VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förlossning i en pappadagbok!

Äntligen finns förlossningsberättelsen om när mitt gudbarn Tristan kom till världen! Jimmy (som för övrigt firar förlovningsdag med Veronica idag!) delade med sig av sina tankar och minnen från den 11 maj 2011, exakt ett år senare på Tristans ettårsdag. Förstår fortfarande inte att jag var med, vilket minne för livet! Är evigt tacksam för förtroendet, det var en dröm som blev verklighet att få vara med på någon annans förlossning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag älskar allt kring bröllop och graviditeter men eftersom jag själv inte kan gifta mig eller föda barn hela tiden (hehe) blir jag glad av att få ta del av andras lycka. Igår fick jag till exempel veta att vi är bjudna på bröllop (oklart när men tjohooo vad kul) och idag fick jag mess från en annan vän som tänker fria till sin pojkvän… På tal om bebisar, Elion sa för några dagar sen att han vill ha en lillebror!? Haha snopen jag blev ;). Han ska i alla fall få en katt snart, Sessan håller på att göra mig tooookig på natten. Hon kommer och kuttrar och nosar mig i ansiktet hela nätterna så visst saknar hon sin missekompis!

 

 

Regnet är tillbaka (suck) i småland så min powerwalk känns väl inte så jättelockande längre. Avvaktar nog och ser om det klarnar upp lite längre fram ikväll, vill ju dessutom hellre gå när Elion har somnat så jag får träffa honom så mycket som möjligt!

 

 


Kommentarer


  1. Linda - När 4 vill bli 5 14 maj, 2012 on 18:34 Svara

    Jag är likadan, blir alldeles till mig när det vankas giftemål eller bebisar i vår närhet 🙂

  2. Izabella 14 maj, 2012 on 18:52 Svara

    Samma här^^ hihi, hör lite till om man är ”tjejig” tjej..

    Jag tycker att det låter helt rätt tänkt med en ny vän till sessan, stackarn… Det är riktigt bra för äldre katter att få en kattunge att ta
    hand om också oavsett 🙂

    Vad sött att E vill ha en lillebror, jag längtar tills den dagen du och F bestämmer er för att försöka utöka familjen ännu mer 😉

    KRAM

  3. Helena 14 maj, 2012 on 21:04 Svara

    Vi hade också en gång en katt som blev ensam efter att hennes kompis fick gå vidare, jätte jobbigt! Vi skaffade efter ett tag en liten kattjej till så hon skulle få sällskap. Nu för 6 veckor fick vi tre små kattungar, dom är för mysiga! Jag har blivit så fäst vid dom så det kommer bli jätte svårt att lämna bort dom, jag är så kräsen på vart dom kommer att komma! Synd att ni bor så långt ifrån mig annars kunde ni fått en liten av mig;), Ha en fortsatt fin kväll!

  4. Suck, här har vi regn med! SÅ himla tråkigt! Tänk vad lite sol gör för ens energi och humör? Är det inte lusigt. 🙂

    Hoppas ni har en fin kväll. Kram på dig fining!

  5. Therese 15 maj, 2012 on 19:58 Svara

    Vad kul med bröllop! Vi var på ett i helgen det var riktigt skoj! Så har vi ett som vi tror blir av nästa år 🙂 min svägerska som gifter sig så det känns lite speciellt!

  6. Elina 17 maj, 2012 on 06:33 Svara

    Vilken jättemysig blogg du har! Här kommer jag hänga fler ggr =) Ta hand om dig & lillen, Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna