VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julkalendergran

Hej bästa lördagen hej! Vi vaknade rätt tidigt, som vanligt. Upp och äta frukost och sen i sängen igen framför Nyhetsmorgon. Ja klockan var framåt 12 när vi tog tag i dagen haha. Ut till stugan för att starta projekt julkalender! Mange måttade och sågade och jag fotade och stod och frös mest haha. Sen åkte vi runt och köpte lite andra grejer till den. IKEA och köksspaning blev det med innan mataffären och sen hem.

Det ska alltså bli en trägran med ”svängbara” grenar som man sen kan hänga 24 småpaket i. Granen ska bli VIT, så Elion får sin vita gran oavsett om vi hittar en vit gran eller inte ;). KUL projekt! Det började med att jag visade några bilder och sen hittade M några granbilder som väckte den här idén. Och vi tycker och tänker alltid lika ungefär så planen blev klar rätt snabbt. Nu ska vi bara fixa lite med skruvande, borrande, målande och pysslande hemma innan det förhoppningsvis blir en häftig julkalender till lillE!


IMG_7878

IMG_7884

IMG_7908

IMG_7899

Ikväll ska vi mysa på hemmaplan med kräftor och vin, och sen godis framför Grown ups 2… Jag hävdar ju att det är årets roligaste film så M vill såklart också se den. Och jag vill se den igen haha. SÅ bra är den :).

Hoppas ni också myser med helgkänsla idag!

Kan ni förresten se den här videon? Min COOLA Elion!!! Han var med F på en minicrossfittävling igår haha…


Kommentarer


 1. Cintya 16 november, 2013 on 18:21 Svara

  Åh det var ju den du och jag såg på bio 🙂

 2. alexandra 16 november, 2013 on 18:34 Svara

  Haha vad härlig! Han snappade upp tekniken snabbt=)

 3. emma 16 november, 2013 on 18:35 Svara

  vilken fin gran, Elion kommer bli så glad 🙂 Vad söt han är när han gör sina burepees!

 4. Ida 16 november, 2013 on 19:00 Svara

  Åh var hittar du grown ups 2 med swesub? 😀

 5. Hanna 16 november, 2013 on 19:44 Svara

  Åh vilken bra idé!

 6. Johanna H 16 november, 2013 on 21:36 Svara

  Ska bli spännande att se hur julkalender granen blir 🙂

 7. cattis 16 november, 2013 on 22:58 Svara

  Tänkte bara tipsa om att på Clas Ohlson finns det ene sån minigran som är vit. Kosta inte mycket heller. Kanske kan vara något för Elion? 🙂 Då får han en vit gran och kan ju vara mysigt att ha den lilla på granen på hans rum 🙂 Fortsatt trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna