VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Wall of Love

20131114-081108.jpg
Mr M fick en plats på min Wall of Love igår (inget jag brukar kalla den men det är ju faktiskt precis vad det är), det är såklart väldigt speciellt att få vara med där men han platsar ju alldeles perfekt. För speciell är han verkligen!! Nu känns den mer fulländad, som den där sista saknade pusselbiten. Precis som han i mitt liv.

Har testat på livet utan bil på riktigt igår och idag. Buss till och från jobbet och cykel till och från förskolan. Det blir lite mer flängande men det klarar vi! Måste bara pumpa cykeln… Perfekt extraträning för den där backen är inte att leka med! Tyckte nästan jag orkade mer än igår så flåset kanske förbättras snabbt ;)… Värre blir det med snö på backen, då får det bli ännu lite tidigare morgon och vagn istället. Allt går att lösa. Allt blir vad man gör det till. Om jag nån gång tänker att det är jobbigt ska jag påminna mig om vem jag gör det för och han är värd alla extraminuter i världen såklart, skulle aldrig vilja ha ett liv utan honom och familjeliv!

Morgonkram till dig ❤


Kommentarer


  1. DeMarkey - LiveYourDreams! 14 november, 2013 on 08:44 Svara

    Åh vilken fin bild och vilken ära för honom att faktiskt få komma upp på speciella väggen… =) Förstår att den är speciell och förstår även att HAN måste vara väldigt speciell då.

    Ha en fin torsdag fina du!

  2. Lisa 14 november, 2013 on 09:43 Svara

    Bara man gör det bästa man kan efter sina egna förutsättningar kan det inte bli annat än BRA! ♥ KRAMIS och ha bästa torsdagen!

  3. Denise - Mamma till noah! 14 november, 2013 on 15:05 Svara

    Sååå fint med en vägg full av kärlek!=)

  4. Martina 14 november, 2013 on 15:26 Svara

    Du får göra som jag. Hoppas på att snön väntar till julledigheten/mammaledigheten…vet inte hur jag löser tillvaron om det kommer snö. Så länge jag kan cykla är det rätt lugnt även om det oxå börjar bli tungt nu…

  5. Marlene w 14 november, 2013 on 15:46 Svara

    Så fint! 🙂 Jag kommer ihåg att du la upp en bild från ditt kök, där du hade två hyllor ovanför varandra. Tyckte det var så fint men hittar inte bilden i ditt arkiv! Är sugen på något liknande nämligen och hyllorna var så fina och enkla 🙂 Kan du inte lägga upp lite nya bilder från köket så jag får se igen?! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna