VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

första juli

20130701-084139.jpg

20130701-084146.jpg

20130701-084158.jpg

 

 

 

Halva året har alltså gått, det är ju hur galet som helst! Eftersom jag hade stora löften och förhoppningar inför och om 2013 skulle det nästan vara på plats med en summering? Har jag klippt banden med förjävliga 2012? Absolut. Har 2013 hittills varit så awesome som jag ville att det skulle bli? Delvis. Har lärt känna mig själv på riktigt och insett att jag hoppas och tror väldigt mycket. Har höga förväntningar och en hel del krav på min omgivning. Förmodligen för att jag själv ger väldigt mycket. Detta kan lätt leda till besvikelse och ont i hjärtat. Och det har det gjort! Men det är väl också erfarenheter I guess, och kanske behöver jag lära mig just det för att tuffa till mig själv lite haha. Fast tro mig, jag kan vara tuff! Fast förmodligen lite för snäll lite för ofta. Måste nog lägga resten av året på att hitta balansen där…

 

 

Första veckan i juli ska jag lägga på 5 dagars jobb, nåt träningspass och på lördag är det tjejfest med utgång. Sen väntar fyra veckors semester, tjohooo!


Kommentarer


  1. Hej fina du, det här inlägget va som att läsa ett inlägg om mig själv. Tänk att man kan känna igen sig så mycket i en annans text ibland. Lite häftigt och det är ju bland annat det som gör att jag stannar, för jag trivs så bra med dig och din blogg. =) Syftar på detta nedan:

    ”Har höga förväntningar och en hel del krav på min omgivning. Förmodligen för att jag själv ger väldigt mycket. Detta kan lätt leda till besvikelse och ont i hjärtat.”

    Hur har du kommit fram till så mycket saker om dig själv? Psykolog? Coach? Intressant att få veta hur du lär känna dig så väl i såna sammanhang som faktiskt är svåra att upptäcka om sig själv, helt själv.

    Vad gör man? Jag blir ofta besviken och sårad, just för att jag ger så mycket och det är inte så ofta man får samma tillbaka.. det är rätt ovanligt. Hur gör du för att orka eller balansera det?

    Kram och trevlig måndag

    • Evelina 1 juli, 2013 on 13:26 Svara

      Jag lär mig genom livet skulle jag nog säga… Samt att jag har en ”livscoach” och fina vänner! Det hjälper ALLTID att ventilera sina tankar med andra, i alla fall för mig som kan bli lite insöad i mina egna tankar.
      I det stora hela tror jag bara att du och jag ska vara tacksamma för att vi ändå ger andra mycket. Även om det sårar i vissa fall får vi också förmodligen tillbaka mycket mer än många andra!
      Kram söta du!

  2. Helena 1 juli, 2013 on 10:47 Svara

    Jag tror inte att man ska överanalysera allt jämt.
    Det här med att tuffa till sig kommer med åldern tror jag. Jag är betydligt tuffare nu vid 41 än vad jag var vid 25. Jag känner knappt igen mig själv från den åldern. Och det är klart, om man är snäll mot andra förväntas man detsamma tillbaka. Alla tänker dock inte så och det tar mer än det ger.

    • Evelina 1 juli, 2013 on 11:51 Svara

      Jaa, jag är nog lite för bra på att tänka och överanalysera också… Tur att livet lär 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna