VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lite sött

bild

Söt fika på jobbet idag för att fira två av kollegorna som fyllt år!

Det är allt annat än sött i mitt privatliv just nu så kanske den där tårtbiten satt där den skulle ;)…  Vi har haft en mysig playdate med Cintya & Co i eftermiddag (as always) men både jag och Elion känner oss lite förkylda så det får nog bli sängen snart. Ja han sover såklart sedan länge men jag har ju fått så himla svårt att komma till ro på kvällstid.

I helgen väntar troligtvis lite party på lördag! Skulle vara välbehövligt att shaka loss och bara ha kul! Fast först väntar fredagsmys med världens finaste kille. Vill aldrig mer vara ifrån honom i 2,5 vecka, fattade verkligen nu i efterhand hur stor saknaden faktiskt var, men samtidigt vet jag ju att det är så verkligheten ser ut för oss. Och hellre att ha det så här än att inte ha alls förstås! Mest är jag bara glad och tacksam för att han har så engagerade farföräldrar trots det stora avståndet och jag skulle aldrig nånsin hindra någon från att bygga på en fin relation med Elion.

Funderar förrsten lite på bloggdesignen… Jag saknar nog att ha den där spalten på sidan ändå. Gör ni också det? Vad känner ni annars inför nya bloggen nu såhär efter en tid? Vad kan bli bättre?

 


Kommentarer


  1. Therese 15 augusti, 2013 on 23:05 Svara

    Jättebra blogg:) men tyckte mycket mer om den förra designen faktiskt!!

  2. Karolin 16 augusti, 2013 on 05:37 Svara

    Ååhh har vi smittat er? Hoppas inte! Lillan är bättre nu men jag hostar som en galning och har hela nyllet fullt av snor

  3. DeMarkey - LiveYourDreams! 16 augusti, 2013 on 08:17 Svara

    Ja som jag nämnde i andra kommentaren så är det nog itne du, den här designen. För mycket streck och blir så kantigt, så stelt med dessa svarta streck. Lite mer i designen, som förra, men självklart inte likadant. Lite mer rosa skulle kännas mer som du. Om du inte vill ändra såklart.
    Men att även ha senaste inlägg vore ju kanon .

    Kram

  4. Therese 16 augusti, 2013 on 10:37 Svara

    Trist att allt inte är bra med dig!
    Har följt dig sen den dagen ni åkte in på sjukhuset med E. Dn riktig feelgood blogg(oftast hihi).

    Fortsätt med din positivitet, det smittar av sig! Kram

  5. Stina 16 augusti, 2013 on 19:27 Svara

    Vilken fin och klok mamma du är, Evelina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna