VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Packning pågår!

Fy vad lat jag har blivit av sjukdom och semester, var längesen jag var ute och gick bara för att det är roligt. Idag gick jag en runda med Elion för att han skulle somna men jag längtade mest bara hem igen haha… Jaja, motivationen kommer nog tillbaka för eller senare. Inte minst när hösten kommer hit för just förändringar i luften brukar kicka igång mig när det gäller det mesta. Då vill även jag förändra både det ena och andra :).

 

 

 

 

 

 

Mitt i tapetseringskaoset som råder i vardagsrummet stökar jag och Elion med packning. Vi åker inte härifrån förrän två på eftermiddagen eller nåt sånt så det är skönt att inte behöva stressa iväg mitt i natten som vi gjort på våra andra resor utomlands :)…

 

 

 

 

 

 

Ett annat pågående projekt (vi har en del såna när man tänker efter) är i vår lilla trädgård där det var en konstig plätt av vita småstenar innan. Vi återanvände några gamla stenplattor (måste försöka skrubba rent dom) och gjorde ett prydligare ”land” med stenarna. Tanken är att köpa solenergilampor dit men vi har visst inte kommit dit ännu haha… Gräset håller på att växa upp nu som ni kan se, i halvmånen som var jord innan.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna