VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tid för lunch!

 

20130205-113438.jpg

 

 

Inte någon vidare trafik på kontoret idag men nu är det lunchtime! Lille Hugo är här på förmiddagarna, rätt mysigt att ha djur på jobbet. P har fiskar inne på sitt kontor men jag föredrar nog den här pälsbollen ;).


Kan inte ni tipsa mig om bra musik? Vill ha lite nytt att fylla listan med! Jag lyssnar just nu mycket på Ed Sheeran, Maroon 5, The Fray. Har även börjat utforska Kent. Men vill ha meer! Lyssnar på spotify mest hela dagarna när jag sitter vid datorn :).


Kommentarer


  1. Jonna 5 februari, 2013 on 12:16 Svara

    Åh, Kent är det bästa som finns! Annars Melissa Horn. Jag har nästan alla hennes låtar på min Spotify, där kan man snacka om billig terapi. 😀 En bra låt just nu annars är Passenger med ”Let her go”. Om du inte har hört Melissas ”New York” tycker jag att du ska lyssna på den! 🙂 Ehm, trots att jag inte gillar henne är Zara Larssons ”Uncover” bra. 😉 Lana del Reys ”Ride”, och självklart ”Born to die”. P!nk med ”Try” är också bra.

  2. Ina 5 februari, 2013 on 12:24 Svara

    Raymond & Maria. Fast det blir man lite deprimerad av, i alla fall jag.

    Annars gillar jag Amy Macdonald och Moa Lignell (delar av hennes album iaf). Kanske inte är vad du söker, men du frågade ju 😉

    Kram!

  3. DeMarkey 5 februari, 2013 on 13:07 Svara

    Åh, har inget att tipsa dig med för det är snarare DIG jag söker inspiration av. =) Du brukar tipsa om musik ibland och jag snappar upp allt.. är jätte dåligt på sånt.

    • Evelina 5 februari, 2013 on 13:41 Svara

      Sötis! Kanske du får lite insiration här bland kommentarerna också 🙂 Kram!

  4. Miranda 5 februari, 2013 on 13:08 Svara

    Jag jobbar i ett kontorshotell och en kvinna som jobbar här har alltid med sig Alma (hennes hund) så när som helst när man behöver eller utan någon anledning alls kan man få lite Alma-gos under arbetsdagen vilket jag uppskattar väldigt mycket:)

    När det kommer till låtar har jag säkert fler tips men kom av någon anledning att tänka på Jakob Hellmans skiva ”…och stora havet”, vilken är riktigt bra!

  5. Barbara 5 februari, 2013 on 13:30 Svara

    Tänkte att det är dags att skriva en kommentar då jag ändå har följt den här bloggen ett bra tag, tror du bodde i Linköping då. Kommer inte ihåg hur jag snubblade in på den men jag vet att jag alltid har hittat tillbaka efter lite uppehåll osv.
    Du vet kanske inte vem jag är, men jag minns dig från gymnasiet och grundskolan, tror vi hade gemensamma vänner och att vi gick i parallell klasserna.

    Jag bor i närheten och är relativt nyinflyttad, samt att jag nyligen blivit mamma till en liten son. Jag gick igenom en liknande situation som du går igenom med F och känner igen mig i mycket av det du skriver. Jag vill absolut inte tränga mig på, men tänker att det kanske vore kul att ses… vi har liknande syn på livet 🙂

    Låtar som spelas på replay hos mig just nu är:
    Passenger – Let her go
    Snow Patrol – The lightning strike
    Brother Dege – Too old to die young
    Asaf Avidan & the mojos – One day/reckoning song

    Ha en riktigt bra dag!

    • Evelina 5 februari, 2013 on 13:43 Svara

      Men åh vad spännande! Jag vet ju en Barbara som gick i samma skola och så, vet inte om det är du dock? Men absolut, vore ju jättekul att ses nån gång! Känner mig också rätt nyinflyttad trots att jag bott här ett år. Du kan väl maila mig eller adda mig på Facebook? Kram och tack för låttips!

  6. Hanna 5 februari, 2013 on 14:34 Svara

    Of Monsters and Men. Hela deras skiva – My head is an animal… Jag älskar ALLA låtarna!
    Hej fjärilar i magen!
    Helt klart värda att ge en eller flera chanser.
    Och såklart Mumford and Sons.. Många favoriter!
    I Will Wait är underbar!

  7. sandra 5 februari, 2013 on 15:07 Svara

    Kents nya låtar är inte lika bra som de gjorde tidigare. Det finns en del bra som är relativt nytt, men mitt råd är att lyssna på de äldre låtarna, de är så bra så gott som allihopa. Det är riktiga kentlåtar, och jag bara älskar dom. Har gillat kent sen innan folk knappt visste vilka de var. På nåt vis gjorde de mer äkta låtar tidigare.

    • Evelina 5 februari, 2013 on 15:14 Svara

      Jaa! Älskar Sundance Kid, Socker, Ingenting, Elite, Utan dina andetag, Vi mot världen, Ärlighet respekt kärlek…

  8. Johanna 5 februari, 2013 on 16:35 Svara

    The tallest man on earth kan jag tipsa om, han är hur härlig som helst! 🙂

  9. Evelina 5 februari, 2013 on 17:27 Svara

    Band of horses, First aid kit, Bastille, Mumford & Sons, Damien Rice, Justin Nozuka, Bon Iver, Nova Delai, Florence+The machine, Birdy…. Finns så mycket bra musik! 🙂

  10. Lisa M 5 februari, 2013 on 17:43 Svara

    Allting med Priscilla Ahn.
    Shannon LaBrie – Calls me home
    Ava Leigh – Calling me
    Damien Rice
    The red jumpsuit apparatus!

    KRAMIS! <3

  11. Tilda 5 februari, 2013 on 18:37 Svara

    Daniel lemmas senast album telescop är otroligt bra! Sen gillar jag även Regina Spektor, Miss li, Melissa horn (men jag vet att du redan lyssnar på henne) Bo kaspers orkester funkar alltid, Svante turesson och Lisa ekdahl är gamla godingar man inte heller ska underskatta. Kram

  12. Anna 5 februari, 2013 on 18:42 Svara

    Hej
    Jag kan rekomendera The National, tex låtarna Slow show, Conversation 16 och Sorrow!
    Hoppas du hitta något du kan gilla.
    //Anna

  13. Jonna 5 februari, 2013 on 20:03 Svara

    Jag glömde Mando Diaos nya album, det är bra! Damien Rice och Band of Horses som någon redan har skrivit. Sen är Imagine Dragons också bra, ”Radioactive” och ”It’s time”. 🙂

  14. linda 5 februari, 2013 on 23:28 Svara

    http://open.spotify.com/track/131l5GkXPIk81bxihGypPt – den här låten är grym! Älskar den 🙂
    http://open.spotify.com/track/2EcsgXlxz99UMDSPg5T8RF – den är med bra!

    Kent senaste låt som släpptes på nyår är grymt bra men håller med om att deras äldre låtar är bra men det är lite mer beroende på humör 🙂

    Lasse Winnerbäck är ju riktigt bra med 🙂
    Kramis!

  15. sandra 6 februari, 2013 on 01:01 Svara

    De du skrev är så bra 🙂 kan tipsa om några fler :”varje gång du möter min blick” är helt underbar, även fast det är en nyare. ”Sverige” ”kärleken väntar” ”när det blåser på månen” ”chans” ”verkligen” ”att presentera ett svin” ”gummiband” ”thinner” ”innan allting tar slut”. Det är några av mina absoluta favoriter som jag kom på just .

    Annars är gyllene tider nåt som jag alltid lyssnar på.Eller per gessle solo. Åh vad jag älskar gyllene tider, man blir så glad av låtarna. Jag såg dem 96 när de var på turné, sen har jag sett dem en gång till och även när per gav sig ut på turné själv. Gissa om jag blev glad när de ska släppa en ny platta och turnera 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna