VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Plocksedlar

 

Här har jag fyra plocksedlar med varsin inovi cupholder på, de skickas idag till er fyra som har hört av er. En kvar alltså, är det kanske du som vunnit?

 

Det här är en vanlig arbetetsuppgift för mig, skriva ut plocksedlar (efter att ha fått beställningar) och lämna ute på lagret så att varorna kan skickas. Ber om ursäkt för mitt rosa öga, det började klia som tusan när jag satt i bilen på väg hit och när jag kollade snabbt i spegeln såg jag att det började bli rött så det var bara stanna och plocka ur linsen. Ser alltså lite halvsuddigt men jag trodde inte att det skulle vara så suddigt på datorskärmen! Antar att det är brytningsfelet som gör det (och att ha ett bra öga kanske haha), för speciellt dåligt ser jag inte utan linserna. Blir bara lite suddigt ;).

 

Vad KUL att ni är så många som tävlar om vagnen! Vill ni inte vara med och tävla blir jag såklart jätteglad om ni gillar oss på Facebook ändå :). Nu – lunch ute!


Kommentarer


  1. Sanna 9 juli, 2012 on 15:16 Svara

    Jag vyer gärna sista hållaren till min man som är hemma pappalesig när jag jobbar i sommar då du faktiskt bara dragit fyra vinnare i förra inlägget om muggjållarna 🙂

    • Evelina 9 juli, 2012 on 15:34 Svara

      Jag har dragit fem vinnare, men den femte har inte hört av sig ännu 🙂
      Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna