VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Texas

Sorry guys, idag blir det inget muntert morgoninlägg från min sida… Det är nämligen så att min lille Texas är borta och jag vet inte vad jag ska göra. Skulle vilja gråta men vill inte göra något definitivt, samtidigt som jag inte ens orkar med tanken på att förlora en missebebis till. Jag såg honom senast igår morse innan vi åkte iväg, Fredrik och kidsen såg honom när de var ute och lekte. Men minst 17 timmar har han varit borta och eftersom han dels fortfarande är ganska liten och dessutom precis har börjat få gå ut känns det väl inte speciellt lovande. Har ni varit med om något liknande? Vi var ute igår kväll i hela närområdet och ropade, till och med Sessan hittade vi efter en stund men ingen Texas :(… Snälla, fina, underbara Texas, kom hem snart (gärna NU)!

 

 

 


Kommentarer


  1. Marlene 17 september, 2012 on 07:51 Svara

    Åhh…Jag vet precis hur det känns! 🙁 Vår lilla kisse försvann 3 veckor efter att han börjat gå ut. Vi ropade och ropade, tittade överallt när vi gick till jobb och dagis men ingen katt. Efter 5(!) dagar så kom han äntligen hem! Vi hade precis varit ute och handlat och när vi kom hem så kom han helt plötsligt gåendes där, utanför radhuset. Men han var ganska smal så vi tror nog att han råkat bli instängd någonstans 🙁 Hoppas att er lilla kisse kommer tillbaka snart <3

  2. Maria ~liten i magen~ 17 september, 2012 on 07:52 Svara

    Ånej, hoppas verkligen han kommer tillbaka välbehållen <3

    Min kompis hus brann för några år sedan i december och hennes katt var borta ända till mars, då såg vi honom sitta på en sten säkert 2km från huset. Så nog kan de klara sig länge på egen hand men det gör det ju inte mindre fruktansvärt när de är borta. Och lille Texas som bara är en bebis, jag förstår att du är förkrossad, hoppas han kommer hem idag. Jättekramar!!!

  3. Mia 17 september, 2012 on 08:25 Svara

    Nej!!!!
    Åh hoppas såå han kommer hem till er!
    Kram

  4. Nadja 17 september, 2012 on 08:27 Svara

    Men lilla plutten då <3 <3 Har ni någon FB-sida där du bor där man kan lämna ett inlägg om att katt sprungit bort, vi har något som heter Livbojen nämligen? Sätt upp lappar i området? Hör av er till katthem och säg att er katt sprungit bort.

    Massa styrkekramar <3

  5. Anne 17 september, 2012 on 08:34 Svara

    Det var tråkigt. Men ha hopp och fortsätt leta! Vår innekatt försvann förra hösten, och efter ca en-två veckor gav man ju upp hoppet. Vi bor i vid både stora vägar och järnväg.. Men efter sex veckor satt han plötsligt utanför vår port när vi kom hem från affären! 😀 Trots sex veckor av letande utan ett spår.

    Om jag ska ge er tips: 1. Gå ut och ropa i området, och tänk på att detsamma och lyssna NOGA överallt samtidigt som nu ropar. Katter har j en tendens ast krypa in och fastna på konstiga ställen. Är han rädd så jamar dem ju bäldigt tyst

  6. Ingelöf 17 september, 2012 on 08:52 Svara

    Oh nej, jobbigt! 🙁
    Katter går ju på äventyr ibland och kommer tillbaka, så jag håller tummarna att han mår bra!

  7. RockabillyMom 17 september, 2012 on 08:54 Svara

    Hoppas verkligen att han kommer hem snart igen! Förstår att du är ledsen, det hade jag med varit! Man vill ju inte att en liten familjemedlem kommer bort och han verkar vara världens mysigaste lilla kissemiss.

  8. Karin 17 september, 2012 on 08:56 Svara

    Hej Evelina! Usch det där är hemskt. Har många gånger gått runt med en klump i magen och ropat på min lillkille, Alfons… Sedan en tid tillbaka har jag hittat räddningen i dessa lägen! Numera har Alfons en sändare på halsbandet (kattpejl). Kostade en slant men det är det verkligen värt! Det är sån trygghet att veta att man alltid kan hitta den lille busen!
    Kanske kan vara något för Texas NÄR han kommer hem (för det gör han ska du se)? Jag håller alla tummar och tår för att den lille busen kommer hem nu!!!
    Kram

  9. Sandras Värld 17 september, 2012 on 09:07 Svara

    Men neeej 🙁 hoppas han kommer hem snart, kramar!!!

  10. Paulina 17 september, 2012 on 09:24 Svara

    Åh fy! Förstår din oro! Har han halsband på sig? Isåfall kan man ju hoppas att om någon hittat honom, ringer upp er (om ni har en sån liten behållare med namn och nummer) eller sätter upp en lapp om en upphittad katt!
    Du ska se att han kommer tillbaka! Förlora aldrig hoppet!!! Men sätt upp lappar i området och kanske i närmsta mataffär?
    Håller alla tummar för att bebben kommer hem snart!

  11. Millis 17 september, 2012 on 09:32 Svara

    Vår förra katt sprang oxå bort och var försvunnen i två veckor tills han hittade hem igen. Han hade förmodligen blivit instängd eller varit på en lång upptäcktsfärd. Vet att det är fruktansvärt men än så längr finns mycket hopp kvar!! Hoppas han kommer hem snart!

  12. Anna S 17 september, 2012 on 09:35 Svara

    Jag håller alla två tummar för att Texas kommer hem snarast.
    En av mina kattbebisar (som jag hade för många år sen) försvann också och var borta i fleeera timmar.
    Vi letade och ropade och letade och ropade men ingen misse.
    Men tillslut. Mitt i natten kom han hem och satte sig utanför dörren och jamade.
    Ge inte upp. Han kommer snart.

    KRAMAR

  13. Helena 17 september, 2012 on 09:40 Svara

    Jättebra ide av Nadja! Skriv ut lappar och sätt upp, stoppa i brevlådorna i området.
    Ju fler som vet desto fortare kommer han hem!

    Hoppas nu!!!

    (((kraaam)))

  14. Angelica 17 september, 2012 on 09:44 Svara

    Hej!

    Är han kastrerad? Om inte så kan han vara ute på jakt efter en hona, men han borde ju vilja komma hem igen.

    Jag är volontär på ett katthem och vi råder alla att inte släppa ut någon katt förrän dom är både kastrerade och id-märkta, eftersom dom lätt kan springa bort annars =( Kontakta ditt katthem om han inte dyker upp, det brukar finnas annonssidor genom katthemmen där man kan lägga upp info och bild på katten.

    Håller tummarna, det måste kännas hemskt, mina katter är som mina bebisar.

    Kram!

  15. Elin 17 september, 2012 on 09:50 Svara

    Åh, så tråkigt. Jag håller tummar och tår att han hittar hem, helst NU, och att du har goda nyheter här på bloggen ikväll när jag läser igen.
    Kram

  16. Camilla 17 september, 2012 on 10:03 Svara

    Oh fina!! Tänker på er o håller tummar o tår han kommer hem igen! Kram <3!

  17. Malin-mamma till Sam och Tim 17 september, 2012 on 10:23 Svara

    Åh jag håller alla tummar för att han snart är tillbaka!! Stora kramar!

  18. ANNA 17 september, 2012 on 11:16 Svara

    Nej vad tråkigt! Min katt försvann i 1 månad strax efter hon fick börja gå ut när hon var liten men så dök hon upp en dag oskadd fast hes och skitig. Håller tummarna han bara är ute på ett litet äventyr och kommer hem snart igen.

  19. Elin 17 september, 2012 on 11:41 Svara

    Men lille Texas.. hoppas han bara är ute på bus-stråk och snart är hemma igen! Men jag kan bara säga som många andra redan gjort få ut lappar så fort ni kan, någon borde ju set honom.. Kram på er!

  20. Tilda 17 september, 2012 on 11:53 Svara

    Neeeeej! Vår Tristan försvann ju för ett par veckor sedan. Han var borta 2,5 dygn innan han hittade hem igen. Ring Polisen och anmäl honom försvunnen ifall någon skulle hitta honom och även ifall ni registrerat honom någonstans. Hoppas att han hittar hem snart. Oron är fruktansvärd! Stor kram till dig!

  21. Sofie 17 september, 2012 on 12:19 Svara

    Hej. Det säga att man inte behöver vara orolig förrens efter 3 dygn, men förstår ju självklart att du är det ändå. Avvakta, sätt sedan upp lappar och bild på honom om någon hittat honom. Sen hade jag väntat med att släppa ut honom till han är kastrerad…. Håller tummarna för er!!!!!

  22. Sandra 17 september, 2012 on 13:15 Svara

    Hoppas att han snart kommer hem igen till er!

  23. Sarah 17 september, 2012 on 13:20 Svara

    Åh vad hemskt! Hoppas att han är på väg hem eller att han fått värma sig hos nån som hör av sig till er! Håller mina tummar och tänker på Texas!

  24. Crystal 17 september, 2012 on 13:38 Svara

    Min innekatt som är 6 år försvann för 1 månad sen. Hon har aldrig varit ute och jag hade precis flyttat till en ny lägenhet. Jag letade flera timmar varje dag, men efter 3 dagen på kvällen så satt hon utan för dörren och väntade på mig. Dom är smartare än man tror. Så jag tror han kommer hem. Oftast är dom så rädda att dom inte kommer fram när man ropar.

  25. Helena 17 september, 2012 on 13:51 Svara

    När vår lille kille fick vara ute så gick han å gömde sig i boden. Vi letade och ropade i 2 dagar innan han vågade sig fram, trodde han var borta för alltid!
    Tror du han kan krypa under er altan? Om han sitter och gömmer sig där, rädd för något?!
    Hoppas nu han kommer hem innan kvällen <3

  26. Sofia - mamma till Amanda och Olivia 17 september, 2012 on 14:15 Svara

    Åh nej, jag håller tummarna för att han snart är tillbaka! Kram!

  27. Fanny 17 september, 2012 on 14:42 Svara

    Förstår precis hur du känner! När jag var lite försvann våran katt och jag tänkte genast det värsta men efter nästan tre månader på vift kom han helt plötsligt hem igen. Hoppas han kommer hem till er snart så ni slipper gå och oroa er!

  28. emma 17 september, 2012 on 16:00 Svara

    Han kommer hem 🙂 ställ ut lite mat och fortsätt ropa! Han är bara ute och kollar läget

  29. Cicci 17 september, 2012 on 16:01 Svara

    Sånt här råkar man inte ut för om man bara håller katterna inomhus.. Ni med utekatter i tätbebyggda områden, hur tänker ni egentligen?
    Hoppas ni hittar honom.

    • Evelina 17 september, 2012 on 17:11 Svara

      Och det är mycket därför vi väljer att bo i utkanten av stan, med landet och skogen som granne!

      Tack alla för era peppkommentarer! Nu håller vi tummarna <3

  30. Lena 17 september, 2012 on 16:20 Svara

    Jättetråkigt när katterna sticker iväg så där! Hör med grannarna han kan vara instängd någonstans! Vi fick hem vår Semla efter 4 dagar ,välbehållen men smalare. Jag vet hur det känns,men dom brukar komma hem igen! Kramen

  31. Hanna i norrland ♡ 17 september, 2012 on 17:31 Svara

    Åh nej vad tråkit!! =/ Hoppas han kommer hem snart!! Håller tummarna!

  32. Evelina 17 september, 2012 on 17:41 Svara

    Min katt försvann för ett par år sen och va borta i 3 månader(!) innan han kom tillbaka, så ge inte upp hoppet 🙂

  33. Mandy & River - I väntan på liten nr2. 17 september, 2012 on 18:10 Svara

    Åh 🙁 hoppas han kommer hem snart!

  34. Lisa 17 september, 2012 on 18:31 Svara

    Usch, jag hoppas verkligen ni hittar honom. Sitter här o gosar med min ”gamla tant” som är 15 år som varit försvunnen sen i Lördags morgon, idag kom hon hem…=)Åhh så glad jag blev. Har även en liten sötis något yngre än er Texas o är livrädd att han ska springa iväg…. Vi håller alla tummar o tassar för att lille Texas kommer hem välbehållen snart….<3 kram

  35. ellenojag 17 september, 2012 on 18:41 Svara

    Håller tummar och tår att han kommer hem snart!
    vi hade en katt som försvann varje sommar, var borta HELA sommaren från maj-augusit i tre år i rad!!

  36. Cissi 17 september, 2012 on 18:48 Svara

    Håller alla tummar och för att eran lilla Texas ska hitta hem igen.
    Massor med styrkekramar!

  37. Nightingale 17 september, 2012 on 19:03 Svara

    Ca 2 veckor efter att vi lät vår Rataxes gå ut försvann han i 18 timmar. Samma sak med vår lilla Sassa som efter 3 veckor ute själv var borta i 48 h. Jag vet hur du känner, den där oron är det värsta som finns. Men han är antagligen bara ute på äventyr och har fullt upp med att upptäcka nya saker och kommer hem igen när han blir hungrig.
    Möjligheten finns ju också att han gått in i något garage/förråd och har blivit instängd men att han kommer hem igen när han blir utsläppt.
    Håller tummarna för att han kommer hem snart så ni slipper gå med den där klumpen i magen!
    Kram

  38. amanda 17 september, 2012 on 19:15 Svara

    katter brukar hitta hem…. tillomä min thelma som försvann o var borta i tre månader, jag hade gett upp hoppet och hade till och med flyttat till en annan stadsdel, hade bott där några dagar och stod utanför o pratade i telefon och här ett jamande från ett öppet fönster (hon hörde väl min röst)och jag reagerade på jamandet direkt och visst va det min kisse, några ungdomar hade tagit hamd om henne 🙂

  39. Sabina 17 september, 2012 on 19:57 Svara

    Gud va tråkigt! Min misse smet ut för två veckor sen. Hon är innekatt och löpte och lyckades klämma sig ut mellan hönsnätet på balkongen. Var ute flera gånger om dagen, ville knappt jobba utifall man skulle missa en chans att hitta henne. Men jag jobbade och tre dagar senare satt hon snett under balkongen och väntade på oss. Hon ville hem till värmen och äta och sova! 🙂 Det var den bästa dagen och känslan på länge. Vi satte även ut en kattfälla som vi lånade av katthemmet, men lyckades bara fånga en annan hungrig kisse.. Men ett tips till er i alla fall! Jag hoppas Texas kommer till rätta, de kan ju vandra en bit om de känner för det. Men katter är smarta djur som tur är, och de hittar konstigt nog tillbaka 🙂

  40. Madeleine - Mamma - Foto - Oslo 17 september, 2012 on 19:58 Svara

    Åh nej, lille då, hoppas att han kommit tillbaka nu, katter brukar ju vara hejare på det trotts galet många timmar, dagar, borta… <3

    KRAM

  41. Martina 17 september, 2012 on 20:03 Svara

    Usch 🙁 hoppas han kommer snart!! Vi har katter som varit borta lääänge o ändå kommit tillbaka. Hoppas på det bästa o håller tummarna!

    Du får gärna vara smakråd, provar glasögon på bloggen!!

  42. Helena-mamma till Alexander och Annie 17 september, 2012 on 20:20 Svara

    Stor kram! Hoppas han hittar hem snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna