VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Men hallå och hej!

20130204-092814.jpg


En sammanfattning av söndagen! Elion lät mig fixa håret innan vi åkte på roadtrip, han är så glad för att håret blir längre haha… ”Jag ska ha tofs som dig mamma”. Vi åkte i alla fall till staden där jag växte upp (11-19 år) och hälsade på vänner. Sophie!!! Saknat ihjäl mig efter henne.. Och en annan Eve med familj där Elion trivdes hur bra som helst i de rosa rummen. Han och Olivia är lika gamla. Lilla Wilma kom och parkerade sig i mitt knä hela tiden och det var ju bara för mysigt med en liten nära! Extra eftersom hon inte alls brukar vilja vara hos andra än mamma :). När vi kom hem mutade jag Fredrik med mat om han kunde borra fem hål i mina väggar. Rätt bra deal! Så nu är Elions fina vimplar på plats och jag har en hängare till mina sjalar/väskor/smycken på mitt rum.


Och måndag igen! Jag kom nästan inte ur sängen i morse, vilken träningsvärk!! Haha i lördags när jag bara var lite skakig i armar och ben och lite hög på träningsrus var jag nära att boka bodypump till både måndag och onsdag… Impossible! Får typ sikta på helgen eller nåt, skulle inte klara av att lyfta bara stången en timme nu. Fast blir nog spinning eller löpbandet innan dess såklart! Även igår kväll var jag ute på en promenad för att mjuka upp kroppen lite. Underbart med träningsvärk! Underbart med ny vecka och nya planer också. Ser framför allt fram mot helgen och allt tjejsnack och festligheter den kommer innebära!


Kommentarer


  1. Emma 4 februari, 2013 on 09:13 Svara

    Jag är löjligt nyfiken på hur dte blev 😉 Fina Evelina – gud vad knäppt att jag hängt med dig så länge. Redan i bröllopsplanerna liksom…my god. Tack för jag får följa med <3

    • Evelina 4 februari, 2013 on 10:29 Svara

      Tusen tack verkligen!!!! Såå fina:) Ska fota när det är dagsljus! Kramar

  2. vibeke 4 februari, 2013 on 10:44 Svara

    Duktig du e som är i gång & tränar !!!

  3. Ina 4 februari, 2013 on 11:36 Svara

    Skönt det låter med träningsvärk. Jag hoppas på lite sån innan veckan är slut 😉

    Kram!

  4. DeMarkey 4 februari, 2013 on 12:54 Svara

    Vad duktig du är med allt, ska bli kul att se hur rummet blev.
    Trevlig måndag

  5. Ilva 4 februari, 2013 on 20:13 Svara

    Du vackra ska vara blond igen;)

    • Evelina 4 februari, 2013 on 22:59 Svara

      Hihi vill faktiskt bli det igen! Men, håret måste få växa sig friskt först 🙂
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna