VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Många tusen steg

6 timmar har vi varit ute i friska luften! Kanske 5 av dom har vi traskat på, ätit lunch har vi ju gjort, haft en vattenpaus och så lekte vi en stund i lekparken också. Men annars bara barnvagnspromenad . Härligt och varmt (otroligt fuktig värme), jag är imponerad över Elion som var nöjd hela tiden. Fredrik var nyfiken på de fina vagnarna jag jobbar med så vi gick ut till Babyproffsen för att spana in Crescenthörnan. Hans favorit blev också Trike, det är väldigt väldigt lätt att bli kär i den alltså ;). Sen var vi inne i några second handbutiker också, fyndade en silverbricka som jag ska ha ljus på.

 

 

 

 

 

 

 

Ännu en produkt som jag jobbar med, inovi matstol!

 

 

 

 

Klassikern Classic (med vändbart handtag) och min favorit Trike som sittvagn 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Glöm nu inte att tävla om en egen Compactvagn! Den perfekta sittvagnen som ni kan ha så länge barnet vill ha vagn. Vi har den svartgrå men hade jag inte varit lite trött på just beiga vagnar (som vi haft de senaste 2 åren) hade jag valt den beiga varianten :).

 


Kommentarer


  1. Therese 7 juli, 2012 on 19:31 Svara

    Du som gillar fina saker, känner du till Stallqvarn? Googla det, det är absolut värt ett besök! Det är lite trångt, dock, så lämna barnvagnen (och Elion?) hemma 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna