VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sweet sunday

20131110-085001.jpg

Vi har mysmorgon och frukost bland alla nya bilar för Elions intresse och H&Ms katalog för mammas framför barnkanalen! Jag är ju ingen vintermänniska, men jul och nyår ÄLSKAR jag! Jul är årets mysigaste och nyår är ju nystartkänsla nummer 1. Dags att börja tänka på outfits till båda tillfällena känns det som. Jul firar vi hos Ms föräldrar och nyår blir vi ju i sälen. Om jag överlever till nyår vill säga, vi åker upp 29:e och jag har som bekant aldrig stått på ett par skidor OCH är typ livrädd bara av tanken haha. Men jag ska testa, absolut ;).

 

 

20131110-085029.jpg

Dagens tips!! Super sale på Campadre, denna koftan har jag och den är så söt och fin. 399 kr nu!

Vi blir snart upphämtade av F för att åka och handla inför dagens kalas. Det må vara mysigt med kalasande och träffa underbara människor, men det ska faktiskt bli skönt med vanlig vecka som kommer nu igen haha.

MORGONKRAM♥

En extra kram till alla fina pappor som finns i vår värld! Elion har en liten present till sin far som han ska få sen när de träffas! Ja och så en extra kram till Johanna också som fyller år idag :).


Kommentarer


  1. Sandra 10 november, 2013 on 11:35 Svara

    Hej!

    Jag såg lite längre ned en bild på Ellion där han håller i My Little Ponys. Som gammal samlare kände jag direkt igen den gröna med blond man, det är en Birthflower pony som enbart såldes i Skandinavien och Australien, och den är värdefull i ponymått mätt. Värd iaf 1000:- +- http://www.kimsites.net/dreamvalley/international_alt.html#birthflower_aus

    • Evelina 11 november, 2013 on 14:49 Svara

      Oj! Hade jag inte en aning om , vad kul 🙂

  2. Christin 10 november, 2013 on 12:35 Svara

    Hihi låter som en bra uppdelning med H&M katalog och bilar till den lille. Jag kikade i den i förrgår och det fanns mycket fint i den och även om man inte tänkte på outfits till jul och nyår innan så blir man sugen på att köpa någpt fint bums 🙂

  3. Beatrice, mamma till Robin och Jennifer 10 november, 2013 on 14:06 Svara

    Jag har inte heller stått på ett par skidor förut, och inte lär det hända heller 😉

  4. Lisa 10 november, 2013 on 14:40 Svara

    Då kanske vi ses i backen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna