VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

IKEA

Jobbade över en timme till halv 5 idag så jag frågade om jag skulle hämta Fredrik eftersom jag ändå åker ungefär det hållet, och han var på. Han hade nämligen föreslagit IKEA som eftermiddagens aktivitet, så vi hämtade på dagis samtidigt och åkte vidare dit direkt. Först middag och sen köpte vi rullgardin och en fin kudde till soffan som ni ser på bilden. Rullgardinen ville Fredrik verkligen att vi skulle köpa och testa om det gör så Elion sover längre. Själv sa jag till förskolepersonalen att han inte behöver sova efter lunch om han ber inte ber om det själv. Nu kör vi all in för fy så trötta vi är haha… Det bådar gott, var helt klart en extra trött kille vi hade med oss hem om man säger så ;).

 

 

 

 

 

Helg imorgon igen alltså? HÄRLIGT (vill sova haha)! F ska ut med ett gäng kollegor imorgon men annars är det noll planer för helgen vad jag vet. Är i och för sig inte mig själv idag så det är möjligt att jag glömt bort något… Tänker bara på att soova!

 

Missa inte mitt senaste Span på stan! Det roliga med den bilden är att det faktiskt är TVÅ crescentvagnar med på bilden, i bakgrunden står nämligen en svart Trike också ;).


Kommentarer


  1. Johanna 5 juli, 2012 on 19:28 Svara

    Såg dig och din lilla familj på IKEA idag. Det lustiga var att jag såg din kille först och fick tänka en stund varför han såg så bekant ut. Om han tyckte det var någon som stirrade så ber jag om ursäkt, var bara tvungen att fundera ut om det var någon jag kände.

    Världen är bra liten ändå 🙂

  2. Emma, Gabriel & Tuva 5 juli, 2012 on 19:55 Svara

    Åhh önskar att crescent compacten hade haft svängbara framhjul då hade jag köpt den direkt, är ute efter en ny vagn till min 1,5 åring.

    • Evelina 5 juli, 2012 on 20:22 Svara

      Vet du… Det kommer! Ihöst är den med på mässor och i början av nästa år ska den finnas i butik 🙂

  3. Sandras Värld 5 juli, 2012 on 22:04 Svara

    Ha också de kuddarna, älskar dem! Kram

  4. Emma, Gabriel & Tuva 5 juli, 2012 on 22:25 Svara

    Oj det var härliga nyheter. Då kanske jag ska stå ut med min otympliga emmaljunga ett tag till tills den kommer ut på marknaden. Låter ju perfekt!

  5. Emma ❀ My Inspiration 5 juli, 2012 on 22:42 Svara

    Hoppas rullgardinen gör sitt så ni får sova lite länge (och bättre) snart 😉 Otroligt söt misse också, ser ut som han slickar på kudden, hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna