ska stöta på problem och när jag ska komma ner från mina bebisrosa moln 😉 Inte för att jag fortfarande går runt och är sådär nykär kanske, men jag tycker fortfarande att vi har det väldigt enkelt. Logistiska problem som var vi skulle bosätta oss osv. har vi kanske stött på eftersom vi kommer från olika länder, men det är ju bara världsliga ting och går alltid att lösa.
    Men det är fortfarande väldigt enkelt att vara tillsammans och leva tillsammans. Så, JA, jag tror att det är just så det ska kännas! 😉
    All lycka och kärlek till er!

    ps. Jag är relativt nybliven 30-åring, så jag tangerar väl medelåldern för dina läsare då 🙂

  5. J. 27 november, 2013 on 20:52 Svara

    Är 20 år och vet inte riktigt hur länge jag har läst din blogg, men lääänge! Sen före du och Fredrik gifte er. 🙂 Tycker att den är mysig och ger en ”feelgood”-känsla i kroppen.

  6. Linda 27 november, 2013 on 21:17 Svara

    Vart är Sessan ocb Texas nu? För mig är det är lika stort ansvar att ha djur som barn…

    • Sofia S 27 november, 2013 on 22:38 Svara

      Visst, det är PRECIS samma sak att lämna bort en katt och ett barn. Ingen skillnad alls faktiskt. Eller?

  7. Lisa 27 november, 2013 on 21:28 Svara

    28 it is 🙂

  8. Josefine 27 november, 2013 on 21:46 Svara

    26. Har läst sedan ni planerade bröllopet.

  9. Emeli 27 november, 2013 on 21:53 Svara

    Jag är 24 år och har läst din blogg ca 2-3 år.

  10. Josefin 27 november, 2013 on 21:56 Svara

    29 år och har läst din blogg sen slutet av din graviditet eftersom även jag då var höggravid 🙂

  11. alexandra 27 november, 2013 on 21:59 Svara

    26år!

  12. muminmamman 28 november, 2013 on 07:36 Svara

    Jaha här kommer kärringen då hahaahha.Jag är femtio år och har läst sedan du gifte dig och just blivit gravid. jag tycker det är väldigt annorlunda att läsa en yngre kvinnas vardag med barn och hur du lever och sen jämföra hur det skiljer sig åt för min del. År inne varje dag och följer ca 5 bloggar bla Sannahoj. Saknar dock Carro oerhört…..

  13. Caroline 28 november, 2013 on 08:50 Svara

    23 år fyller 24 nästa vecka 🙂 Har läst din blogg ungefär sen du var gravid med Elion, tycker du har en mysig och fin blogg!

  14. Sanna 28 november, 2013 on 09:25 Svara

    Fyllde 24 igår o läser din blogg 🙂

  15. Lina 28 november, 2013 on 09:56 Svara

    Jag är 22 år och har läst din blogg sen du var gravid 🙂

  16. Emma 28 november, 2013 on 10:01 Svara

    Jag blir 28 i december och bor i Sigtuna.
    Hittade din blogg när jag googlade runt på bröllop och har läst sen dess 🙂
    Kram

  17. Lena - mamma till Ian & Adrian 28 november, 2013 on 10:10 Svara

    31 år och läst sen ni planerade bröllop. Sen blev det roligt när du blev gravid och jag var det samtidigt.

    Glömde bort att fråga när du hade frågorna. Pratar du något med Veronica som har Jastin (tror han heter så, kommer inte ihåg)?

    Nästa gång jag ser dig ska jag hojta på dig

  18. Anna 28 november, 2013 on 11:21 Svara

    27 år, om jag kommer ihåg rätt fyller jag år samma dag som dig (17 maj?). Har läst din blogg i kanske 3 år.

  19. Anna-Karin 28 november, 2013 on 11:29 Svara

    Är 28 år och läst din blogg sedan vi båda var gravida 2009 🙂

  20. Sara 28 november, 2013 on 12:00 Svara

    24 år och har läst din blogg till och från i ca 4 år 🙂 gilllar den positva inställning du har till livet och sen verka du vara en himla härlig tjej, jordnära, snäll m.m.

  21. Delia 28 november, 2013 on 12:08 Svara

    Är 19 år och läst din blogg sen du och F flyttade till huset 🙂 tror jag hittade hit via en länk från Spiderchick.. fastnade direkt eftersom jag tycker du skriver bra och verkar vara en härlig person! 🙂

  22. Nina 28 november, 2013 on 12:11 Svara

    Jag är 33, och har följt dig sedan E var liten, tror jag ”hörde talas” om dig i Spiderchicks blogg. Det skiljer bara ett par veckor mellan våra pojkar så det var nog därför jag började läsa från början. Nu tycker jag det är kul att få följa en del av ditt liv, och det är en riktigt skön stämning här. Tycker du inspirerar mycket, speciellt genom ditt positiva synsätt, sen att du har väldigt bra smak på inredning och kläder är ju bara en bonus ;=)

  23. Scottish Moments 28 november, 2013 on 12:15 Svara

    åå blev såå glad att du svarade på mina frågor i frågestunden!!! de om bloggande! tack! jag har läst din blogg i flera år, hittade den via länk från bloggkommentatorerna om jag inte minns fel. du var faktiskt en av dem som MEST inspirerade mig att själv börja blogga! Så tack för det. Det bästa jag gjort!

  24. Hanna 28 november, 2013 on 12:21 Svara

    Hanna heter jag. 27. Bor i Gävle. Mamma till Casper & Pyret i magen. Casper bor här varannan vecka. Sjukskriven för bäckensmärtor & har läst din blogg sen Du hade Elion i magen & jag & C’s pappa försökte bli gravid med Casper.

    Din blogg & ditt skrivande är lite av en drog.
    Går inte en dag utan att jag kikar in här!
    Så skönt att läsa om en mamma som separerat & har varannan vecka-livet när jag nu själv är i samma sist.

    Kram på dig!

  25. Sofie 28 november, 2013 on 14:11 Svara

    Hej!
    Sofie heter jag som läser din blogg och är 31år.
    Fastnade hos dig för ca ett par år sen och har följt dig sen dess…
    Speciellt nu då du varit en slags förebild för mig då jag är mitt uppe i en seperation…
    Kram

  26. Annika 28 november, 2013 on 16:21 Svara

    30 årig gift tvåbarnsmamma som ”halkade in på din blogg av misstag” (du vet när man klickar från den ena bloggen till den andra) och sedan blev kvar eftersom jag fann din blogg och ditt sätt att dela med dig av vardagen intressant. Jag har följt dig sedan böllopsplaneringen, så de är ett par år 🙂

  27. Cecilia 28 november, 2013 on 16:25 Svara

    29 år och har läst sedan ni bodde i Linköping

  28. Jossan 28 november, 2013 on 16:47 Svara

    Jag är 30 år och har följt din blogg i ca 6 år tror jag 🙂

  29. Camilla 28 november, 2013 on 16:53 Svara

    Jag är 27 har följt dig sen typ våren 2007! Jag tycker att det är så himla fint hur kärleksfullt du beskriver F och det känns också fint att läsa om hur fint ni samarbetar kring Elion.

  30. K. 28 november, 2013 on 17:19 Svara

    Är också 86:a och kommer från samma ”stad” som du flyttade till i mellanstadiet (tror jag, om jag minns rätt). Har läst din blogg sedan min syster tipsade om den typ 2010 🙂

  31. Cassandra 28 november, 2013 on 18:19 Svara

    Jag är 22 år och vet inte exakt hur länge jag läst, tror du nästan skulle föda när jag började. Jag gillar att läsa om hur ändå pass ung du var när du gifte dig och fick barn. Idag ska man ju vara 30 minst och utbildat sig i allt möjligt innan man skaffar barn. Men har jag har haft en liknande barndom, men min pappa istället som ”boven” och förlorade min mamma 2007. Så jag känner samma med att familj känns som de viktigaste. Jag har velat ha barn hur länge som helst, men alltid sagt att jag ska ha stabilt förhållande såklart och bra boende och bra med pengar för att försörja ett barn. Än så länge så ska min pojkvän studera till polis så någon gång mitt i de hoppas vi att vi kan få ett barn. När de kommer till kärlek, såklart de kan kännas sådär perfekt och fortsätta vara så. Kärlek och livet KAN vara så bra!

  32. Therese 28 november, 2013 on 21:03 Svara

    26 år och har följt din blogg sen du blev gravid 🙂
    Tycker du verkar vara en mysig tjej. Du inspirerar, ge positiv energi till en genom din blogg.

    • Evelina 29 november, 2013 on 08:56 Svara

      Tack tack tack söta ni för att ni berättar lite om er själva och för fina ord! Ni är underbara! Kramar

  33. Lovisa 28 november, 2013 on 21:48 Svara

    Jag skämms nästan men jag följt dig i många år 😉 Du är den ända bloggen jag fortfarande läser. Att jag fastnade beror på ditt sätt att skriva och den glädjen du skänker. Du har verkligen ordets talan. Ditt skrivande berör och jag glömmer aldrig den gulliga kommenterar jag fick när min mamma dog. Lite kul att du blivit så stor och att vi bor i samma stad nu. Jag brukar se dig på stan ibland eller på A6 men jag har aldrig vågat gått fram hahaha Men du har bedrånade söt son =) Jag fyller snart 25 och åldernojan börjar stiga. Halvvägs till 50 haha 😉

    • Evelina 29 november, 2013 on 08:42 Svara

      Skäms inte!!!! Är ju tokglad för att du vill hänga med 🙂 Kramar!

    • Evelina 29 november, 2013 on 08:42 Svara

      Och joo! Våga hälsa nästa gång :)!!

  34. Lovisa 28 november, 2013 on 21:52 Svara

    Lycka till med allt och det är så kul att läsa och se dig så lycklig. Däremot blir man vansinne över vissa kommentarer du får. Jag kan må illa att vara svensk ibland. Avundsjukan och kraven och normen hur man ska leva är skrämmande. Vilka j*vla nötter det finns. Du är stark tjejen och jag beundrar din styrka! Kram på dig

  35. Emelie 29 november, 2013 on 06:16 Svara

    27 år och har läst din blogg sen du började tror jag! Vi kommer ju från samma stad och har gått parallellklass 😉

  36. Evelin 29 november, 2013 on 08:13 Svara

    Först var F världens bästa, och sedan G (även om det nu är omskrivet till destruktivt)(ni skulle ju till&med göra någon slags tatuering?) och nu är den nya helt fantastisk. Jag tror jag förstår nu hur du funkar och varför din fasad är så känslig.
    Du tappade just en bloggläsare, men på riktigt: lycka till med livet.

    • Evelina 29 november, 2013 on 08:27 Svara

      Japp, trodde ett tag att G också var världens bästa men skenet kan bedra och man kan få veta saker i efterhand som gör att man ändrar uppfattning va? F och M däremot är samma varma personlighet som jag litar på för att min magkänsla säger att jag kan det. Och nej, jag och G har aldrig pratat om att göra tatuering, var har du fått det ifrån?? Men ha det bra du!

  37. Sofie 29 november, 2013 on 14:32 Svara

    Nybliven 32åring här 🙂

    Tror jag började läsa din blogg när du planerade bröllop..
    Möjligtvis innan, men det kommer jag inte ihåg.. Jag planerade bröllop samtidigt och gifte mig samma år fast i oktober.
    Sen blev du gravid.. och det blev jag med 😉 .. Min Leon fyller fyra i februari. .. Och nu har jag en Julian som är 15 månader.
    Kram!

  38. Hanna 29 november, 2013 on 16:24 Svara

    Tror nog bestämt det är Evelina & endast Evelina som kan avgöra Vem eller vilka som är bäst för henne & väljer & kalla personer därefter!
    Hennes blogg, hennes liv, hennes ord, hennes beslut om vad hon delar med sig & hur hon vill beskriva personer & saker.
    Det är inte upp till oss som läser att klanka ner på henne för att hon väljer att blogga eller vad hon bloggar om.
    Går man in här & följer Evelina & hennes liv så gör man det av en anledning.
    Jag kommer då aldrig sluta så länge Evelina fortsätter skriva.
    Hellre ha läsare som inte hakar upp sig på detaljer & klankar ner på den som skriver när valet är ens eget att följa eller inte.

    (Jag som inte ens brukar skriva så mkt i kommentarer eller ens svara såhär.)

    Men i min mening : Hellre ett fåtal positiva läsare (bla jag)
    Än typ 10 negativa!

  39. Romina 29 november, 2013 on 18:58 Svara

    22 år.

    Har läst bloggen sen sista magbilden du la ut när du var gravid =) Sen hart jag följt dig/er 🙂 Du har en helt underbar blogg! 🙂

  40. Rosanna 30 november, 2013 on 15:56 Svara

    Är 31 och har en snart 3 årig son 🙂 Har läst bloggen sen du gick ut med att du var gravid då jag älskade att läsa gravida bloggar och googlade på dom 🙂

  41. annlouise 30 november, 2013 on 20:22 Svara

    Men hallå. Om man väljer att Blogga får man ta att bli risad och rosad. Positivt och negativt. Men jag tycker du är strong Evelina som fortsätter bligga. Själv är jag 32 och lade ner min Blogg för jag klarade inte kritiserande läsare.

  42. Linda 1 december, 2013 on 19:00 Svara

    Jag är 25 och har läst din blogg sen ni planerade bröllopet. Älskar den, helt klart min favorit! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna